Emar sonucu

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.384
3.785
83
Merhaba. Yeri burası değil ama bir yakinimin salı günü değerlendirilecek emar sonucunu bırakıyorum eke. Sonundaki değerlendirmede böyle bir şey yazıyor. Anlayan arkadaslar var mı? Kanserden supheleniliyor anladığım kadarıyla.

Eklentiler

• IMG-20211224-WA0027~2.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 627
Doktorun değerlendirmesi daha iyi değil mi?

Doktorun değerlendirmesi daha iyi değil mi?
Salı günü değerlendirecek profesör. Doktor bugün profesöre yönlendirmiş. Annemi karaciğer kanserinden kaybettim ve bu da karacigerde lezyondan bahsedince, sabredemedim acikcasi. Gerçi doktor bile tam tanı koyamamisken, buradan cevap beklemek de tuhaf ama telaş yaptım açıkçası.

ek yok, inşaallah önemli bir şey değildir.

Ya bunu ben de yaptım biliyorum ama herkes yorumlayınca insanın kafası daha çok karışıyor. O yüzden kendi doktorunuzun söylemesi çok daha iyi

Sonuç çıktı hanımlar. Karaciğer ve iki organı daha kapsayan kötü huylu tümörler mevcut. Annemi bu yüzden kaybetmiştim. Şimdi kayınvalidem aynı hastalığa yakalandı, hayat çok tuhaf. Bunu buraya niye yazdığımı da bilmiyorum. Yarın ne olacağımız hiç belli olmuyor. Hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım. Hayat çok kısa ve adaletsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…