• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi emerek uyutmaya çare

• Konu Sahibi Konu Sahibi zeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeh

Aşkımın bahar tomurcuğu..
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.568
0
116
39
İstanbul
arkadaşlar benim kızım 27 günlük ille emerek uyumak istiyor emzik verdim onuda tam almadı. emdikten sonra uyanıksa kesinlikle yatınca uyumuyo anlamıyom nasıl davranmalıyım bide hep huzursuz emiyo tepiniyo resmen özellikle geceleri.. sizce gaz sancısından mı.. ağlamasada çok huzursuz emiyor..

arkadaşlar benim kızım 27 günlük ille emerek uyumak istiyor emzik verdim onuda tam almadı. emdikten sonra uyanıksa kesinlikle yatınca uyumuyo anlamıyom nasıl davranmalıyım bide hep huzursuz emiyo tepiniyo resmen özellikle geceleri.. sizce gaz sancısından mı.. ağlamasada çok huzursuz emiyor..

zeh ıcımı okuyon valla sen sormasan ben sorcakmısım.aynı benım oglumda boyle daha cıglık atıyor sut bıtınce ve bır emmede ıkıncı gogsumude ıstıyor doymaması ımkansız cunku emdıkten sonra oyle bır kusuyorkı ve emerken agzından sut akıyor neden boyle yapıyo hıc anlamıyorum.sankı acmıs gıbı aglıyor ve krıze gırıyor emzık verıyorum onuda aglayarak emıyor napcam ben yaaa:bbo:

zeh ıcımı okuyon valla sen sormasan ben sorcakmısım.aynı benım oglumda boyle daha cıglık atıyor sut bıtınce ve bır emmede ıkıncı gogsumude ıstıyor doymaması ımkansız cunku emdıkten sonra oyle bır kusuyorkı ve emerken agzından sut akıyor neden boyle yapıyo hıc anlamıyorum.sankı acmıs gıbı aglıyor ve krıze gırıyor emzık verıyorum onuda aglayarak emıyor napcam ben yaaa:bbo:

Ah kızlar ahh... Doğru bildiniz gazdan dolayı ememiyor bebişleriniz. Mide gazla dolu olunca dolayısıyla çabukcak acıkırlar doymak bilmezler. Gaz bitecek bu seferde çevreye ilgi artacak o yüzden emmeyecekler. Emsin diye gözünün içine baktıkça gülecek kafasını çevirecek kaçacaklar memeden...Offf offf

Değişir merak etme. Her huyu değişiyor zamanla. Zaten ilk ay sadece emerek uyurlar sonra sallama vs. gelir. Sonra ne yapsan uyumaz:)

yanı sımdı bu sureklı emmek ıstemesı memeye kudurmus gıbı saldırması hatta memeyı tamamen bosaltıktan sonra sut gelmıyor dıye cıglıgı basması gazdan dolayımı?-tatlicadiarzu- ama ben gazını cıkarmak ıcın omzuma alıyorum ama cıkmıyor kucuk bır gegırtı oluyor baska yok onun dısında gaz cıkmıyor oglumdan napcam ben yaaakafamçokkarıştı em em bende oda helak oluyoruz o kusuyor bende acıdan kıvranıyorum

1 aylık olana kadar bebeğimin hiç ağzından gaz çıkardığını duymamıştım. 15-20 dk da bir emiyor hiç gaz çıkarmıyordu. Gaz problemini bir düşünün... 1 aylık olduktan sonra çıkarmaya başladı. Emme aralıkları da uzadı.
Küçük bebekler sadece memede huzur bulurlar, ağrılarını orada unuturlar. O yüzden sık emmek isterler, aç olduklarından değil yani. Senin de bu sayede sütün artar.

Benim kide on uç günlük sütunu sagip vriyirum geceleri uyanmasın diye çok
bu sferde uykya dalamiykr
ben emziği ağzına ters vermekte buldum çareyi
bu seferde damak yapısı bozulacak diye huzursuzlaniyorum yarın cele cevre yuvarlak kenarli emzik edineceğim

sağolun kızlar sabredicez yani hadi bakalım ama böle alışırsa halimiz harap

Benim oğlum da hep emerek uyuyor. Kayınvalidem de öyle alıştırma diyor ama bu benim elimde değil ki. Daha minicik o. Çok da gazı var garibimin. Emerken adeta savaşıyor zavallı. Tabi gaz dediğimiz bağırsaklardaki gaz. Kolik sancısı çekiyor yavrum. Ah keşke sadece midedeki gaz olsa da tıp tıp sırtına vurunca gak diye çıkıverse nerdeeeeeee.

ilk zamanlar bizde öyleydik..küçük bebk çok zor hep memede durmak istiyo genellikle gazdan onların hayatı meme güç alıyorlar memeden güvende hissediyorlar kendilerini..hayatları o kadar küçük ve masum ki..bazen emerken kızımı seyrediyorum o kadar sakin huzurlu ki kakasınını yapamasa hemen emmek istiyo güç alıyo ALLAH herkesin bebişine sağlık versin eksikliğni göstermesin inş....biraz sabredelim büyüyünce özleyeceğiz

ben dunden berı emerken bıraktırıp gazını cıkarıyorum sonra tekrar emmeye devam ettrıyorum bıde onu denıyorum ınsallah caresı olur ama bu bagırsaklarındakı gaz cok sancı yapıyor yavrum ondan saldırıyormu memeye bende ac sanıp sanıp verıyodum habıre

Kızlar emerek uyumaları bence daha iyi...Sonraları pek zorluk çekmezsiniz..Mesela kızım 7.ayına girdi geceleri yatıyoruz yatağımıza emerek uyuyor hemen..Sallayarak çocuk uyutmak çok zor olur...Birde emerken birden bire çıldırmış gibi hareket ediyorlarsa uykuya dalamadıklarından da olabiliyor..Öyle yaptıkları zaman ayağınızda sallayıp uyutmayı deneyin ama tabi bundan önce bir gaz kontrolü yapın...Allah yardımcımız olsun opuyorumnanaktan

Allah kolaylık versin. Gaz sancısı zor. bazen gazı olmayan bebek gördün mü kıskanıyorum valla. Kızım
7 aylık oldu ve dahalen çekiyorum. ilk 3 ayda geçer dediler, sonra 6 ay oldu, şimdi 1.5 yaş diolarr! tekrar tekrar emdirmek maalesef çare değil. gazı çıkmadan yeniden emdirmemeye çalışın bence. Benim
kızda bu problem oluyor. o kdr çok tepiniyor ki düşürecem diye korkuyorum.
benimkinin mideden kaynklı ev turluyoruz. arkadaşımınki bağırsak gazıydı, pilates topunda zıplıyor:) iyi geliyormuş delikafadulden

Allah kolaylık versin. Gaz sancısı zor. bazen gazı olmayan bebek gördün mü kıskanıyorum valla. Kızım
7 aylık oldu ve dahalen çekiyorum. ilk 3 ayda geçer dediler, sonra 6 ay oldu, şimdi 1.5 yaş diolarr! tekrar tekrar emdirmek maalesef çare değil. gazı çıkmadan yeniden emdirmemeye çalışın bence. Benim
kızda bu problem oluyor. o kdr çok tepiniyor ki düşürecem diye korkuyorum.
benimkinin mideden kaynklı ev turluyoruz. arkadaşımınki bağırsak gazıydı, pilates topunda zıplıyor:) iyi geliyormuş delikafadulden

Ayva çayını denedin mi hiç ?

Kızlar emerek uyumaları bence daha iyi...Sonraları pek zorluk çekmezsiniz..Mesela kızım 7.ayına girdi geceleri yatıyoruz yatağımıza emerek uyuyor hemen..Sallayarak çocuk uyutmak çok zor olur...Birde emerken birden bire çıldırmış gibi hareket ediyorlarsa uykuya dalamadıklarından da olabiliyor..Öyle yaptıkları zaman ayağınızda sallayıp uyutmayı deneyin ama tabi bundan önce bir gaz kontrolü yapın...Allah yardımcımız olsun opuyorumnanaktan

sanırım çalışmıyorsun aysu.. öyleyse emerek uyuması güzel ve keyifli. benim kızımda7 aylık hala emerek uyuyor ama ben çalışıyorum ve bakıcıya bırakınca çok zor. bence kendi bakamayacak olanlar başka bir yöntem bulsunlar. dediğin gibi ayakta sallamak ya da sallanan beşikler hamaklar olabilir... size bağımlı olmayacak bir yöntem bulun bence.
arkadaşımın 17 aylık kızı var geceleri oda emerek uyumaya alışkın. ama kadın o kadar yoruldu ki artık. bıraktırmaya çalışıyor. o günlere geldiğimizde bizdemi öyle düşünürüz bilmem:)))

humanın kimyonlu rzenesini aldım bakalım nasıl olcak okadar uykusuzki ama dünden beri memede uyuyo hemen uyanıyo canımya çabuk geçse bugünler

sanırım çalışmıyorsun aysu.. öyleyse emerek uyuması güzel ve keyifli. benim kızımda7 aylık hala emerek uyuyor ama ben çalışıyorum ve bakıcıya bırakınca çok zor. bence kendi bakamayacak olanlar başka bir yöntem bulsunlar. dediğin gibi ayakta sallamak ya da sallanan beşikler hamaklar olabilir... size bağımlı olmayacak bir yöntem bulun bence.
arkadaşımın 17 aylık kızı var geceleri oda emerek uyumaya alışkın. ama kadın o kadar yoruldu ki artık. bıraktırmaya çalışıyor. o günlere geldiğimizde bizdemi öyle düşünürüz bilmem:)))

çok haklısın bişekilde uyumalılar ilerde zor olur

Back