- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 53
- 30
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Merhaba arkadaşlar. EMDR tedavisi görüp fayda sağlayan var mı. birde seans aralıkları ve ücret ortalama nasıl oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldım. çok etkili. gerçekten hiç etkilenmiyorsunuz geçmişte yaşadıklarınızı sanki başkası yaşamış gibi oluyor. hatta hatırlamakta zorlkanıyorsun. ama belirteyim tabi benim arkadaşım da aldı hiçbir işe yaramamış. kime yaptırdığınız kime gittiğiniz çok önemli. ben izmirdeyim tavsiye isterseniz verebilirim. başka şehirdeyseniz de iyice araştırın öyle gidinMerhaba arkadaşlar. EMDR tedavisi görüp fayda sağlayan var mı. birde seans aralıkları ve ücret ortalama nasıl oluyor
Çok teşekkür ederim İstanbul'dayım aslında çok önemli bişey değil ufak bı hastalık geçirdim bı kaç ay etkiledi beni onun için düşünmüştüm araştırıyorum henüz gidemedim belki ufak bı psikoterapi ile de çözülebilirben aldım. çok etkili. gerçekten hiç etkilenmiyorsunuz geçmişte yaşadıklarınızı sanki başkası yaşamış gibi oluyor. hatta hatırlamakta zorlkanıyorsun. ama belirteyim tabi benim arkadaşım da aldı hiçbir işe yaramamış. kime yaptırdığınız kime gittiğiniz çok önemli. ben izmirdeyim tavsiye isterseniz verebilirim. başka şehirdeyseniz de iyice araştırın öyle gidin
istanbulda ise paylaşabilir misinizben de aldım emdr. panik atağpım vardı, başka terapi şekilleriyle beraber onu da yapmıştı doktorum. hastalıktan eser yok şimdi :) evet işe yarıyor
ne yazık ki değil, izmir'de benim gittiğimistanbulda ise paylaşabilir misiniz
mesela hep yaptığım bir hata var ve her seferinde aynı duyguyla hareket ediyorum; ani sinirlenip tepki verip sonrasında pişmanlık yaşıyorum bunun gibi birşeyde işe yarıyor mu ?ne yazık ki değil, izmir'de benim gittiğim
yani bilemiyorum ben panik atak için gittiğimde emdr de yapmıştı. böyle birşeyde etkisi var mı onu doktora sormak lazım. benim çok yakınım kalp krizi geçirmişti önümde onun için yapmıştı panik atağımı tetikleyebilir diye. ve inanmazsınız belki ama artık hayali bile zor geliyor gözümün önüne. ama sizin sorun için etkili olur mu olmaz mı sormak lazım bence. isterseniz numarası var bende değişmediyse tabi vereyim özelden siz sorun. ama izmir'de istanbul'da değilmesela hep yaptığım bir hata var ve her seferinde aynı duyguyla hareket ediyorum; ani sinirlenip tepki verip sonrasında pişmanlık yaşıyorum bunun gibi birşeyde işe yarıyor mu ?
teşekkür ederim izmirde olduğu için gidemem :)yani bilemiyorum ben panik atak için gittiğimde emdr de yapmıştı. böyle birşeyde etkisi var mı onu doktora sormak lazım. benim çok yakınım kalp krizi geçirmişti önümde onun için yapmıştı panik atağımı tetikleyebilir diye. ve inanmazsınız belki ama artık hayali bile zor geliyor gözümün önüne. ama sizin sorun için etkili olur mu olmaz mı sormak lazım bence. isterseniz numarası var bende değişmediyse tabi vereyim özelden siz sorun. ama izmir'de istanbul'da değil
Merhaba kime gitmiştiniz ve ücreti ne kadardıyani bilemiyorum ben panik atak için gittiğimde emdr de yapmıştı. böyle birşeyde etkisi var mı onu doktora sormak lazım. benim çok yakınım kalp krizi geçirmişti önümde onun için yapmıştı panik atağımı tetikleyebilir diye. ve inanmazsınız belki ama artık hayali bile zor geliyor gözümün önüne. ama sizin sorun için etkili olur mu olmaz mı sormak lazım bence. isterseniz numarası var bende değişmediyse tabi vereyim özelden siz sorun. ama izmir'de istanbul'da değil
Volkan Öztürk'e gitmiştim. Ben gittiğimde korona döneminden önceydi 2019du sonlarıydı, ücretleri değişmiş olabilir. yine de o dönemki fiyatı yazabilirim isterseniz. Panik atakla ilgili gitmiştim. Beni hayata döndürdü diyebilirim o yüzden kime denk gelsem mutlaka tavsiye derim. o dönem emdr de yapmıştı.Merhaba kime gitmiştiniz ve ücreti ne kadardı
Ben izmirdeyşm bana bir dönüş yapabilirmisiniz?yani bilemiyorum ben panik atak için gittiğimde emdr de yapmıştı. böyle birşeyde etkisi var mı onu doktora sormak lazım. benim çok yakınım kalp krizi geçirmişti önümde onun için yapmıştı panik atağımı tetikleyebilir diye. ve inanmazsınız belki ama artık hayali bile zor geliyor gözümün önüne. ama sizin sorun için etkili olur mu olmaz mı sormak lazım bence. isterseniz numarası var bende değişmediyse tabi vereyim özelden siz sorun. ama izmir'de istanbul'da değil
merhaba elbette. Dönüş derken özelden mi yazmamı istediniz buradan mı yazayım istersiniz tam anlamadım :)Ben izmirdeyşm bana bir dönüş yapabilirmisiniz?