Emerken ısırma ve göğüs koruyucu

sebnem-08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
115
0
96
Ankara
Kızlarrr,
Benim kız emerken çok ısırmaya başladı, hatta geçen gün hafif kanattı. Emzirirken artık elim yüreğimde hep ısırdı ısıracak diye..Birşey değil sütüm kaçacak diye korkuyorum..Sizin de başınıza geldi mi? Ne yapabilirim? Göğüs koruyucular işe yarar mı acaba? Kauçuk, silikon birsürü çeşidi var piyasada..Kullanıp da memnun kalan var mı?

kızın kaç aylık canım benim yeni dopan zamanında göğsüm yara oldu kanadı 45 gün ağzıma havluyu rulo yapıyordum sıkıyordum dişimide öle veriyordum ağlaya ağlaya 45 gün sonra azaldı.silikon göğüs koruyucuları aldım ama biz kullanamadık oğlum pilastik şeyleri taa başından sevmedi emzik ve biberonda dahil hiç emmedi.ama her bebek farklı uygun fiyatlı bi dene istersen

kanattığına göre dişleri vardır sanırım kasım annesiydi oda neyse bizimde bi ara oldu mesela
9 aylık falandı ama kızdım ben ısısrırsan vermem meme falan dedim artık unuttu

Kızım 19'unda yaşına girecek teyzeleri..3,5 tane de dişi var..Öğle tatilinde gittim aldım silikon göğüs koruyucu, hiç bir işe yaramadı tabi ki..Önce ne olduğunu anlamaya çalıştı, sonra inceledi, sonra emmedi, v.s...Sonuçta 15 lira 5 dakika içinde çöpe gitti:bbo:

Offff acısını biliyorum benimkide fena ısırıyor ve hemen hemen her akşam yaşıyorum.Kanatıyor resmen ağlaya ağlaya emziriyorum.Cezalandırma yöntemide uyguluyorum ama nafile.Bir keresinde öyle bir ısırdıki bide bırakmıyo benimki hemen can havliyle aaaaa diye bağırdım.Bağırınca korktu garibim ağlamaya başladı çok üzüldüm sonra ama refleks ve can havliyle bağırdım ben :/

yağmur da son zmanlarda öncelikle geceleri ısırıyor çok canım yanıyor yalnzı dün gece yapmadı umarım unuturrrr

Ayy andişim bizimkine burun murun fayda etmiyor.Daha bir hırslı ısırıyor.Sanki anlıyo gibi burun tutma ilk zamanlar işe yaramıştı ama sonra yemedi göğsün ağzında bir otarafa bi butarafa sallıyo valla.

Bana da bir arkadaşım ısırınca kız, o zaman ısırmaz dedi..Geçenlerde çok fena kızdım, yüzüme bakıp nasıl ağladı anlatamam..O gözler nasıl bakıyordu, hayal kırıklığı, senden bunu beklemezdim türü bir bakış. Ay çok kötü oldum...Naapcaz bilmiyorum..

Arkadaşınız pek bir vicdansızmış doğrusu , ufacık çocuk ne anlayacak kızmanızdan , o kötü bişey yaptığını bilmiyor ki , yada dur bakim bi güzel ısırim de annemin canını acıtıyım demiyor ki , yazık çocuğa üzüldüm gerçekten

Şebnemcim niye dinledin arkadaşını valla çok üzüldüm şimdi yavrucuğuna valla benim tek cezalandırmam bi dak sürüyo oda mememi vermemek sonra dayanamıyorum dayıyorum ağzına ısırsada ağlaya ağlaya emziriyorum yinede.Offf benim kocamda bikeresinde bağırmıştı yavrum çok korkmştu.O geldi şimdi aklıma.çok üzüldüm

ayy canım aynı durum bızdede var senınkı gıbı
dıslerının ızı cıkmıs ucuna hatta o gun kanamıs bende konusup bırdaha ısırırsan vermem dıyorum benı dınlkıyor ama az ısırıyor sıddetlı ısırmıyor sonra tekrar bırde tepkı verdıkce guluyor bu sefer benıde gulme tutuyor sınırden herhade umarım en kısa zamanda atlatırır yoksa gogus ucalrımızı kaybedıcez:))))

Olsun feda olsun yavrularımıza yeterki emsinler onlar.Ahh ah bu göhüs acısıda çok kötü arkadaşım ya.Benim doğumdan sonra 5 ay çatlam hiç geçmedi ahh az çektirmedi veledim beni

Arkadaşınız pek bir vicdansızmış doğrusu , ufacık çocuk ne anlayacak kızmanızdan , o kötü bişey yaptığını bilmiyor ki , yada dur bakim bi güzel ısırim de annemin canını acıtıyım demiyor ki , yazık çocuğa üzüldüm gerçekten

Demiyor ama tam ısırmadan önce yüzüne muzur bir gülümseme yerleşiyor aynen problem çocuğunki gibi, sonra ısırıyor, sonra da gülüyor sırnaşık şey

Yok gerçekten vicdan azabı çektim, bir daha bağırmam..Isırırsa ısırsın ne yapalım..

Şebnemcim niye dinledin arkadaşını valla çok üzüldüm şimdi yavrucuğuna valla benim tek cezalandırmam bi dak sürüyo oda mememi vermemek sonra dayanamıyorum dayıyorum ağzına ısırsada ağlaya ağlaya emziriyorum yinede.Offf benim kocamda bikeresinde bağırmıştı yavrum çok korkmştu.O geldi şimdi aklıma.çok üzüldüm

Ay Dilekçim, üzme beni, yaptık bi eşşeklik...Ama o hali de nasıl tatlıydı anlatamam..Hem bana kızgın-kırgın, hem de bana sokuldu gene, kafasını göğsüme dayayıp ağladı..Ben de öptüm sarıldım şarkımızı söyledim..Barıştık hemen..

canım hemen barışmanıza sevindim.. bebeklerimize kızmayalım onlar gerçekten çok masum , bize muzur gibi gelse de bilinçli bir şekilde can Acıtmıyorlar neticede

Ay Dilekçim, üzme beni, yaptık bi eşşeklik...Ama o hali de nasıl tatlıydı anlatamam..Hem bana kızgın-kırgın, hem de bana sokuldu gene, kafasını göğsüme dayayıp ağladı..Ben de öptüm sarıldım şarkımızı söyledim..Barıştık hemen..

Kıyamam ben ona.Eee nede olsa annesisin.Canım benim yaptın bi hata hatasız kul olmaz.Ayy gözümün önüne getirdim şimdi ne tatlıcık olmuştur.Barışmanıza sevindim canım barışınca sırıtmıştır böle dişlerini göstererek dimi ayy benim ısırasım geldi

bennim oğlumda bir haftadır çok ısırıyor ne yaptıysam fayda etmedi umarım bırakır canım çok yanıyor ısırıyor birde yetmemiş gibi çekiyor dişleriyle
bırakmazsa ben emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum bir yaşına girecek

bennim oğlumda bir haftadır çok ısırıyor ne yaptıysam fayda etmedi umarım bırakır canım çok yanıyor ısırıyor birde yetmemiş gibi çekiyor dişleriyle
bırakmazsa ben emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum bir yaşına girecek

Ecemim valla böle gösterebilsem de benim kardeşleri ısırma neymiş o zaman anlarsın:utangac::kedi:Canım benim sırf o yüzden bebişini sütünden mahrum etme tatlım.Ben artık yeni bi yöntem buldum tam emmek istediği zaman verdim ağzına sonra çektim üç dört defa yaptım mız mızlandı bayağı sonra taktım dün sadece bi kere ısırdı o kadar oda sıkmadı ısırdı bıraktı.Bakalım bugünde bunu deniyeceğim.

Back
X