- 6 Ekim 2024
- 182
- 57
- 47
-
- Konu Sahibi aysimapapatya
Kaçıncı günde böyle çıktı acaba? Benim de salı günü transferim olacak 2 tane embriyoKızlar sanki geliyormuş gibi inşallah suphanallah
6. Gündü canım Hepimize Allah tamamına erdirsin inşallahKaçıncı günde böyle çıktı acaba? Benim de salı günü transferim olacak 2 tane embriyo
AMİN inşallah canım, benim de salı günü transferim6. Gündü canım Hepimize Allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah herşey güzel ilerler sen de pozitif haberlerini paylaşırsınAMİN inşallah canım, benim de salı günü transferim
AMİN inşallah canım duanı eksik etmeİnşallah herşey güzel ilerler sen de pozitif haberlerini paylaşırsın
Merhaba canım rahatsız ediyorum seni de yumurtan çatladıktan sonra yani transfer den bir gün önce progesteron değeriniz kaçti? Benim dondurulmuş embriyo da 10 üstü olması lazımmış merak ettim de doktor ilaç falan da vermediİnşallah herşey güzel ilerler sen de pozitif haberlerini paylaşırsın
Canım 0,45 ng/ml diyor bendeMerhaba canım rahatsız ediyorum seni de yumurtan çatladıktan sonra yani transfer den bir gün önce progesteron değeriniz kaçti? Benim dondurulmuş embriyo da 10 üstü olması lazımmış merak ettim de doktor ilaç falan da vermedi
Anladım canım benim de 9.6 çıktı yârin transferim var ❤Canım 0,45 ng/ml diyor bende
Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla olsun pozitif göresin büyüsün inşallahAnladım canım benim de 9.6 çıktı yârin transferim var ❤
Merhaba ilk denemeniz miydi, hamile misiniz?Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla olsun pozitif göresin büyüsün inşallah
Amin amin inşallah canım ❤Hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla olsun pozitif göresin büyüsün inşallah
evet çok şükürMerhaba ilk denemeniz miydi, hamile misiniz?
Çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinevet çok şükürhayır önceki ay bir denendi tutmadı
Allah razı olsun isteyen herkese de bana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kolaylıklaÇok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin