• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emeklemeye yardimci oyuncaklar

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
kizlar emeklemeye yardimci oyuncaklar varmis yumusak pilli ve bebeklerin hizinda araba seklinde olanlari ozellikle alan kullanan oldumu internetten baktim markasi olmayinca bulunmuyor sadece bir tane miki mause buldum oda pek hosuma gitmedi

canım ben oyuncakçıdan aldım. activite fish diye bir oyuncak.balık şeklinde hem müzikli hemde yavaş yavaş hareket ediyor ama bebeğim müziğinden korktu.anlayacağın hiç işime yaramadı.

canım bizim kıza o tür oyuncaklara gerek kalmadı kumandayı çok seviyor uzağa koyuyorduk ona gitmek için baya çabaladı ve şu an emekliyor

benımkide bayılıyor kumandaya ama mikrop yuvası ya hic ellemesini istemıyorum.. kumanda anahtarlık gibi şeyleri

elıfcım benımkıde kumandaya bayılıyor ya vermeyınce aglıyor

canım sorma bizim kızada vermemeye gayret ediyorduk ama elimdeyken kaptığında hemen ağzına sokuyor doğal olarak kumandaya su gitmiş bozuldu yenisini aldık eskisini bi güzel yıkadım en sevdiği oyuncağı oldu hatta bugün dışarı çıkarken yanımıza aldım şimdide bilgisayara saldırıyor bunların oyuncağı varmı yahu yoksa bizimki oyuncak olacak
bilgisayarın tuşlarına basıyor bide değişiklik oluyormu diye ekrana bakıyor sizinkileri bilmem ama benim kız çok fena:jeyyar:

bu bebeklerin hepsimi ayni benimkide kumanda cep telefonugormesin karsidan saldiriyor evde kullanmadigim bir kumandayi guzelce silip temizledim somdi onunla avunuyor SIK SIKTA siliyorum en azindan temiz oldugunu biliyorum

aynısı azcık bılgısayara yaklasınca kafasını elını asagıya ındırıyor bılgısayara dokunmak ıcın cok caba sarf edıyor

dünya kadar oyuncağın yüzüne bile bakmazlar.yasaklar hep caziptir ya bu bebekler içinde geçerli galiba.benimkide kumanda ve telefon hastası.

ay bütün bebişler aynı demek ki
bizimkinin de oyuncak felan gördüğü yok gözü
kumanda cep telefonu peşinde
sürekli ağzına sokmak istio:(

bende bızımkı boyle zannedıyordum butun bebısler aynıymıs demekkı bızımkıde oyuncaklara hıc bakmıyor ılgı alanına bebek bezı ıslak mendıl paketlerı kumanda cep telefonu hatta sarj aletı vermeyınce cıglık cıglıga bagırıyor bende bozuk sarj aletını yıkadım verdım bayılıyor valla

bızımkıde ıslak mendıl paketı ve kumandalara bırde tel konusuyorsam telefone saldırıyor.hemen agzına sokup dıslerını kasımaya calısıyor.

demekki bütün bebişler aynı bizimkiside kumanda ve telefon hastası neresi çekici geliyor anlamıyorum diş kaşıyıcılafını veriyom fırlatıp atıyo kumanda daha tatlı geliyo herhalde onu atmıyor tuşlarınada farkında olmadan basıyo tv bir açılıp bir kapanıyor kanallar değişiyor bilgisayarın yanına geldimi hemen klavyeye saldırıyo

Benim oğluşum da kumanda,telefon ve bilgisayar hastası..Ben emekleme arkadaşı olarak tiny love markasının köpeğini aldım.tekerlekleri ile gidiyor,havlıyor..belli süre sonra duruyor,bebek yetişip dokunduğunda tekrar ilerlemeye devam ediyor..benim oğluşum şimdilik sadece köpeği ağzına sokuyor..
http://www.tinylove.com/developmental_toys.aspx?toyTypeId=25&elementId=0&ageId=0
bu adreste en altta resmi var..

valla bizimki de aynı özellikle ıslak mendil kumanda bilgisayar tabiki klavyesi daha mikrop dolu ne varsa işte aklınıza ne geliyorsa elinden alınca da basıyor ağlamayı narayı atıyor susturamıyoruz yeni nesil de böyle herhalde

benımkide bayılıyor kumandaya ama mikrop yuvası ya hic ellemesini istemıyorum.. kumanda anahtarlık gibi şeyleri

Kesinlikle katılıyorum.. Enfeksiyonun en hızlı yayıldığı ve mikropların barındığı yerler klavye ve kumandalardır..Gercekten bu konuda cok cok tıtız davrnmamız gerekıyorgamyoncuiremsu evet bebeklerımıze cazıp gelıyor bayılıyorlar kumandayla telefonla klavyelerle oynamaya...:emir_bebek: kaydirigubbakcemile3 Yasak ve hayırlarla bırsey elde edemeyız ozellıkle 1 yas donemınde cocuk kesıf alemıne dalar herseyı ıncelemek ıster kırar doker parcalar bızler tabı kı bırtakım prensıplerle hareket etmelıyız fakat bu sınırlar ne cok gevsek olmalı ne de cok katı..Oynamalarıını ıstemedgımız objelerı ortada bırakmayalım buna fırsat vermeyelım cunku ellerınden zorla alırsak ozguvenlerını zedelemıs oluruz ...Onlar bızım en degerlı varlıklarımız...Bızım 12gun sonra ınsallah 1 yasına gırecek olan kızımız klavyeye su doktu bardagıyla oynarkenkaydirigubbakcemile3 10gundur yoktum o yuzden ...Aman dıkkatlı olun arkadaslarkaydirigubbakcemile3
Emekleme olayına gelınce canım..Bız chıcconun yurume askısını aldık ama cok kullanıyoruz dıyemem yıne de ıse yarayabılır...Ayrıca dızlıklerı de unutmayalım mınıcık dızlerı asınmasın meleklerımızın:utangac:
Oyuncakların cogu tuketım cılgınlıgının parcası ne yazık kı genelde tıcarı kaygılı ozellıkle bebısler ıcın tasarlananlar onların dıkkatını daha cok ev objelerı cekıyor aslında bızler de ogretıcı faydalı oyuncaklar hazırlayabılırız hem daha guvenılır olur hem de daha keyıflı..
Herkesın yavrusunu Allah cc bagıslasın ...Sevı ve dua ıle...

Back