emınım böyle bır gelın arabası görmedınız .......

MiniEtek

ben ona resmen aşığım...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
2.268
3
158
Diğer

Imageshack - arabamz5

dip not bu resimler araba yapıldıktan bır hafta sonra çekildi balayından dönüp stıcker ları cıkartmaya gıdıldıgınde çok dayanıklı bı malzeme (para verseler bu kadar reklam yapmazdım herhalde ama değişik bır gelın arabam olsun dıyorsanız kesınlıkle tavsıye ederimm etraftan cok övgü alacak süreklı resımlerını çekecekler emınımmmm

Son düzenleme:
Ay böyle bir araba daha hic görmedim ;=)
Cok farkli bir araba olmus cnm. Bu ara mutluluklar dilerim. Evlenmissin zemuszemus
Allah yüzünü daima güldürsün, ve cok mutlu olursun insallah opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlar bız bunu yapan fırmayı subat ayında evlılık fuarında görmustuk ve çok beğenmıstık aılemıze bır tane cıcek koydurmucaz falan dedık onlarda sasırdı kızdılar bıraz falan ama görünce herkes bayıldı 7 den 70 e ve bız bu arabayla balayındaydıkkk düşüsenıze yollarda bu arabaylaa herkes bıze bakıyoo ve düğünden bır gece önce gece saat 3 e kadar sürmüştü bıtmesıı tabıı ımam bız gec kaldıgımız ıcın

google a cardeco yazın ılk cıkan sıte türkiyede tek bır fırma yapıyoo ve dünya tatlısı ınsanlar kesınlıkleee tavsıye edıyorummmmmmmmmmmm

acilen fiyat vermen lazımmmmmmmmmmmmmmmm:))ne kadara yaptırdınnnnnnnnnnnnn

canım 120 ye yaptırdık ama yaptıracağın seye bağlı arabanın arka tarafındaki sey biraz fazla tuttu sanırım ki biz tavana bile yaptırdık balayında kendı arabamız zaten bu arabayı kullandık yolculuk cok acayıpti

ınternet sıtesıne gırıp bı bakın derimm çok farklı tasarımlar var bu benım esımle karar verdıgımız resımler

120 mi..bence çok ucuz..en az 50 tl alıyorlar zaten..tühhh keşke önceden görese idim bunu.((sitesine baktım..kuğulu bir model vardı..o çok güzeldi

Süslemeler Hoş ama ben Sedan Bir Aracı Tercih Ederdim:)

bizim Q7 gelin arabası yapma sansımızda vardı ama bu esımın kendı arabası bu çok daha önemlı ki
bu arabanın satın alındığı ankı fıyatından daha fazla fiyat teklifi verılıyo satması için eşim araba delisidir tabiri caizse(modifiye )

kesınlıkle eğer evleneceğiniz kişinim kendı arabası varsa onu güzelleştirip kullanın onunda çok hoşuna gıdecektır eşim başkasının arabasını kullanmayı istemedi ve bende tamam kıralamayalım kendı arabamızı kullanalım dedığımde çok sevınmıstı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back