2014 yılında emes tanısı aldım. 6 ay kadar betaferon kullanıp, bıraktım. İlaçları reddettim. 2018 yılında evlendim. 2022 yılında çocuk istediğimiz için emesimi kontrol ettirmek istedim. Hiç atak geçirmedim ama yinede önemliydi. Bir çok hekime gittikten sonra serkan hoca'da karar kıldım. 1 yıl lidwina 240 mg kullanacaktım. Aynı zamanda hamile kalır kalmaz ilacı bırakacaksın dedi. İlaç yeniydi. Uzerine cok çalışma olmadigini biliyordum ama hekimim sorun olmayacagini soyledigi icin güvendim. Üzerinden 17 ay geçti. Tekrar mr çektirdim. Lezyonlarimda artış var. Çok şükür hala atak yok. Elimdeki ilaçlar biter bitmez emesi baskılamak için aylık seruma geçireceğini söyledi. Ben ise sadece bebeğime kavuşmak istiyorum. Bu zaman zarfında 0 gebelik oluştu. Diğer değerlerim amh, yumurtlama vs vs vs hersey tertemiz. Eşimde de sorun yok.
Emes olup lidwina 240 mg kullanıp hamile kalan var mı?
Yada emes için aylık serum kullanıp hamile kalan ? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
Emes olup lidwina 240 mg kullanıp hamile kalan var mı?
Yada emes için aylık serum kullanıp hamile kalan ? Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim