senn başka bi şeye yeteneğin olabilir bu yüzden istemir olabilrsin bende öyleydim çünkü bende hiç çalışmak istemedim ünüversite yi 2 yıllık okudum 4 yıllık kazanamadım ama şimdi 4 yıllık okulu bitirmiş arkadaşlarım evde oturuyolar yada asgari ücretle çalışıyolar benm mesleğim daha farklı ve zeka isteyen bi iş... fazla kafana takma iyi yerlere geliceksin herşey okumak değildir....
bence de kesinlikle kafana takma her şeyy dersten ibaret değildir. belki de doğru seçimi yapmamışsındır da ondandır bu kasılmaların. ben de matematiği hiç sevmezdim ama yabancı dil konuşma zevkim vardı onun üzerine gittim. sen de ne istediğini bil belki de güzel sanatlardır senin gönlünden geçen... önce bunu bi belirle derim ben. ondan sonrası zaten gelir... ama her şey illa üniversiteden geçer diye düşünme hayatta çok farklı sürprizler vardır...
Ne yazıkki böyle düşünüyorum.Hatta buna şartlandırıldım,öyleki çok düşününce beni afakanların basmasını sağlayan tek konu.Aslında sebep bu değil:geleceğimin belirsiz olması...Sırf bu sebepten ufacık akıllarıyla bana ders vermeye kalkışanlara tahammül edememem.
bu dönemlerde herkesin başındadır o belirsizlik.. hepimiz aynı yollardan geçtik. sen rahat ol insanların da şartlandırmalarına aldırış etme... hayatn her döneminde vardır o belirsizlik kim bilir ki sonunu... en başta da ders veren ukalalardan kaç:)))
Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Cinnet geçirecektim az daha.Yarım sa önce Fizik çalışıyordum ve gerçekten en nefret ettiğim ders.İşte tamda bu sebepten olacak okulda olan olaylar ve beni sinir eden her türlü şey aklıma geldi ve ben sinirlendim ama nasıl sinirlenme,elimi ayağımı titrettim resmen.Evde yapılan her hareket herşey ama herşey gözüme batıyor.Kendimi telkin etmeye çalıştım,masadan kalkıp bir kağıda dertlerimi yazmayı denedim.Sinirimden yazamadım ve koluma ağrı girdi.Ben kendimden korkar oldum ya,kendi bedenim bile çıkar için hareket etmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?