elyaff

lumiaa

susuyorum susacaklarım bitmiyor..
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
72
6
31
Kızlar elyaf yorganımı makinada yıkasam birbirine girermi acaba sırıtma şeklinde yaptırmıştık ama baza altında rutubet olmuş ve feci kokuyo nasıl arındıra bilirim bu kokudan

benim hazır elyaf yorganım var ben hep yıkarım.
yıkayın bir şey olmaz tabi makinanız 8 kg ve üzeriyse.
ben çok rahat yıkıyorum. sonrada ipe serip güneş kurutuyorum.
içine yumuşatıcı koyun bence geçer kokusu

Bizde yorgancıya yaptırdık ama hazır yorganlar gibi değil bu yune benzeyen elyaftan canım korkuyorum birbirine girer diye

Cok yuksek devirde sıktırmazsanız, çok sıcak suda yıkamazsanız bir sey olmaz.

Bizde yorgancıya yaptırdık ama hazır yorganlar gibi değil bu yune benzeyen elyaftan canım korkuyorum birbirine girer diye

İYİDE ha öyle ha böyle o yargan gitmiş o kokuyla yatamazsınız.
annem her sene çıkarır güneşte bekletir epey vakit güneşte beklet bakalım nasıl olacak.
yada yatırdığın yorgancıya soracaksın onlar bilir nasıl temizlenir bakımı yapılır.
yada kuru temizlemelerde yün yorgan temizliyor diye biliyorum.
ama bütün bunlar çok maliyetli bence.

Makinem 9 kg yorgan programıda var fakat sıkma devri yüksek ve sıcaklık dereceside yüksek ozaman 40 derecede yıkayıp 700 de sıktırıyım

evet 8 kg kesin doğru,ben 5 kg yıkadım küçldü dandık gıbı,sonra komşum 8 kg yıkadı aaa yorgan büyüdü bizde şok olduk,

evet 8 kg kesin doğru,ben 5 kg yıkadım küçldü dandık gıbı,sonra komşum 8 kg yıkadı aaa yorgan büyüdü bizde şok olduk,

evet haklısınız hatta ben 4 katlayıp öyle koyuyorum makinaya daha güzel yıkanıyor dağınık koyunca elyaf çok dağılıyor sankı oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…