• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emine Tarhan'dan tarihi uyari: “Türkiye, tam 9 günün var!"

Saraylim

Vazgec gonul.. Vazgec sesini duyan yok
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
6.954
19.360
498
$Emine Ulker Tarhan.jpg
Bugünlerde çok önemli uyarılar ve uyandırmalar hep CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan’dan geliyor.

Emine Ülker Tarhan, “adı yolsuzluk ve rüşvet olayına karışan oğlu Bilal Erdoğan’ı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeye göndermemesini sert bir dille eleştirdi. “Başkalarının ailelerinin darmadağın eden bir Başbakan oğlunu savcıya göndermiyor. Bu arada gizli kasalardan ortaya saçılan milyonlarca dolar ne oldu? Bilal Erdoğan’a çıkartılan çağrı nereye gitti? Mahkeme kararını uygulamayanlar nerde? Kimse sormuyor” dedi.”

Emine Ülker Tarhan diğer yandan HSYK için de önemli uyarılarda bulunuyor. Eğer HSYK’nın dönüştürülmesi sürecine Türk Milleti karışmazsa, neler olacağının işaretlerini veriyor:

“Türkiye, tam 9 günün var! 9 gün içinde eğer gerekli önlemleri almazsan tarihe karışacaksın.

HSYK (Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu) Adalet Bakanının emrine bağlandığı andan itibaren, Türkiye tamamen bir padişahlık devrine girecektir.

Adalet Bakanının izin vermediği hiçbir soruşturma açılamayacak, yürütülemiyecektir.

Bütün yolsuzlukların hırsızlıkların üstü çok rahatça örtülebilecektir!

Seçimler tamamen laf olsun diye yapılacak ve bütün seçimleri AKP kazanacaktır.

Çünkü hile yapsalar da kimse haklarında dava açamıyacaktır.

Canlarının istediklerini içeri atacaklar, canlarının istedikleri hırsızları, tecavüzcüleri, katilleri serbest bırakacaklardır.

Kısacası Türkiye Tayip Erdoğan’ın emri altına girmek üzeredir.

Bu tehlike hepimizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini, ülkemizin geleceğini yok etmektedir!

Türkiye ayağa kalkmak zorundadır! Gezi'de ağaçlar için, doğa için ayağa kalkan millet şimdi çok daha fazla ayaklanmak zorundadır!

Çünkü vatan elden gidiyor arkadaşlar!

LÜTFEN BU UYARIYI CİDDİYE ALINIZ! ( Emine Ülker Tarhan)”

Görüldüğü gibi önemli günlerden geçiyoruz. Anayasal kurumlarda önemli dönüştürmeler var. AKP her şeyi kendisi kontrol edebilecek şekle getiriyor. Demokrasi bütün kurumları ve ilkeleriyle yok edilmeye çalışılıyor.

Türk mlleti ne yapıyor. AKP’nin öncülüğünde paşa paşa sandığa gitmeye hazırlanmaktadır. E bu millet bir zamanlar Türkiye’nin 7. Cumhurbaşkanı olması için Kenan Evren Paşa’ya da %90 oranında oy vermişti. Yine AKP’ye %50 oy haydi haydi oy verir.

Ama itirazlar da artık ayyuka çıkıyor. Soruşturmalar şu ya da bu şekilde engellense de bir gün olur Divan kurulur.

http://sonkalemedya.net/haber/turki...ekli-onlemleri-almazsan-tarihe-karisacaksin-/

KK de ilk defa konu aciyorum. Simdiye dek konu sahibi sorumlulugu alip da konumu takip edecek vaktim olmayacagi icin hic konu acmadim. Ama bu konu hayati onem tasiyor Turkiye'm icin, bu konu burada acilmali idi. Kimse de acmayinca is basa dustu. Simdi bu konu da, ondan onemlisi Turkiye'm de sizlere emanet. Bu bir sivil darbedir. Ben cok uzuluyorum, insallah diyorum, umut ediyorum, hersey bir yanlis anlamadan ibarettir. Benim Turkiye'm, ozgur ulkem bunu haketmiyor.

inşallah dediğin gibi bir yanlış anlamadan ibarettir ama hiç sanmıyorum:50:

Dilime pelesenk olan bir şeyi tekrarlayacağım.
Askeri darbe karşıtlığı yetmez vatansever olmak için. Sivil darbeye de karşı duracaksın. Bu ülkeye 12 yıldır sivil darbe yapılıyor.

Askeri darbeyi dilinden düşürmeyip, olmayan darbeler karşısında bağırıp çağıranlar, sivil darbenin sonuna kadar destekçisi..Bu ne yaman çelişki, bu nasıl vatandaşlıktır?

Bu konu cidden çok önemli bir konu. Yıllar öncesinden, bizi çok kötü günlerin beklediğini konuşurduk.. herkesin "korku senaryosu" diyerek dalga geçtiği o günlere geldik. Daha da kötüye gideceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu devlet kimsenin babasının malı değil. Bu vatanın nimetlerinden faydalanıp, bu topraklarda yaşayıp, ülkeyi bu hale getirmek; Atatürk ilke ve devrimlerine, emperyalizm mücadelesi kurtuluş savaşı ve tüm şehitlerine ihanettir.

Neye ve kime destek verildiğinin bilincine varılsın artık.

Bilinçli olarak destekleyenlere zaten söylenecek fazla bişey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu anlamıyorum, herşey bu kadar açık ve net yaşanırken, insanların AKPye günahını bile vermemesi gerekirken, hala taparcasına taraftarlığını yapan insanlar var.

Bu insanların gözü neden açılmıyor? Neden hala toz kondurmuyorlar? Sözüm ona akp seçmeni de dindar ya, niye bi tanesi de bunların sırtını sıvazlarken kendilerinden başka herkesin kul hakkına girdiğini düşünmüyor madem Allahı kitabı en iyi onlar biliyor.

son seçim anketinde %44 akp görünüyo yine bu gün izledim daha sabah haberlerinde
yine tek başına iktidar olacak sanırım
insanlar hala aynı oranlarda oy veriyo ilginç ben düşer oyları diye bekliyodum ama yine de çok yüksek

Bir konu daha...ve en önemlisi...

Hani kaderci bir milletiz ya...bir gün hepimizin bağımsız yargıya ihtiyacı olabileceğini düşünelim lütfen...

Hükumet geçen sene ''tamda gezi olayları sırasında meclisten geçirip Cumhurbaşkanına da jet hızıyla onaylattığı'' en büyük zenginliği olan petrol ve yeraltı kaynaklarında yabancı tek eline kapı aralayan kanundan sonraki en büyük vurgununa hazırlanıyor...

Ama bu vurgun bizi bizden edecek korkarım...

Emine Tarhan dedi diye değil...mantık çerçevesinde düşünebildiğim için korkarım...

Bakan onayı ile hareket eden bir savcı düşünün...

Düşünün ama gerçekten düşünün...

Lütfen düşünün...

Back