- 23 Ağustos 2024
- 40
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi meryyyynur24
Nasıl rahatsan öyle yat ben uykuya sadece yüz üstü dalabiliyorum ve o sekilde yattim pozitif sonuc aldım sırt üstü yatılır diye birşey yok. Transferden 1 gün sonra normal hayatıma döndüm gezdim alışverişe gittim yemek yaptim bulasık yıkadim sadece agir işler yapmadim bazıları 10 gün yataktan cıkmıyormuş şok oluyorum böyle seylereArkadaşlar transfer sonrası yatış şekliyle alakalı bi durum var mı herkes sırt üstü yat diyorlar ama asla sırt üstü yatıp uyuyamam yan dönüyorum kızıyorlar. Yıldım vallahi ilk günden yardımcı olabilir misiniz bildiğiniz bir şey varsa eğer? Şimdiden teşekkür ederim..
Normalde nasıl yatıyorsam aynı öyle yattım taaki göbeğim büyüyene kadar zaten göbek çıkınca mecburi yan tarafa yatıyorsun takılmayın istediğiniz gibi uyuyunArkadaşlar transfer sonrası yatış şekliyle alakalı bi durum var mı herkes sırt üstü yat diyorlar ama asla sırt üstü yatıp uyuyamam yan dönüyorum kızıyorlar. Yıldım vallahi ilk günden yardımcı olabilir misiniz bildiğiniz bir şey varsa eğer? Şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba ben gün içinde ayağımın altına yastık koyarak sırt üstü yattım ara sıra gezdim yemek bulaşık vs hiç yapmadım sadece tuvalete ve evde dolandımm geceleri yan yattım ama başka türlü uyuyamadım bende çok araştırmıştım 9. Gün 197 çıktı beta yarın tekrar kan vercem inşallah gebelik kesinleşir 5. Gün embriyosuyduArkadaşlar transfer sonrası yatış şekliyle alakalı bi durum var mı herkes sırt üstü yat diyorlar ama asla sırt üstü yatıp uyuyamam yan dönüyorum kızıyorlar. Yıldım vallahi ilk günden yardımcı olabilir misiniz bildiğiniz bir şey varsa eğer? Şimdiden teşekkür ederim..
Nasil rahat ediyorsam o sekilde yattımArkadaşlar transfer sonrası yatış şekliyle alakalı bi durum var mı herkes sırt üstü yat diyorlar ama asla sırt üstü yatıp uyuyamam yan dönüyorum kızıyorlar. Yıldım vallahi ilk günden yardımcı olabilir misiniz bildiğiniz bir şey varsa eğer? Şimdiden teşekkür ederim..
Kaçıncı gün embriyoydu sizinNasil rahat ediyorsam o sekilde yattımve sürekli yatmak yerine kisa sureli hafif yuruyusler yapabilirsiniz evde benim hemsirem transfer sonrasi bilgilendirmede kan akisi cok onemli mutlaka hafif yuruyusler yapin demisti . Zaten gunluk progestan igne vuruluyordum transferden 2 gun sonra ignemi vurulmaya yuruyerek gittim geldim umarim güzel sonuclar alirsiniz kendinizi dinlemeyin belirtilere asla takılmayın ben belirtisizdim şükür suan 22+5 haftalik hamileyim darisi basiniza
Teşekkür ederim eşim annem herkes diyor ben nasıl rahat ettiysem öyle yattım bence de yatış şeklinin hiç önemi yok zaten yürümeme pek izin vermiyorlar da haberleri olmadan ayağa kalkıyorum ben onlara kalsa hiç ayağa kalkmamam lazımKim sırt üstü yatmanız gerektiğini söylüyor ki, ilk defa duydum. Tamamen saçmalık geliyor bana bu tarz şeyler, gebelere de devamlı sol tarafa yatın diyorlar, doktorum nasıl rahatsan öyle yat diyor. Hiçbir artısı yok bu tarz şeylerin, hiç sıkmayın kendinizi nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın. Zaten stresli olan bir süreci daha da stresli bir hale getirmekte üstüne yok bu milletin. Yediğinizin, içtiğinizin, hareketinizin embriyonun tutunmasıyla hiçbir alakası yok. Ağır iş yapmadan normal hayata devam etmek en güzeli, doktorlar da artık öyle diyor zaten. Bol bol pozitif enerji gönderiyorum size, inşallah 10 gün sonra alacaksınız güzel haberi :)
Bak işte ben de böyleyim yüz üstü olmadan asla uyuyamam bugün öyle uyudum zaten uyurken çok hareket eden biriyim(deli yatıyorsun derler bana) hareket etme demeleri çok saçma geldi. Evdekiler benden heyecanlılar o yüzden üstüme aşırı düşüyorlar yıldım ama söylüyorum da zaten. Bugünden sonra normal hayata dönmeyi düşünüyorum.Nasıl rahatsan öyle yat ben uykuya sadece yüz üstü dalabiliyorum ve o sekilde yattim pozitif sonuc aldım sırt üstü yatılır diye birşey yok. Transferden 1 gün sonra normal hayatıma döndüm gezdim alışverişe gittim yemek yaptim bulasık yıkadim sadece agir işler yapmadim bazıları 10 gün yataktan cıkmıyormuş şok oluyorum böyle seylere
Ay inşallah kesinleşir adına mutlu oldum hayırlı olsunMerhaba ben gün içinde ayağımın altına yastık koyarak sırt üstü yattım ara sıra gezdim yemek bulaşık vs hiç yapmadım sadece tuvalete ve evde dolandımm geceleri yan yattım ama başka türlü uyuyamadım bende çok araştırmıştım 9. Gün 197 çıktı beta yarın tekrar kan vercem inşallah gebelik kesinleşir 5. Gün embriyosuydu
Ikiside 6.gün embriyolarıydıKaçıncı gün embriyoydu sizin
Hayırlı olsun size ve de teşekkür ederim. Zaten doktorda uzun yatışları önermedi. Zaten bi yandan oksapar bi yandan corapsin hareket etmemek olmuyor. Kendimi dinlemem inşallah çok sabırsız bi insanımNasil rahat ediyorsam o sekilde yattımve sürekli yatmak yerine kisa sureli hafif yuruyusler yapabilirsiniz evde benim hemsirem transfer sonrasi bilgilendirmede kan akisi cok onemli mutlaka hafif yuruyusler yapin demisti . Zaten gunluk progestan igne vuruluyordum transferden 2 gun sonra ignemi vurulmaya yuruyerek gittim geldim umarim güzel sonuclar alirsiniz kendinizi dinlemeyin belirtilere asla takılmayın ben belirtisizdim şükür suan 22+5 haftalik hamileyim darisi basiniza
Arkadaşlar transfer sonrası yatış şekliyle alakalı bi durum var mı herkes sırt üstü yat diyorlar ama asla sırt üstü yatıp uyuyamam yan dönüyorum kızıyorlar. Yıldım vallahi ilk günden yardımcı olabilir misiniz bildiğiniz bir şey varsa eğer? Şimdiden teşekkür ederim..
5. Gün embriyosuydu cift embriyo transfer edildiKaçıncı gün embriyoydu sizin
İster istemez dinlersiniz tabi bi beklenti icinde oldugumuz icin ama belirti olmazsa da uzulmeyin stres yapmayın diye dedimHayırlı olsun size ve de teşekkür ederim. Zaten doktorda uzun yatışları önermedi. Zaten bi yandan oksapar bi yandan corapsin hareket etmemek olmuyor. Kendimi dinlemem inşallah çok sabırsız bi insanım