Embriyo

halime252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
11
0
30
Merhabalar öncelikle çocuk yapmaya karar verdik denemeler sonucu olmayınca doktor gittik gayet normal çıktı sonuçlarım eşimde sperm testinde azospermi olduğu ortaya çıktı tüp bebek tedavisi dediler gittik eşim mikrotese ameliyatı oldu bende o ara yumurta topladılar 11 adet yumurta topladılar daha sonra eşimde sperm çıkmadığı söylediler aldıkları doku hücrelerinden yumurtalıklarımla embriyo oluşturmuşlar 5 adet vardı sadece 2 si 5 gün içinde embriyosu oluşturdu genetiğe yolladılar gayet iyi dediler daha sonra biz doktor giriştiğimizde doktor 5 gün embriyosu 3 ab kalitesi dedi tek şans olmayabilir 2 koyucam dedi sizce ?

Merhaba benim eşimdende mikro teseyle canlı sperm bulundu hangi il de tedavi oldunuz doktorunuz kimdi

Sperm yoksa nasıl yapdılar onu anlmadım ilk defa duydum , genetıkde sağlam geldiyse kalite çokda önemli deyil bildiyim kadarı ile , genetik raporu atmadılarmı size

Sperm yoksa nasıl yapdılar onu anlmadım ilk defa duydum , genetıkde sağlam geldiyse kalite çokda önemli deyil bildiyim kadarı ile , genetik raporu atmadılarmı size
Genetik raporu atılmadı sadece doktorun elindeki özgeçmişimde 2 embriyo 5 günlük kalitesi 3ab yazıyordu

Siz nerde yaptırdınız siz kaç tane embriyonuz var genetiğe gönderdiniz mi
Eşim hormon testi ve genetik kan testi verdi kromozamlara bakıldı temiz geldi oyuzden ben dondurulmuş embriyoyu genetiğe göndermedim don çöz bozulma ihtimaline karşı riske atmak istemedim.
3 embriyomuz oluştu Eskişehir Acıbadem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…