emekleme arkadaşı???

eflatun20

huriye=ismet anıl
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
624
0
40
selam kızlar çoğu şubat bebekleri yürüyecek bile ama benim oğlum daha yeni yeni sürünmeye başladı cogitoy.com'da playskool oyuncaklar ucuz geldi ilk arabam kalmamış bende emekleme arkadaşı alayım dedim bir tırtıl var bir de kelebek daha önce bunlardan alan arkadaşlar vardı aramızda onlardan naçizane tavsiyelerini bekliyorum işe yarıyor mu bu emekleme arkadaşları ve hangisi daha kullanışlı tırtıl mı kelebek mi? işe yaramıyorsa boşuna para vermeyeyim tavsiyelerinize göre karar vereyim istiyorum yardımcı olursanız sevinirim bekliyorum...

canım ben aldım oğluma emekleme arkadaşı, alacaksan eğer yumuşaklığından dolayı tırtılı tercih et derim, diğeri sert çünkü, zarar vermesin bebişine, hem de daha çok dikkat çekiyor, ışıklarından dolayı. işe yaradımı dersen, ben aldığımda oğlum daha yeni sürünmeye başlamıştı, bi süre ilgilenmedi hiç, bakmadı bile, yaklaşık bir aydır baya iyi takip ediyor onu yakalmak için hırs yapıyor, geçince seviniyor. özetle, emeklemeye başlama aşamasında bi faydasını görmedim açıkçası, ama sonradan en sevdiği oyuncağı oldu...

Şu an playskool oyuncakları birçok sitede indirimli satılıyor, ilk arabam benim aldığım sitede de kalmamış ne yazık ki ama halen satışta gözüken birkaç site var. Onlarda da indirimli, asıl istediğiniz ilk arabam ise eğer, bakmanızı tavsiye ederim...

ben ilk arabamı yeğenime aldığımızda güzel bişey sandım ama bence çok uyduruk. bir kere küçücük. ayağa kalksa bile bebeğiniz, aletin boyu kısa kalıyor. ayrıca bebek ona tutunup ayakta kalamıyor çünkü hafif bir oyuncak olduğu için hemen yıkılıyor.

kelebeği de oğluma aldım. ilk önceleri oğlum korktu ondan. sonra eline alıp oynamak istedi. kanatlarını tuttu sürekli bu yüzden oyuncak çabucak bozuldu. ayrıca halıda yürüyor dedikleri için aldım ama kesinlikle düz bir halıda bile gitmiyor. tek güzel yanı şarkı söyleyip kanat çırparak bebeği az biraz oyalıyor.benim oğlum da sürünüyordu. iki gündür emekliyor . emekleme arkaDaşının peşinden gidemeden bozuldu oyuncağımız.

tırtıl hakkında bilgim yok ama genel olarak playskool benim hoşlandığım bir marka olmadı. fiyatı uygun ama kalite düşük.

tatlım yalnız değilsin emirde daha yeni sürünüyor.emekleme yok malesef.bende tıtılı almayı düşünüyorum oldukça ilgi çekici bir arkadaşta görmüştüm...

Pregant neden göndermiyorsun kelebeği playskolla ben aramıştım birçok oyuncak almıştım Derin'e bir baktım içlerinde ne garanti belgesi ne birşey aradım sordum bozulursa ne olucak diye biz ürünlerimiz arkasındayız öyle bir durumda faturanız olmasa bile yardımcı oluruz diye yanıtladılar beni .Sonuçta bütün ürünlerini çocuklar hatta bebekler için üretiyorlar .Çok çabuk bozulan şeyler üretmezler gibi geliyor bana .Hatta yeğenimin aktivite merkezi var tepesinde nerdeyse 2 senedir hala tıkır tıkır çalışıyor .

Bence alma hani çok oyuncağı falan varsa gerekli birşey değil bence 36 civarı diye hatırlıyorum ben fiyatını onun yerine Fisher price numaralı kaplar var onlardan al bence Küçük çıngiraklı bir top çıkıyor içinden Derin bütüm gün onun peşinde tavsiye ederim hem eğitici çok eğlenceli hem ucuz :)) 19 lira sanırım

çok teşekkür ederim arkadaşlar a.s. tavsiyeleriniz çok işime yarayacak özlemcim dediğin oyuncağa da bi bakayım da karar vereyim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…