• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emekleme

pyeso

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
332
4
316
Diğer
oğlum 4.5 aylık ve emeklemeye başladı.ama geri geri emekliyor.var mı bebeği bu şekilde emekleryen?

Benim oğlumda aynı o dönemlerde geri geri emekliyordu,
yaklaşık 1.buçuk ay kadar sonra da normal emeklemeye başladı.:emir_bebek:

arkadaşlar bende bişi sorcam emeklemek derken nasıl emekliyo bizimki daha tam olarak kendini kaldıramıyo sadece dediğiniz gibi tepinirken geri geri gidiyo bide kafasını yere dayayıp popoyu havaya kaldırıyo ellerinden değil de kafasından güç alıyo gibi anlamadım gitti resmen şınav çeker gibi yaklaşık 2 aydır böyle emeklemeye niyeti yok gibi..ayakta duruyo adım atıyo ama emeklemek yok sadece popyu kaldırıyo bide kollarıyla gövdesini..sizinkiler de öylemiydi..bu arada daha desteksiz oturamıyo..

bir yerden bir yere yer değiştirmesine emeklememek deniyoo nasıl olduğu farketmiyomuş.yuvarlanması bile emeklemekmiş.seninki kaç aylık

6.5 aylık canım benim oğlum ama uzun zamandır yer değiştiriyo artık büyük yatakta bile bırakamıyorum iki hafta önce yatağın baş kısmında bıraktığımda sürtüne sürtüne nasıl olduysa diğer ucuna kadar gidip düşmüştü Allahtan bişi olmadı minderler vardı kenarında..

6.5 aylık canım benim oğlum ama uzun zamandır yer değiştiriyo artık büyük yatakta bile bırakamıyorum iki hafta önce yatağın baş kısmında bıraktığımda sürtüne sürtüne nasıl olduysa diğer ucuna kadar gidip düşmüştü Allahtan bişi olmadı minderler vardı kenarında..

benimki hep halının üstünde.aman dikkat et ya allah korusun.

benim kızım 3,5 aylık ve tam bi yarım ay şekli alıyor bacaklarını sağa sola atıyor ama dönemiyor yüzüstü yatırdığımızdada dizlerinden destek alıp poposunu havaya kaldırıyor bira daha uğraşsa emekliycek yani :1: nasıl beceriyosa sabah kalktığımda kendisini yastığından aşağı kaymış buluyorum

canım bizimki de o aylarda öyleydi hatta 4 ayında dönmeye başladı ama 2 ay geçti hala emekleme namına bişi yok :( istediği tarafa dönüyo bi şekilde gidiyo sürtünüyo etrafında dönüyo ama okadar..herkes erken emekler bu demişti ama daha niyeti yok gibi..belki de tam olarak daha tutamadığı için kendisinidir..sonuçta daha desteksiz oturamayan bebek nasıl düzgün emeklesin ki dimi ama:)

ya benıım oğlum 4 aylık ama çok hantal ayaklarının üstüne basıyo ama çok diil.yuz üstü koydugumdada çok zorlanıyo 2 dakka sonra ağlamaya başlıo,4,5 aylık bebekleriniz emeklemeye başlamış,hergun spor yaptırıyorum oturtuyorum kendını tutsun biraz dıye ama banamısın demıyo,:59: benımkı cok tembel napmalıyım acaba.

bu genetik birşey canım ben 8 aylık yürümüşüm.hareketten benim oğlan kilo alamıyor bende ona üzülüyorum.çok erken başladık.doktorumuz bile hayret ediyor:nazar:

selamlar.

öncelikle 4 aylk bir bebekten çok şey bekliyorsunuz.
benim oğlumda ayaklarına basmıyordu doktorumuzua sormuştum 10. aya kadar basmıyorsa zorlamayın demişti gercektende 9. ayda kendi bastı yığılıp kalıyordu önceleri.

sürünmedi doktorumuz illa her bebek sürünecek diye bir sey yok dedi.

11 aylık süründü emekledi yani daha sonra koltuktan tututp kalktı. kenarlarda yürüdü.irecek day day duruyor.:64:

her cocuk farklı oluyor yani çocuğun hazırbulunşluk düzeyi farklı.

selamlar.

öncelikle 4 aylk bir bebekten çok şey bekliyorsunuz.
benim oğlumda ayaklarına basmıyordu doktorumuzua sormuştum 10. aya kadar basmıyorsa zorlamayın demişti gercektende 9. ayda kendi bastı yığılıp kalıyordu önceleri.

sürünmedi doktorumuz illa her bebek sürünecek diye bir sey yok dedi.

11 aylık süründü emekledi yani daha sonra koltuktan tututp kalktı. kenarlarda yürüdü.irecek day day duruyor.:64:

her cocuk farklı oluyor yani çocuğun hazırbulunşluk düzeyi farklı.
evet canım her çocuk farklı benim eltimin oğlu 11 aylık daha emeklemiyor.benimki 4,5 ayda emekledi..1,5 yaşına kadar yolu varmış bekliyolar.sanırım emeklemeden yürür o

Back