Merhaba, kadın dogum uzmanı doktorum emes ile çocuk olmamasının alakası olmadıgını söylüyor. Ben yinede emes tedavimi kendi isteğim ile bıraktım. Doktorlar, bende çocugu engelleyen bir başka unsur bulamadığı icin işim acabalara kaldı ve bıraktım ilaçlarımı. Eşimde de sorun yok. Çok şükür şuanda iyiyim. Bebeğim ise hala yok maalesef. Kadın doğumcu ilk basamak klomen kullanalım dedi. Bende o ne derse uyuyorum. Ama hiç endişe etmeyin siz ve kardeşiniz. İnanın emes olduğum dışarıdan hiç belli olmuyor. Hatta söyledığımde herkes şaşırıyor. Sakatlığım yok, atak yok. İcki, sigara kullanırım. 2014den beri hiç atak geçirmedim. Şu anda 31 yaşındayım. 51 kg, 1.65 boyundayım. Emes erken çıktıgı icin hiç 52 kg olamadım çünkü dikkat ediyorum. Kardeşin için tek önerim o da kilosuna dikkat etsin, hareketli olsun. Ve kardeşiniz kızsa ve başka bir problemi yoksa. Benim gibi olacaktır. Kızlarda emes çok yada hiç ilerlemiyor, agresif degil. Ama erkeklerde durum biraz daha agresif ve ataklı seyrediyor. 2014'den beri tecrübelerimin bir kısmı bu kadar.