• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emerker çok çok terliyoruz

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
napcağımı şaşırdım kızlar oğlum 2 dkda emse su içinde kalıyo bir penyeyle emziriyorum soba yanmasa bile terliyo işin kötüsü eli falan buz gibi yanakları gece donuyo ama emerken bir ter boşanıyo soramyın terleyince bezlerini değiştiriyorum sürekli arkada ve önünde bez var
ama gece üşürmü üstü açık mı emzirsem bir türlü bilemiyorum ben donuyorum o terliyo yarıdm pls:1hug:

depresyon hapı filan kullanıyorsan çocuka emzirme yoluyla ğeçer ve oda ter yapar

benimkide çok terlerdi dr sorduk emerken zorlanıyo ondan olur dedi bişey olmaz ama dikkat et üşümesin

depresyon hapı filan kullanıyorsan çocuka emzirme yoluyla ğeçer ve oda ter yapar
yok canım hiç hap içmem ben
çok kötü hasta oldum grip ama bir kez hap içtim o kadar
ama oğluşum çok terliyo su gibi oluyo sütte akıyo yani zor gelme olayıda yok
hafta osnu gitcez doktora inşallah

Emerken sadece Çınar değil ben de terliyorum. Arkasında önünde ter bezi var.Emdikten sonra yenileri ile değitiriyorum. Odası gece sabit 23 derece, emzirirken üstüne herhangibir şey örtmüyorum. Emzirdikten sonra saçını onu uyandırmadan mutlaka kuruluyorum.

canım benımkı de cok terlerdı sımdı azcık sıcak olsun kafası su ıcınde..

doktora sordum normal dedı bazı bebekler cok terler dedı

canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum..seni korkutmakta istemem ama terlemesi kalpte bir problem olduğunu göstere bilir bunu mutlaka doktora bildirr...gerekli tetkikleri yaptırr...umarım düşündüğüm gibi değildir..benim ortanca oğlumda vardı sorun...geçmiş olsunn..herşey güzel vee sorunsuz olsun sevgiler..

teşekkür ederim arkadaşlar
doktora götürcem inşallah kötü beşiy çıkmaz

çıkmaz inşallah arkadaşım ama sonucu bildirirsen ben merak ederim şimdi..sevgilerr..tontişide öp bizim yerimizee..

canım kafa terlemesi genelde demir eksikliğinden kaynaklanır. kaç aylık yazmamışssın ama 4. aydan itibaren demir damlaları kullanır bebekler. doktoruna bir sor bakalım demir ölçümü için daha erken sanırım ama bilgi edin. korkulacak birşey yok merak etme. demir takviyesi ile çözülüyor sorun genelde.

Canım özellikle yeni doğanlar ve birkaç aylık bebekler emerken çok efor sarfederler bu yüzden terlemeleri normaldir hatta emzirirken bebeği çok kalın giydirmemekte fayda var..Benim oğlan 6. ayını bitirdi ama hala terliyo..Merak etme ciddi bir sorun değil, henüz çok küçük ve emmek onun için yorucu bir iş..Bebek odasının ısısı 18-20 derece idealdir dedi doktorumuz ve üstünü çok kalın giydirme (kışın 3 kat )

Emzirirken annenin terlemesi de normaldir, doğumdaki şişlikler, ödemler bu vesileyle vücuttan atılıyor..Ben 60 kilodan 86 kiloya çıktım hamileliğimde ve kırkım çıkmadan 7 kilosu sadece terlemeyle ve emzirmeyle gitti (7 kiloda doğumda gitmişti) Şu anda terliyorum ama eskisi kadar değil ve özellikle yaz sonuna doğru gecede 3-4 kez gecelik değiştirdiğimi biliyorum..

Terlemenin tek kötü tarafı üşütmektir..O yüzden hem bebeğe hemde kendi sırtına hafif bi şal almanda ve bebeği kaldırır kaldırmaz sırtına ince havlu koymanda fayda var. Böylece terlediği zaman teri üstünde soğumamış olur..

Oğlumda bende emişirken terleriz. ...ama bu normal kızlar ya korku tabloları çıkarmışsınız...yukarıda ki arkadaşım dediği gibi bebekler fazla efor sarfediyor ve akabindede uyurlar emmek onları fazlasıyla yorar çünkü...

benim kızımda emerken su gibi oluyo çok dikkat etmek gerekiyo üşümesin diye...

henüz götürmedim doktora ama üstünü incelttim birde soğuk bir yerde emerse terlemiyo
anladım ki çok kalın giyiniyomuş
yazında sıcaktan terliyomuş sanırım
ama yinede götürcem elbette ve tüm tahlilelirni yaptırcam
doktorum normal deyip geçiyodu erkek çoçuğu terler başı sıcak olur vs kendin nasıl giyiniyosan onuda öyle giydir diyodu
bakalımdoktr değişikliiği ii olcak sanırım

Back