- 16 Kasım 2021
- 1.384
- 3.785
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun değerlendirmesi daha iyi değil mi?Merhaba. Yeri burası değil ama bir yakinimin salı günü değerlendirilecek emar sonucunu bırakıyorum eke. Sonundaki değerlendirmede böyle bir şey yazıyor. Anlayan arkadaslar var mı? Kanserden supheleniliyor anladığım kadarıyla.
Salı günü değerlendirecek profesör. Doktor bugün profesöre yönlendirmiş. Annemi karaciğer kanserinden kaybettim ve bu da karacigerde lezyondan bahsedince, sabredemedim acikcasi. Gerçi doktor bile tam tanı koyamamisken, buradan cevap beklemek de tuhaf ama telaş yaptım açıkçası.Doktorun değerlendirmesi daha iyi değil mi?
Ya bunu ben de yaptım biliyorum ama herkes yorumlayınca insanın kafası daha çok karışıyor. O yüzden kendi doktorunuzun söylemesi çok daha iyiSalı günü değerlendirecek profesör. Doktor bugün profesöre yönlendirmiş. Annemi karaciğer kanserinden kaybettim ve bu da karacigerde lezyondan bahsedince, sabredemedim acikcasi. Gerçi doktor bile tam tanı koyamamisken, buradan cevap beklemek de tuhaf ama telaş yaptım açıkçası.
Ekledim, teşekkür ederim.ek yok, inşaallah önemli bir şey değildir.
Teşekkür ederim ama merakımı dizginleyemedim.Ya bunu ben de yaptım biliyorum ama herkes yorumlayınca insanın kafası daha çok karışıyor. O yüzden kendi doktorunuzun söylemesi çok daha iyi