- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
%4.76 ile bayrama yurt dışına tatile gideceğiz,oradan kesmedi safariye gitmeyi düşünüyoruz.
Dalgamı geçiyorlar bu ülkede emeklinin hali nedir biliyorlarmı acaba.
Makam aracı alırken çerez parası diyen bakan,emekliye sıra gelincemi bütçeden para bulunmuyor.
Yazıklar olsun hepinize,ancak bize mantığı var hepinizde..
Evet bi de vergi dilimine gireceğiz verdikleri zammı da fazlasıyla alacaklarVerilen zamla birlikte kesilecek olan vergiyi de yazsalardı keşke sonra her gören hadi yine iyisiniz zam aldınız diyor.en düşük memur maaşı şu kadar oldu yazana kadar net maaşı yazın
Bu kadarcık zammı söyleyip dururlar bakın memura zam yaptık, ama Kpss sınav parası verdiği halde atanmayı bekleyen adaydan tercih parası saçmalığı çıkardılar. 10 TL lik başvuru ücretini 15 TL ye de çıkarmışlar kaşla göz arasında...
Aaaa sizde çokmuş kız siz Allah bilir parayı harcayacak yerde bulamzsınızdır gönderin ben harcarımBiz ogretmenlere biliyosunuz maas fazla geliyor artiyor nereye harcayacagimizi bilmiyoruz.Son model audimiz var yazlik, kislik,ilkbaharlik evimiz de var.Olmayan dusunsun.Bananee.
Yazlık kışlık evini duydum da ilkbaharlıkda mı varmış daha ne evler duyacam sonbaharlıkda var mıdır acepBiz ogretmenlere biliyosunuz maas fazla geliyor artiyor nereye harcayacagimizi bilmiyoruz.Son model audimiz var yazlik, kislik,ilkbaharlik evimiz de var.Olmayan dusunsun.Bananee.
Yazlık kışlık evini duydum da ilkbaharlıkda mı varmış daha ne evler duyacam sonbaharlıkda var mıdır acep
Ah ahh sorma bacım bizde yok ilkbaharlık eskiden babadan kalma müstakil bir ev var şükür artmadan geç yetmiyor nasıl anlayamadım ki bende maaş cebe girmeden bitiyorNee siz de yok mu ilkbaharlik ev? Ne banal ne buyuk fakirlikk.Nasil yettirip arttiramiyosunuz balya balya maaslarinizi anlamiyorum ben.