• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Emina Sandal'ın saç rengi

Monica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
5.124
228
173
kızlarrrrrr açıcı sonrası turuncu olan saçlarımı kaç numarayla boyarsam bu renk çıkar?

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 942
  • $imagesCA4EL140.jpg
    $imagesCA4EL140.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 1.764
fotolardaki çekimlerin ışığı olmadan nasıl bir renk olduğunu tahmin edemedim ama üstteki çikolata kahve alttaki farklı bir renk sanki..

Son düzenleme:
ikiside çok güzelll ve neredeyse aynı ama alttaki daha kızılımsı.....

canım ne yaparsan yap ama sakın koyu kumral falan boyama, benim de turunculuk vardı salak satıcı koyu kumral alır turunculuğu dedi aldı sağolsun baya yeşil oldu,bence de çikolata kahve bu,bi de ben 2 gün önce neva color kapuçinoya boyadım o da böyle,çok hafif bi kızıllık verio kahverengi tonlarda

canım ne yaparsan yap ama sakın koyu kumral falan boyama, benim de turunculuk vardı salak satıcı koyu kumral alır turunculuğu dedi aldı sağolsun baya yeşil oldu,bence de çikolata kahve bu,bi de ben 2 gün önce neva color kapuçinoya boyadım o da böyle,çok hafif bi kızıllık verio kahverengi tonlarda

harbiden ya saçını açanlar tutturmuş bi kumral gidior:) saol cnm uyardğn için.

konumu okuyan 2 ziyaretçiden biri Emina Sandal olsa da söyleyiwerse şu saç rengini :)

bence 6.52 çikolata kahve.
kızılımsı bir renk bende böyle istiyorum.bidahakine garnier 6.52 boyuyacam.inş koyu olmaz

bence 6.52 çikolata kahve.
kızılımsı bir renk bende böyle istiyorum.bidahakine garnier 6.52 boyuyacam.inş koyu olmaz

arzum'un rengi değil mi 6.52

onun satışını durdurmadılar mı ya ben artık satılmıor diye bliyorm:97:

arzumun rengi 5.52
ama ben 6.52 yi düşünüyorum çikolata kızılı diye geçiyo.gördüm piyasada var.
voilanın da 6.52 tonu var

garnier çikolata kahve koyu mu girer saça arzum onan ki gibi olsa daha ne isterim:31:

Back