• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Emblaze yoğun renk açıcı

Lynasng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
29
0
36
İstanbul
Herkese merhaba

2 yıl önce saçımı evde oryalle sarıya boyadım önce oryal sonrada bir markanın platin sarısı rengiyle boyadım çok beğenmiştim işte buda resmi

tabi resim koyabildimmi bilemiyorum ilk defa konu açıyorum :D
ama malesef boyatmak zorunda kaldım ve şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum ama malesefki oryalin markasını hatırlamıyorum :/ bugün arkadaşım kendi evinden bir oryal getirmiş markası emblaze sizce bu o resimdeki saç rengi gibi açarmı? benim şuan saçımın rengi kumral ? ablamda saçını sarıya boyamak istiyo ama 5 6 ay önce karamel yaptı rengi beğenmeyince 1 ay önce evde kendi siyaha boyadı oryal açarmı yardım ederseniz çok sevinirim.Kuaför 150-200 den aşağı yapmıyo o yüzden evde kendimiz boyamak istiyorum şimdiden herkese teşekkürler.Oryalin belirli markası varmı kaç vol oksidan koymamız gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim herkese iyi akşamlar :):)

işte istediğimiz renkler

emblaze iğrenç bir açıcı sacının rengini allak bullak ediyor hiç tavsiye etmem ve çalı gibi yapıyor

açıkca söylemem gerekirse kuaföre para yatırmayı pek sevmiyorum :D kullandıkları şey evde kullanılandan çokda farklı olmuyo iyi bi kuaförde 200 300 istiyo malesef:/

şehirden şehire farkediyo galiba fiyatlar ben burdurdayım ve en iyi kuaför 50 den fazla bir ücret talep etmez o açıdan demiştim

Back