Elveda Kilolar... P90X İle 90 Günde Yeniden Doğuşun Hikayesi...

deryapala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
3
0
Reklam

Eklentiler

• $Derya-90-Gun.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 1.668
Son düzenleyen: Moderatör:

wuuu tebrik ederim diyette yaptınmı peki?bende 3 aydır deli gibi spor yapıyorum bu site sayesinde tanıştım,bu konuyu açtığın çok iyi olmuş arada P90x aklıma geliyodu ama hiç incelemedim bile.Bahsedermisin peki biraz programın içeriğinden?

Teşekkürler, P90X'te tabii ki beslenme de önemli. Ama egzersizlerle aşırı miktarda kalori ve yağ yaktığınız için kesinlikle vücudunuzu aç bırakmıyorsunuz.

Biraz daha görsel olsun diye, çok güzel çekilmiş bir P90X videosunu eklemek istedim.

Sevgili derya basarindan dolayi seni tebrik ederim. Ben spora basladigimdan ve öncesi sonrasi resimleri gördükten sonra inandim ki tüm insanlar güzel yaratilmis ancak forma girdikten sonra bu güzellik ve isilti ortaya cikiyor. Degisimin sporla mümkün oldugunu da bizzat kendim gördüm 43 yasinda 3 cocuk annesi olmama ragmen... O yüzden ekledigin video bana cok hitap etti. Biraz daha beslenmenden bahseder misin?

Özelden aldığım mesajlara, henüz 50 yorumum olmadığı için oradan cevap veremedim, buradan yazmak zorundayım.

Evet, P90X'in gerçekten dünyadaki en başarılı Ev Fitness programı olduğuna ben inandım. Duyduğum kadarıyla yarım bırakma oranı da çok yüksek ama eğer bitirebilirsen sonuçlarının tahminlerinin çok ötesinde olacağına emin olabilirsin.

Tabii youtube'dan vs. bölük pörçük de olsa bulabilirsin ama o şekilde çok karışık olacaktır.

Aslında en iyisi yine kendi sitesinden seti almak olacaktır. Hem Türkçe desteği hem de meşhur Aykut Hoca'nın koçluk desteği benim için paha biçilmez oldu ve sonuçlarımı birebir etkiledi. Değişmediyse, kendi sitesinde indirimde sadece 90 TL, yani çok alınmaz birşey değil. En azından sonuçları düşünülürse.

Onun dışında programa başlarsan kendi tecrübelerimden yine yardımcı olmak isterim.

Hoşçakal,

Derya

Merhabalar gerçkten başarınızı takdir ettim fakat P90x'i 3gün filan denemişlğim var.Üçüncü günün sonunda oturamıyodum yataktan kalkamıyordum.tabiri caizse gtti heralde kemiklerim dedim ve haliyle bıraktım sağlığımdan olucağımı düşündüm.nasıl sabredip sonunu getrdiniz şu an inanamadım ama takdir ettm :)

fotodaki siz misiniz acaba?

P90X Zayıflama Programı İnceleme / Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…