• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emeklilik hakkında doğru bilgi için arayınız.

Sosyal guvenlk musavr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
3
0
1
27
Sosyal Güvencelerinizi Tehlikeye Atmayın Bize Danışın
Emeklilik zamanınız,
Emekli aylıklarınız,
Ne zaman Emekli Olabilirsiniz,
Asgari işçilik hesaplamalarınız,
ihale konusu işlerde dosya incelemeleriniz,
İş ve iş yeri danışmanlık ihtiyaçlarınız,
İnsan kaynakları planlama istekleriniz,
Sosyal Güvenlik Eğitim talepleriniz,
İş yeri eğitim ve bilgilendirme istekleriniz veya bunlara benzer konulardaki soru ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
babadan dul maaşı almada, boşanmış olma sınırı varmı annm 3.evlilik yapabilir boşanırsa tekrardan dedemin maaşı bağlanır mı?

babadan dul maaşı almada, boşanmış olma sınırı varmı annm 3.evlilik yapabilir boşanırsa tekrardan dedemin maaşı bağlanır mı?
Merhaba babadan maaş alabilmeniz için boşanmış olması lazım. Üçüncü kez evlilik yaparsa ve evlilikten sonra yine boşanma olursa tekrar maaş alabilir.

Sosyal Güvencelerinizi Tehlikeye Atmayın Bize Danışın
Emeklilik zamanınız,
Emekli aylıklarınız,
Ne zaman Emekli Olabilirsiniz,
Asgari işçilik hesaplamalarınız,
ihale konusu işlerde dosya incelemeleriniz,
İş ve iş yeri danışmanlık ihtiyaçlarınız,
İnsan kaynakları planlama istekleriniz,
Sosyal Güvenlik Eğitim talepleriniz,
İş yeri eğitim ve bilgilendirme istekleriniz veya bunlara benzer konulardaki soru ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz.
Merhabalar, yanlış hesaplanan emekli maaşım bu seneki başvurum üzerine yükseltildi. Peki 20 yılngeriye dönük maaş farkı ne olacak ? bunları geri alabilir miyim? benim bir kusurum yoktu sonuçta cevap verirseniz çok mutlu olurum .

Back