• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EMDR TEDAVİSİ

Muhasebeci25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
188
123
53
30
Merhaba arkadaşlar. EMDR tedavisi görüp fayda sağlayan var mı. birde seans aralıkları ve ücret ortalama nasıl oluyor

Merhaba arkadaşlar. EMDR tedavisi görüp fayda sağlayan var mı. birde seans aralıkları ve ücret ortalama nasıl oluyor
ben aldım. çok etkili. gerçekten hiç etkilenmiyorsunuz geçmişte yaşadıklarınızı sanki başkası yaşamış gibi oluyor. hatta hatırlamakta zorlkanıyorsun. ama belirteyim tabi benim arkadaşım da aldı hiçbir işe yaramamış. kime yaptırdığınız kime gittiğiniz çok önemli. ben izmirdeyim tavsiye isterseniz verebilirim. başka şehirdeyseniz de iyice araştırın öyle gidin

ben aldım. çok etkili. gerçekten hiç etkilenmiyorsunuz geçmişte yaşadıklarınızı sanki başkası yaşamış gibi oluyor. hatta hatırlamakta zorlkanıyorsun. ama belirteyim tabi benim arkadaşım da aldı hiçbir işe yaramamış. kime yaptırdığınız kime gittiğiniz çok önemli. ben izmirdeyim tavsiye isterseniz verebilirim. başka şehirdeyseniz de iyice araştırın öyle gidin
Çok teşekkür ederim İstanbul'dayım aslında çok önemli bişey değil ufak bı hastalık geçirdim bı kaç ay etkiledi beni onun için düşünmüştüm araştırıyorum henüz gidemedim belki ufak bı psikoterapi ile de çözülebilir

ben de aldım emdr. panik atağpım vardı, başka terapi şekilleriyle beraber onu da yapmıştı doktorum. hastalıktan eser yok şimdi :) evet işe yarıyor

mesela hep yaptığım bir hata var ve her seferinde aynı duyguyla hareket ediyorum; ani sinirlenip tepki verip sonrasında pişmanlık yaşıyorum bunun gibi birşeyde işe yarıyor mu ?
yani bilemiyorum ben panik atak için gittiğimde emdr de yapmıştı. böyle birşeyde etkisi var mı onu doktora sormak lazım. benim çok yakınım kalp krizi geçirmişti önümde onun için yapmıştı panik atağımı tetikleyebilir diye. ve inanmazsınız belki ama artık hayali bile zor geliyor gözümün önüne. ama sizin sorun için etkili olur mu olmaz mı sormak lazım bence. isterseniz numarası var bende değişmediyse tabi vereyim özelden siz sorun. ama izmir'de istanbul'da değil

yani bilemiyorum ben panik atak için gittiğimde emdr de yapmıştı. böyle birşeyde etkisi var mı onu doktora sormak lazım. benim çok yakınım kalp krizi geçirmişti önümde onun için yapmıştı panik atağımı tetikleyebilir diye. ve inanmazsınız belki ama artık hayali bile zor geliyor gözümün önüne. ama sizin sorun için etkili olur mu olmaz mı sormak lazım bence. isterseniz numarası var bende değişmediyse tabi vereyim özelden siz sorun. ama izmir'de istanbul'da değil
teşekkür ederim izmirde olduğu için gidemem :)

Merhaba kime gitmiştiniz ve ücreti ne kadardı

Merhaba kime gitmiştiniz ve ücreti ne kadardı
Volkan Öztürk'e gitmiştim. Ben gittiğimde korona döneminden önceydi 2019du sonlarıydı, ücretleri değişmiş olabilir. yine de o dönemki fiyatı yazabilirim isterseniz. Panik atakla ilgili gitmiştim. Beni hayata döndürdü diyebilirim o yüzden kime denk gelsem mutlaka tavsiye derim. o dönem emdr de yapmıştı.

Ben izmirdeyşm bana bir dönüş yapabilirmisiniz?

Back