• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emine Ülker Tarhan adaylık konusunda ne dedi?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Emine Ülker Tarhan’ın kendisini arayarak, adaylığının söz konusu olmadığını, olayların kendisinin bilgisi dışında geliştiğini söylediğini belirtti.


CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için imza vermediğini, ancak Milletvekili Süheyl Batum tarafından aday gösterildiğini iddia ettiği Emine Ülker Tarhan’ı da desteklemediğini dün sosyal medya aracılığıyla açıkladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden emine ülker tarhan’ın bazı çevrelerce partinin genel başkan adayı olarak anılmaya başlandığını da belirten Kulkuloğlu, "İhsanoğlu’na bir çok gerekçe ile Sayın Tarhan’a da ayrı başka bir çok ve geçerli gerekçelerle destek vermeyeceğim. Tarhan’ın olası tabloda da CHP Genel Başkanlığına uygun ve doğru aday olamayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kulkuloğlu bu açıklamalarının ardından Tarhan’ın kendisine telefonla ulaştığın ve adaylığının söz konusu olmadığını söylediğini belirterek, yine sosyal medya üzerinden şunları yazdı: "Sn. Emine Ülker Tarhan’ın adaylığı ile ilgili beni arayan, yazan arkadaşlar. Sn. Tarhan beni aradı ve adaylığının söz konusu olmadığını, kendisinin istemi ve bilgisi dışında gelişen bir olay olduğunu söyledi." milliyet
 
Cumhurbaşkanlığı için şansı olmadığı açık..

Ama CHP nin başında görmek isteyeceğim bir aday olur Emine hanım.
 
Birileri parti içinde kendi kafalarına göre iş yapıyorlar kendi kendilerine bir adayı destekleyip oy topluyorlar filan. Bende Emine hanımı seviyor ve destekliyorum ama ülkenin bu şartları içinde sizce oy verme dinamiğine bakarsanız kadın bir adayın seçilme şansı var mı? Keşke olsa keşke o kadar demokrat, eşitlikçi olabilsek ama değiliz maalesef hala ülkemizde kadınlar bu mevkilerde görülemiyor. Büyükşehir meclis başkanlığından istifa ettirilen kadını düşünsenize. Zaten oyları bölmekten başka işe de yaramaz seçilemeyeceği açık.
 
Back