İnsanın aklını alıyorlar yaYine de bu uyumasıyla alakalı. Uyuklarsa kaçırıyo benimki de. Yatarak emzir. Bi
Ya benim hep tazyikli emse bitirse bile sıkıuom mesela hala tazyiklo geliyo meme yapisından diye düşünüyorum.İnsanın aklını alıyorlar ya
yatarak emzirmemiştim hiç canım birde öyle deniyim
Memeyi tam boşaltamıyor mu acaba bilemedim canım yada maşallah sütün boldur yetiyordur kuzuyaYa benim hep tazyikli emse bitirse bile sıkıuom mesela hala tazyiklo geliyo meme yapisından diye düşünüyorum.
Ya bosaltıyo çünkü bıraksan ağzından çıkarmaz memyiMemeyi tam boşaltamıyor mu acaba bilemedim canım yada maşallah sütün boldur yetiyordur kuzuya
Meme yapısındandır canım ozamanYa bosaltıyo çünkü bıraksan ağzından çıkarmaz memyiIşte bolluktan olamaz dediğim gibi çok uzun emdikten sonra da böyle. Meme yapısından bence.
Teşekkür ederim bakacağımKafa kısmını biraz yuksekte tutup emzirin. Süt tazyikli geliyorsa da öyle olur. Bunun icin emzirme pozisyonları var.
Yatıyorken hiç kaldırmadan uyurken biberon mu veriyordu yani ağzına ?Benim yegenim uyurken biberonu veriyordu agzina sok olmuştum ilk gordugumde ,bir sey olmaz demisti hala unutamiyorum
Ayaginda sallarken uykuya daliyordu çocuk oylece verdi agzinaYatıyorken hiç kaldırmadan uyurken biberon mu veriyordu yani ağzına ?
Sağlıklı olmasına sevindimSanirim ilk kez yapmiyordu aliskindi ...cocuk suan gayet saglikli