Eminevim

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Kızlar selam
Bu firmadan ev alanlar var mı aranızda?
Olumlu olumsuz yönleri nelerdir

LÜTFEN SADECE KENDİSİ VE YAKIN ÇEVRESİ ALANLAR YORUM YAPSIN

Merhaba benim çevremde var alan.
Bende kendim için öğrenmek istemiştim.
Kısacası net hatırlamıyorum ayrıntıları ama anladığım kadarıyla faiz yok sözü yalan kesinlikle var. Başkalarının evini ödemelerine yardım ediyorsun senin ana borcun bitse bile...

Sistem şöyle :
Üyelik aidatı ödüyorsun alacağın paranın %6,5
Çekilişli veya çekişsiz şekilleri var .
Çekilişe girdin diyelim ödemeler ev çıkana kadar yavaş yavaş düşüyor ama ev çıkarsa ödemelerin 1000 TL iken 2000 TL oluyor.
Senden grubundaki ev almayanlara kira yardımı adı altında faiz alıyorlar.
Üyelikten çıktığında üyelik aidatı yanıyor , ödedin parayı 6 ay içinde ödeniyor.
Ev fiyatları artıyor sürekli bu sene 200.000 bine alacağın ev seneye 300.000 oluyor.

Ben üye olmuştum. İki gün sonra vazgeçtim. Bana çekilişe girin sonra çıkarsınız denildi.

Araştırdım Tüketiciyi Koruma Kanununda 15 gün içinde cayar isem 10 gün içinde Üyelik aidatı dahil tüm parayı vermeleri gerekiyormuş. Adam 15 günlük süreyi geçirmeye çalıştı. Çıkarsanız bir daha giremezsiniz dedi.

Ben gittim dilekçe verdim. Bir bana kanunu hakkımı kendisi veriyormuş gibi sizden para kesilmemesini sağladım dedi.
Üyelik parasını 10. gün ödediler.

Hala tekrar üye olmak ister misiniz diye arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…