Eminevim hisse devri

Fatmaw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
1
0
1
41
eminevimden konut almak icin uye oldum.ogretmen oldugum icin kampanyali doneme dek gelip ondan yararlandim.eminevime uye olmak icin normalde pesinat+organizasyon ucreti odenmesi gerekir.ben pesinat odemeden sadece organizasyon ucretini odeyerek uye oldum.bu sizin icin cok buyuk bir avantaj.250 bin tllik 100 aylik odemeli hisseye giris yaptim.7 aylik odememi duzenliolarak yaptim.suana kadar 29.750 tllik birikim oldu.emin evime girmek isteyenlere hissemi satmak istiyorum.Avantajlariniz cok olacaktir.birincisi pesinatsiz olarak giris yapmis oluyorsunuz,ikincisi cekilisin ikincisine katilmis olacaksiniz,ucuncusu eger cekilisten cikmazsa 100 kisilik gurupta en gec 54.ayda paranin tamamini veriyorlar,yani bu 4 bucuk yil oluyor siz 3 bucuk yilda paranin tamamini almis olacaksiniz,dorduncusu 100 aylik odeme icin 100 kisilik grup olur benim girdigim zaman 90 kisi uzerinden cekilis yapıldı 10 kisiye cikti suan 80 kisi kaldi avantajiniz daha yuksek olacaktir yani,besincisi ve en onemlisi faize bulasmamis olacaksiniz.
Ben hissemi devretmek istiyorum.nedeni de acil paraya ihtiyacim olmasi, yoksa kesinlikle cikmayi dusunmuyordum.
Aylik odemelerin cizelgesi, sozlesme metni hepsi mevcuttur.ilgilenenlere duyrulur.
Ilginenler e mailden iletisime geçebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…