• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embryo küçük kalmış

Merhaba canım bugün gittim ve bebek ölüymüs hiç büyümemiş 4 mm hala 6 hafta 2 gün görünüyordu normalde bugün 9 hafta 5 gün olması gerekiyoken. Kürtajı kesinlikle tafsiye etmiyor sebeb embryo daha küçük kürtaj bu yüzden gereksizmiş kürtajı ancak buyuk fetuslarda yapılıyormuş ben isviçrede yaşıyorum gittiğim hastane bruderholz hastanesi. Burtapne happ verdi bana ismini bilmiyorum onu içtim 4 tanede vaginpal tablet verdi onlarıda yarın hepsini birden alttan verecekmişim o 4 vaginal hapların isimleri şunlar Cytotec. böylece kanamam olacakmış evde kesinlikle yalnız olmiyacakmışım çok kanamam olacakmış adet sancısının iki katı olacakmış demekki doğum sancısı gibi birşey çekeceğim. Bu arada benim kuzenimde turkiyede uzman doktor kendisi kesinlikle kürtajı tafsiye etmiyor. Turkiyede bazı doktorlar sırf paraya sebeb neden böyle insanlara acı çektiriyorlar gereksiz yere bıçak altına yatırıyorlar bilmiyorum heleki sezeryan burda yasak yalvarsanda yapmıyolar ancak hayati risk varsa yaparlar.

aynı şeyleri yaşadım 10 buçuk haftalık olması gereken bebek önce bi hafta geriydi kürtaj olduğumda 3 hafta geri . offf 7 ay oldu hala canm yanıor. çok geçmiş olsun umarım iyisindirşimdi

aynı şeyleri yaşadım 10 buçuk haftalık olması gereken bebek önce bi hafta geriydi kürtaj olduğumda 3 hafta geri . offf 7 ay oldu hala canm yanıor. çok geçmiş olsun umarım iyisindirşimdi

En kötüsüde onu toilete düşürürken peçeteye düşürdüm. keseyi elime aldım ve baktın onun icindeydi. Onu toilete atmak zoruma gittu b.k yoluna.

Back