Emedur

posh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
79
24
46
Merhaba,

5 haftalık hamileyim, son 4 gündür bulantılaırm aşırı derecede şiddetlendi, doktoru aradım bana emedur hap verdi. Bir zararı olup olmadığını sordum, zararsızdır dedi. Bu haptan kullanan oldu mu gebeliğinde ? Bir zararı var mıdır arkadaşlar ?

benim de dayanılmaz bulantılarım var son günlerde bu hapı yazdı doktor.
ben bi faydasını görmedim ama. yani bulantımı geçirmiyor, sadece bulantı var ama eskisi kadar kusmuyorum.
bu tabi bence daha rahatsız edici, önceden kusup rahatlıyordum, şimdi duraksız bulantım var bütün gün.
bırakmayı planlıyorum bu hapı.

Ben yoğun olarak kustuğum dönemde dramamin kullandım... Öneririm...

Bu hapı bana da doktorum yazdı ama kullanmadım. Hemşire bir tanıdığımız bu ilacın küçük bir yüzde de olsa beyin kanaması yapma riski var dedi. O da doktorlardan duymuş. Ben hapı dahi almadım. Kullanmanızı da tavsiye etmiyorum

Ben yoğun olarak kustuğum dönemde dramamin kullandım... Öneririm...

Merhaba sinpac, emedur malesef bir işe yaramadı zaten.. Başka bir doktora gittim bana zofran önerdi. Zofran ı 1 kez içtim gerçekten bulantıyı kesiyor ancak güvenlik grubu C olan bir ilaç olarak görülüyor. Dramamine B grubu yani daha güvenli bir ilaca benziyor. Bir arkadaşım da dramamine sayesinde bulantı ve kusmadan kurtulmuş. Sen günde 1 tane mi aliyordun bu ilaçtan ? Doktoruma bunu kullanıp kullanamayacağımı soracağım. Bende yoğun şekilde kusma ve bulantı var bütün gün hiçbirşey yiyemiyorum. 1 ay sonra geçermiş, Allah yardım etsin de kusmam bitsin ..

X