Embrıo tranferımın 7 gunu kızlar bas agrım ve tek taraflı karın agrım var içimde ümitsizlik sizde tutmuşmudur umudumu kaybettim sanırım

zorbey bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
72
25
33
Yumurta toplama işleminde 16 adet toplanmasına ragmen ce kalite tek embrıo dollendı onuda 6 gun trnsfer ettıler çok umudum yok ayın 26 sında test gunum ignelere devam etme konusunda aradayım kızlar yardım edın bana ne yapmalıyım

Benden de 16 yumurta toplandi üçü üzerinde işlem yapildi bunlardan ikisi dollenmmis 3. Gün transfer ettiler ikisinide yarın test günüm bana da ara ara geliyo kesin yok diye ama bazen de biri kesin var diyorum Allah bilir artik

Yumurta toplama işleminde 16 adet toplanmasına ragmen ce kalite tek embrıo dollendı onuda 6 gun trnsfer ettıler çok umudum yok ayın 26 sında test gunum ignelere devam etme konusunda aradayım kızlar yardım edın bana ne yapmalıyım
Devam et tabi olur mu öyle şey canım moral bozmak yok bebeğin seninle ise o iğnelere ihtiyacı var 🌸

Ignelerine devam et umudunu kaybetme benim 20 yumurtamdan bir tanesi geldi 5.güne ve tuttu kaliteside cok iyi degildi allah nasip ettiyse olur stres yapma bos yere pozitif ol

X