Emily DiDonato

29365_442279576398_386966521398_6330636_3470287_n.jpg

Makyajsızda güzel bir kız fakat aşırı zayıf..
Zayıf olmak güzelliğine kara bir gölge gibi düşmüş kızın..
Yani kısacası acilen kilo almalı :)

yaaa kadın dediğin azcık etli olucak..

bu kız tamam çekimlerde normalmiş gibi durabilir ya da giydiği şeylere göre değişebilir..belki de şimdi kilo almıştır ama koyulan bazı fotolarda aşırı zayıf çok berbat duruyor.güzelliğini aşağılara çekiyor

yaaa kadın dediğin azcık etli olucak..

bu kız tamam çekimlerde normalmiş gibi durabilir ya da giydiği şeylere göre değişebilir..belki de şimdi kilo almıştır ama koyulan bazı fotolarda aşırı zayıf çok berbat duruyor.güzelliğini aşağılara çekiyor

Aynen katılıyorum canım. Kadın dediğinde biraz et olmalı. Bu kızın yüzü tamam gerçekten çok güzel ama doğal fotoğraflara bakıyorum o kadar zayıf ki..... Hiç çekici gelmiyor bana. Zaten böyle zayıf kızları shopla filan biraz dolgun gösteriyorlar. Orda oldukları gibi olsalar neyse ama böyle tahta gibi fizikler... Hiç ama hiç hoş değil... :50::50:

Aynen katılıyorum canım. Kadın dediğinde biraz et olmalı. Bu kızın yüzü tamam gerçekten çok güzel ama doğal fotoğraflara bakıyorum o kadar zayıf ki..... Hiç çekici gelmiyor bana. Zaten böyle zayıf kızları shopla filan biraz dolgun gösteriyorlar. Orda oldukları gibi olsalar neyse ama böyle tahta gibi fizikler... Hiç ama hiç hoş değil... :50::50:

evet cnmm orda oldukları hal bile bana göre zayıf..

yani ben biraz fahriye evcen gibi mesela (aklıma geldi örnek vereyim dedim) .. işte öyle beğeniyorum azcık etli,gösterişli...:31::31:

yoksa bi anlamı kalmıyo güzelliğin bence.hastalıklı gibi duruyo:19::19:

Back