Emine Erdoğan nerede?

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.973
19.857
498
301 maden işçisinin ölümüne neden olan Soma’daki maden faciası Türkiye’yi yasa boğarken, siyaset, sanat ve spor camiasının önde gelen isimleri ilk günden itibaren Soma’ya giderek halka destek verdi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve eski başbakanlardan Bülent Ecevit‘in eşi Rahşan Ecevit son olarak Soma’daydı. İlk olarak madende can veren tek yumurta ikizleri İsmail Çata ile Süleyman Çata’nın Bayat Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nun üzgün olduğu gözlenirken basın mensuplarının sorusu üzerine, güçlükle konuşarak “Bir şey söyleyemiyorum” yanıtını verdi.
Eski başbakanlardan Bülent Ecevit‘in eşi Rahşan Ecevit ise, “Onlar bu dünyadan bu şekilde ayrılmayı hak etmemişlerdi. Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Rahşan Ecevit ve Selvi Kılıçdaroğlu’nun da Soma’ya giderek taziyede bulunması, akıllara Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın nerede olduğu sorusunu getirdi.
Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Soma’ya gitmezken, taziye mesajı da yayınlamadı.
-sozcu.com.tr

Hayrünnisa Gül de ortalıkta yok, ben görmedim en azından yanlış olmasın. İlk günden beri merak ediyorum ikisini. İlk onlardan beklerdim.

kesinlikle .......aman onlar olmasada olur hatta daha iyi olur

önde gelen insanlar trafoya kedi girmiş derse emine hanımda gidin o kediyi cıkarın der gitmez
kadın cagız şimdi napsın ama kedi girmiş

Son düzenleme:
Aa lütfen biiiz her ülkeye üzülebilecek kapasitede bi ülkeyiz.
Rabia'ya Somali'ye ağlamaları bitsin bize de ağlayacaklar bi durun hele!

LG-P710 Tapatalk

Evet ya nerede Emine Hanım ???
Soma görüntülerini izlerken gözlerim aramıştı,sonrasında da hiç sesi soluğu çıkmadı.

Aman birde o cikip fitrat filan demesin zira kaldirabilecek gucte degil kimse o yuzfen nerde ise orada kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…