S Sevgintan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2019 3 3 1 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgintan #1 Toplanan blastokist olmus 6 embriyomun 3 nü genetige yolladik malesef hasta geldiler.kalan 3 nu genetiksiz nakil yaptirmak istiyorum.birde boyle sansimi denemek istedimaranizda genetikten kotu sonuc gelip benim gibi yaptiran varmi.
Toplanan blastokist olmus 6 embriyomun 3 nü genetige yolladik malesef hasta geldiler.kalan 3 nu genetiksiz nakil yaptirmak istiyorum.birde boyle sansimi denemek istedimaranizda genetikten kotu sonuc gelip benim gibi yaptiran varmi.
C Crn07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2016 1.277 1.048 133 18 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgintan #2 Sevgintan .!.: Toplanan blastokist olmus 6 embriyomun 3 nü genetige yolladik malesef hasta geldiler.kalan 3 nu genetiksiz nakil yaptirmak istiyorum.birde boyle sansimi denemek istedimaranizda genetikten kotu sonuc gelip benim gibi yaptiran varmi. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız ? Diğer üçüyle Transfer oldunuz mu ?
Sevgintan .!.: Toplanan blastokist olmus 6 embriyomun 3 nü genetige yolladik malesef hasta geldiler.kalan 3 nu genetiksiz nakil yaptirmak istiyorum.birde boyle sansimi denemek istedimaranizda genetikten kotu sonuc gelip benim gibi yaptiran varmi. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız ? Diğer üçüyle Transfer oldunuz mu ?
S Sevgintan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2019 3 3 1 26 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgintan #3 Crn07 .!.: Ne yaptınız ? Diğer üçüyle Transfer oldunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Yok olmadim daha histereskopi oldum iyilesmesini bekliyoruz rahimin
Crn07 .!.: Ne yaptınız ? Diğer üçüyle Transfer oldunuz mu ? Genişletmek için tıkla... Yok olmadim daha histereskopi oldum iyilesmesini bekliyoruz rahimin
Seyal84 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2020 53 18 38 44 6 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevgintan #4 Sevgintan .!.: Toplanan blastokist olmus 6 embriyomun 3 nü genetige yolladik malesef hasta geldiler.kalan 3 nu genetiksiz nakil yaptirmak istiyorum.birde boyle sansimi denemek istedimaranizda genetikten kotu sonuc gelip benim gibi yaptiran varmi. [/QUOTE Merhaba, 1 sene olmus ama sonuc nedir acaba? Genişletmek için tıkla...
Sevgintan .!.: Toplanan blastokist olmus 6 embriyomun 3 nü genetige yolladik malesef hasta geldiler.kalan 3 nu genetiksiz nakil yaptirmak istiyorum.birde boyle sansimi denemek istedimaranizda genetikten kotu sonuc gelip benim gibi yaptiran varmi. [/QUOTE Merhaba, 1 sene olmus ama sonuc nedir acaba? Genişletmek için tıkla...