Emdr tedavi

Merhabalar, oncelikle gecmis olsun.Bn de Emdr terapisi alıyorum, baslayalı 1 yıl oldu.Baslangıc durumuma gore oldukca iyiyim ama hala tetiklendigim zamnlar oluyor.kaygıyı tetikleyen, bilincaltınizdaki olumsuz düsüncelere sebep olan travma/anı bulunup calısılırsa Emdr oldukca etkili bir teknik.Yine merak ettiginiz birsey olursa sorabilirsiniz, bildigim deneyimledigim kadarıyla yardımcı olmak isterim

Ben aldım 4 seans . Şuan EMDR aldigim konu aklıma dahi gelmiyor . Herkese tavsiye ediyorum . Benim konum okb veya anksiyete tarzı bir konu veya sorun değildi .

Merhabalar, oncelikle gecmis olsun.Bn de Emdr terapisi alıyorum, baslayalı 1 yıl oldu.Baslangıc durumuma gore oldukca iyiyim ama hala tetiklendigim zamnlar oluyor.kaygıyı tetikleyen, bilincaltınizdaki olumsuz düsüncelere sebep olan travma/anı bulunup calısılırsa Emdr oldukca etkili bir teknik.Yine merak ettiginiz birsey olursa sorabilirsiniz, bildigim deneyimledigim kadarıyla yardımcı olmak isterim
Teşekkür ederim🙏🏻 Peki eskiye nazaran ataklarınız hafif mi geliyor?

Emdr tedaviden memnun kalan var mı?
ben emdr aldım. herzamanda tavsiye ediyorum. panik atağım vardı onun için almıştım. geçmesi için hem bilişsel terapi hemde emdr almıştım. hangisi tam etki etti bilmiyorum ama travmama karşı hiçbirşey hissetmemeye başlamıştım. ben kesinlikle tavsiye ederim. özelliklede panik atak içinse bilişsel terapi emdr ve doğru doktor mutlaka şart.

X