Doğuma Hazırlık Eminönü havuzlu han pazar günleri açıkmı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bayramlarda ve pazar gnleri kapalıymış cumarteside belirli bir saate kadar açıkmış galiba ama galiba havuzlu han dışındaki birkaç bebek dükkanı açıkmış öğrendiğim kadarıyla

ben geçen çArşamba ordaydım ve ordan aldığım bir broşürde haftanın her günü 8 -18 saatleri açığız pazar günleri kapalıyız yazıyor...

Hic gerek byok ben kurkcu Handan pandora marka battaniye aldım orada aynı marka aynı desen 65 lira anca defolu ürünler uygun soylim mothercare den hi bı farkı yok Asır'ı pahalı

slm eşimle gecene hafta gıttık ve bence havuzlu han dısarı pıyasası ıle aynı ben tuzlada oturuyorum gıttıgıme degmedı pendıkte bır bebek magzası orayla aynı hatta daha ucuz ordan aldıgım tutlumların aynısnı sordum havuzlu handa 2-3 lıra daha pahalı pazarları kapalı

bencede gittiğinize değmiyor.Alacağınız her şey dışarıdaki yerlere göre 3-4 tl pahalı.Ben kadıköy deki salı pazarından aldım bir çok şeyi ve Havuzlu Han dan daha ucuza

havuzlu han nasıl bir yer neler var ne tür mağazalar bende sünnet alışverişi yapmayı düşünüyorum benim işime yarayacak şeyler varmıdır?

cuma günleride namaz vakti pasaj açık ama dükkanlar kapalı,dükkan sahipleri ve çalışanlar pasaj içindeki mescite gidiyolarlar 1-1.5 saat filan.

Back
X