Nasil erkek o oyle .. simdiden ayril benceİyi geceler bayanlar. Tüm gece forumda dolaştım ve dayanamadım artık ben de sizlerle konuşmak istedim. Umarım işe yarayan dönüşler alabilirim.
2 aylık bir ilişkim var. Her şey olması gerektiği gibi ilerliyor. Birbirimizi hala tanıma aşamasındayız. Daha ilk aydan evlilik hayalleri kuranlardan değiliz yani. Tabii ki bu tanıma sürecinde kafama takılan, beni düşündüren hareketleri olmuyor değil. Mesela;
Akşamları buluştuktan sonra beni durağa götürüyor. Genelde hep aynı yerde buluşuyoruz. Durakla arasındaki mesafe 10 dakika. Yürürken sürekli arkasını kolluyor, böyle yandan yandan bakıyor, bi tedirgin haller. Şu gaspçılardan korktuğunu söylemişti bi kere, muhtemelen o yüzden ama artık her seferinde çok itici oluyor bu hareketi. Bir kere de bi yerde beklerken bi evsiz de yanımızda beklemeye başladı. Benim dikkatimi bile çekmedi, adam evsizdi belli ama kalabalık da bi yerdeydik yani, bir şey yapamazdı. Erkek arkadaşım hemen korkup yer değiştirdi, yine tedirgin haller. Şuan okuyunca diceksiniz ki, bu devirde kimseye güven olmaz ne güzel yapıyor ama o hallerini bi görseniz o kadar korkak duruyor ki, görmemezlikten geliyorum yani utanmasın diye.
Bir gün otururken bana iş arkadaşıyla ilgili bir şey anlatıyordu. Çocuğun sevgilisiyle olanları, ayrılmalarını filan. Derken o çocuk da o taraflardaymış, masamıza doğru geldiğini gördüm. Uyardım sevgilimi, geliyo konuyu kapat diye. Her neyse çocuk geldi iki sohbet muhabbet, gitti. Gider gitmez yine panik halde " sence duymuş mudur konuştuklarımızı? " dedi. Yine itici tavırlar. Madem bu kadar korkuyosun anlatmasaydın diyemedim. Çünkü sorusuna şaşırdım.
Akşamları saat 11 den önce evde olmam konusunda biraz sorun yaşamıştık. Bu konuda oldukça ısrarcıydı. Altını eşince öğrendim ki, anne ve babası da onu bu konuda sıkıştırıyormuş. 26 yaşındaki erkek, gece 11 den önce evde olmak zorunda. Aslında o da istemiyor bu kadar baskıyı ama öyle alışmışlar. Arkadaşlarımla tanıştırıcam ama çekiniyorum yani 10 buçukta kalkıp gidicek anne babası laf söylüyor diye. Biz arkadaşlarımızla işten çıkıp buluşuyoruz zaten toplaşmamız saat 9u buluyor. Bir düğün, doğumgünü olsa erkenden kalkıp dönücez yani. Mesela dün akşam eve biraz geç gitti diye bugün çıkmadı dışarı.
Siz olsanız neler düşünürdünüz gerçekten merak ediyorum. İleride bu huyları batmasındansa, şimdiden ne yapabilirim görmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Baba naskisi var kiz givi yetistirilmis muhtemelen benim boyle bir arkadasim var aynisiiiii hatta o kopekten suroyeli cocuklardan filanda korkuyor kac hemen uzaklas sana biri laf atsa ortami hemen terkeder bana dokunmayan bin yasasin ... aman bosver ... adam olan gelsin ...
Neyi tutsam elimde kaliyor.
Korkak erkekmi olur ya??
11de evde olmak?
Bu nasil erkek?
Hic tanistirma arkdaslarla.
İlk söyledikleriniz biraz normal olsa da sonrakiler anormal geldi bana. Koskoca adam ailesinin sözüylemi dolaşıyor.
Benim arkadasta 26 yasinda terazi burxu mu acaba ayyy yoksa o muuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?