Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EMBRACE testi, tüp bebek tedavilerinde embriyonun içinde büyütüldüğü sıvının genetik olarak incelenmesiyle gebelik başarısını ölçmeye yardımcı olan bir testtir. Dünyanın önde gelen tüp bebek merkezleriyle aynı anda, Türkiye’de yalnızca Bahçeci’de uygulanan EMBRACE testi sayesinde tüp bebek tedavisinde başarı şansı artmaktadır. Bu test, genetik açıdan gebelik şansı en yüksek embriyoları belirlemek için biyopsi işlemine gerek kalmadan en sağlıklı embriyoların seçilmesini sağlar.Embrace dediğiniz nedir
neden ngs değil de bu yöntem ? Embriyoya zarar gelmesinden korktuğunuz için mi ?EMBRACE testi, tüp bebek tedavilerinde embriyonun içinde büyütüldüğü sıvının genetik olarak incelenmesiyle gebelik başarısını ölçmeye yardımcı olan bir testtir. Dünyanın önde gelen tüp bebek merkezleriyle aynı anda, Türkiye’de yalnızca Bahçeci’de uygulanan EMBRACE testi sayesinde tüp bebek tedavisinde başarı şansı artmaktadır. Bu test, genetik açıdan gebelik şansı en yüksek embriyoları belirlemek için biyopsi işlemine gerek kalmadan en sağlıklı embriyoların seçilmesini sağlar.
Embrace dediğiniz nedir
Ngs daha kapsamlı bir test yeni araştırdım.Genetik laboratuvar ile konuştugumda pgt ile embrace aynı test olduğunu yalnız embriyonun merkezlerinde olması biyopsi almadan yapıldığını söyledi.Maliyeti çok daha az ve embriyonun zarar görme ihtimali yokmuş .neden ngs değil de bu yöntem ? Embriyoya zarar gelmesinden korktuğunuz için mi ?
Eğer bmyle birşey yaptırıcaksan kesinlikle ngs olmalı bence .. maliyeti çok ngsnin ama kapsamıda çokNgs daha kapsamlı bir test yeni araştırdım.Genetik laboratuvar ile konuştugumda pgt ile embrace aynı test olduğunu yalnız embriyonun merkezlerinde olması biyopsi almadan yapıldığını söyledi.Maliyeti çok daha az ve embriyonun zarar görme ihtimali yokmuş .
Teşekkür ederim .Acıbadem düşünüyorum beni çok zorlamazsa ngs yaptiririm.Eğer bmyle birşey yaptırıcaksan kesinlikle ngs olmalı bence .. maliyeti çok ngsnin ama kapsamıda çok
Embriyo başı 350 yada 380 euro olması lazım canım .. vallaha ben kendi kliniğimi ve kendi doktorumuda öneririm ama sen içine sinene git tabikiTeşekkür ederim .Acıbadem düşünüyorum beni çok zorlamazsa ngs yaptiririm.
Siz kime gidiyorsunuz ?ben geçen sene pgt sadece kromozom sayısına baktılar embriyo başına 375euro verdim pgt m pgt a ngs hepsi farklı testler galiba kafam çok karışıyor bu dönemde araştırmakta beynimde gereksiz bilgiler doluyor.Ben Bülent tıraş düşünüyorum fiyat araştırması yaptım serap Simavlı 84 Selçuk Selçuk 118 Bülent tıraş 118 sadece opu ve transfer bunlar çok pahalı cozdurme dondurma muayene ücreti pgt testler ilaçlar vs vs çok yüksek Rabbim yardimcimiz olsun.Embriyo başı 350 yada 380 euro olması lazım canım .. vallaha ben kendi kliniğimi ve kendi doktorumuda öneririm ama sen içine sinene git tabiki
Evet canım çok pahalı .. ben brüksel bebekte sabri cavkaytar a gidiyorum .. allah razı olsun iyi bir doktordur insandırda kendisi .. ben hocamı çok yordum çok sorular sordum ama hiç bir zaman başka burnu havada doktorlar hibi üf demedi . Doktorun sana nasıl hissettirdiği öbemli canım sen kendini nerede ihi hissediyorsan . Vallaha bende pek bilmiyorum sabri hoca ngs yapalım dedi ngs yaptırdık çünki en yeni teknik o galibaSiz kime gidiyorsunuz ?ben geçen sene pgt sadece kromozom sayısına baktılar embriyo başına 375euro verdim pgt m pgt a ngs hepsi farklı testler galiba kafam çok karışıyor bu dönemde araştırmakta beynimde gereksiz bilgiler doluyor.Ben Bülent tıraş düşünüyorum fiyat araştırması yaptım serap Simavlı 84 Selçuk Selçuk 118 Bülent tıraş 118 sadece opu ve transfer bunlar çok pahalı cozdurme dondurma muayene ücreti pgt testler ilaçlar vs vs çok yüksek Rabbim yardimcimiz olsun.
Çok teşekkür ederim arastiricam hocanizi vallahi ben çok araştırdığım için pek soru sormadım.Bir kere soracak oldum lafı ağzıma tıkadı ve bu yüzden doktorumdan vazgeçtim .Bülent beye yoneldim ama tabiki tavsiyeleride dikkate alıyorum.Ucret nasıl Sabri hocada gereksiz testler yaptirdimi ne kadara ödediniz şimdiye kadar paylaşırsanız sevinirimEvet canım çok pahalı .. ben brüksel bebekte sabri cavkaytar a gidiyorum .. allah razı olsun iyi bir doktordur insandırda kendisi .. ben hocamı çok yordum çok sorular sordum ama hiç bir zaman başka burnu havada doktorlar hibi üf demedi . Doktorun sana nasıl hissettirdiği öbemli canım sen kendini nerede ihi hissediyorsan . Vallaha bende pek bilmiyorum sabri hoca ngs yapalım dedi ngs yaptırdık çünki en yeni teknik o galiba
Canım sen bilirsin ama söylediğin isimler içinde çok çok iyi araştır. İlk başta normal davranıp tedaviye başlayınca yüzüne bakmayanda dolu . Bizimkisi karşık kuzum tam ne kadar tuttu bilmiyorum. İğne ilaç opu hsg histereskopi uçak biletleri vs çok tutamadık yani sadece benim tedavi ne kadar tutmuştur bilemem çünki eşinde opu sürecimden önce 3 ay iğne kullandı gonal f cetrotide şeklinde . O yüzden bizimkisi baya bir pahalı tuttu . Yok sabri hocam hiç gereksiz gördüğü işlemi yaptırmaz para için ben mesela gebelik aşısı vs başka şeyler yapalım derken hayır bunlara gerek yok . Fazla rahime yüklenincede ters teper dedi. Gerek duymadığı şeyi ille yap demez hatt kan testi yapılacak mesela onların orada 7.500 tutuyordu ben dışarıda yaptırdım götürdüm .hoca öyle olmayacak şeyi yapmaz ama gerekli görüğü şeyi yapmak ister.Çok teşekkür ederim arastiricam hocanizi vallahi ben çok araştırdığım için pek soru sormadım.Bir kere soracak oldum lafı ağzıma tıkadı ve bu yüzden doktorumdan vazgeçtim .Bülent beye yoneldim ama tabiki tavsiyeleride dikkate alıyorum.Ucret nasıl Sabri hocada gereksiz testler yaptirdimi ne kadara ödediniz şimdiye kadar paylaşırsanız sevinirim
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Canım sen bilirsin ama söylediğin isimler içinde çok çok iyi araştır. İlk başta normal davranıp tedaviye başlayınca yüzüne bakmayanda dolu . Bizimkisi karşık kuzum tam ne kadar tuttu bilmiyorum. İğne ilaç opu hsg histereskopi uçak biletleri vs çok tutamadık yani sadece benim tedavi ne kadar tutmuştur bilemem çünki eşinde opu sürecimden önce 3 ay iğne kullandı gonal f cetrotide şeklinde . O yüzden bizimkisi baya bir pahalı tuttu . Yok sabri hocam hiç gereksiz gördüğü işlemi yaptırmaz para için ben mesela gebelik aşısı vs başka şeyler yapalım derken hayır bunlara gerek yok . Fazla rahime yüklenincede ters teper dedi. Gerek duymadığı şeyi ille yap demez hatt kan testi yapılacak mesela onların orada 7.500 tutuyordu ben dışarıda yaptırdım götürdüm .hoca öyle olmayacak şeyi yapmaz ama gerekli görüğü şeyi yapmak ister.