- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
- Konu Sahibi Dobra anne
-
Bence hiç muhattap alma.. bırak konussun durdun.. kendi kendini yesin çatlasın.. keyfine bakkKızlar merhaba,lafi çok dolandırmadn size bisey sormk istiyorum.Koronadan dolayı düğünümüz 2 kere ertelendi ve geçtiğimiz aylarda şükürki düğünümüzü yaptık fakat düğünde tatsızlık çıkarmak isteyen eltim beni aslında huzursuz etti ama ben cok belli etmedim o an çünkü en mutlu günümdü.kisacasi,eltim benden 4 yil önce evlenmis ve kayinvalidem gil sozde buna istedigi gbi bir düğün yapmamışda bana yapılan buna yapılmamış ve düğünlerinde kavga cikartmislar diye (kavgayı eltim ve ailesi çıkartıyor eşinin kuzenleriyle) eltimde kayinvalidem gille düğünde sirfbu yüzden tartıştı.dedikleri ise ona niye bu kadar altın takıldı kendine niye takilmadi ve gelinliğimi niye satin aldim ve neden eve degilde otele gittim dugun gecesi.sizce delirmelimiyim yoksa gormezden mi gelim ben hiç muhatap olmadım sadece dinledim tartismalarini ama hiç hoş değildi.Bu arada gerçekten çok saygısız biri asla basedemem diye dusunuyorum.
Not: düğünü kocamla ben çalıştığımız için beraber yaptık takıları herseyi kocam aldi ikimiz de üniv.mezunuyuz ve iyi işlerimiz var ama bunlar laf anlamıyor.
Eltiye bak be. Diyeceksen bile kendini rezil etmeden sessiz usulca söyle kv kp e. Kudurukluğun da bu kadarıKızlar merhaba,lafi çok dolandırmadn size bisey sormk istiyorum.Koronadan dolayı düğünümüz 2 kere ertelendi ve geçtiğimiz aylarda şükürki düğünümüzü yaptık fakat düğünde tatsızlık çıkarmak isteyen eltim beni aslında huzursuz etti ama ben cok belli etmedim o an çünkü en mutlu günümdü.kisacasi,eltim benden 4 yil önce evlenmis ve kayinvalidem gil sozde buna istedigi gbi bir düğün yapmamışda bana yapılan buna yapılmamış ve düğünlerinde kavga cikartmislar diye (kavgayı eltim ve ailesi çıkartıyor eşinin kuzenleriyle) eltimde kayinvalidem gille düğünde sirfbu yüzden tartıştı.dedikleri ise ona niye bu kadar altın takıldı kendine niye takilmadi ve gelinliğimi niye satin aldim ve neden eve degilde otele gittim dugun gecesi.sizce delirmelimiyim yoksa gormezden mi gelim ben hiç muhatap olmadım sadece dinledim tartismalarini ama hiç hoş değildi.Bu arada gerçekten çok saygısız biri asla basedemem diye dusunuyorum.
Not: düğünü kocamla ben çalıştığımız için beraber yaptık takıları herseyi kocam aldi ikimiz de üniv.mezunuyuz ve iyi işlerimiz var ama bunlar laf anlamıyor.
Allah bilir ne zirvaliklar düşünüyordur da dediginiz gibi kiskancliktan şizofren gibi davraniyor.Bence hiç muhattap alma.. bırak konussun durdun.. kendi kendini yesin çatlasın.. keyfine bakko da kıskançlıktan kudursun
Onlar da biliyor ama cok da takmıyor gibiler onuEltiye bak be. Diyeceksen bile kendini rezil etmeden sessiz usulca söyle kv kp e. Kudurukluğun da bu kadarı
Oyle yapiyorum ama görseniz sanki ben kavga cikarmisim düğünündeHic derine inmeyen tabiri caizse mahallenin kasabiyla olan samimiyetin olsun eltinle de. Nezaket sinirlari disinda hic muhattap olmam ben olsam.
Dogru söylüyorsunuz,a desem gider z anlar zaten.hic değmez ama boyle insandan ben herseyi beklerim aşırı kıskanç ve buna gerek de yok aslında.Anlamıyorsa anlatmaya zorlamayın zorla. Mecburi olmadıkça görüşmeyin az samimiyet kurun. Kendi kendine kurulsun dursun
Kesinlikle degmez ama insanin siniri bozuluyorTahsilli insansınız bu cahille muhatap olmaya değer mi sizce ?
Gercekten umrumda degil çoğu zaman ama bazen de suratına herseyi vurmak istiyorum ama anlamaaaazzzzBence hiç muhattap alma.. bırak konussun durdun.. kendi kendini yesin çatlasın.. keyfine bakko da kıskançlıktan kudursun
Dogrudur. Basit insan karsinizdaki. Normal olmasini beklemeyin. O nedenle kendinizi mumkun oldugu kadar uzak tutun. Onun seviyesine inmayon.Oyle yapiyorum ama görseniz sanki ben kavga cikarmisim düğününde
Bazen o bile fazla aslındaBence gerek olmadikca konusmayin merhaba merhaba yeterli
Evet ya anlamadım gittiSal gitsin, eltisi iyi olanı daha duymadım, afedersin pokunu görse benden ii neden dereltiizmin bir numaralı kanunu; haset, iki numaralı kanunu; sidik yarıştırma. İşine gücüne bak, sefan olsun.
Valla uzak durun o eltiden mesafeyi koruyunOnlar da biliyor ama cok da takmıyor gibiler onu
Haklisiniz...aile diyorsun bir yerde ama hak etmiyor böyleleri bu kadar tevazuyuValla uzak durun o eltiden mesafeyi koruyun
Herşeyinizini kendiniz yapmışsınız eşinizle ortak kv gil yapsaydı o zaman tepki gösterebilirdi ama size değil buna hakkı yok çünki tamamen kıskançlık yapmışKızlar merhaba,lafi çok dolandırmadn size bisey sormk istiyorum.Koronadan dolayı düğünümüz 2 kere ertelendi ve geçtiğimiz aylarda şükürki düğünümüzü yaptık fakat düğünde tatsızlık çıkarmak isteyen eltim beni aslında huzursuz etti ama ben cok belli etmedim o an çünkü en mutlu günümdü.kisacasi,eltim benden 4 yil önce evlenmis ve kayinvalidem gil sozde buna istedigi gbi bir düğün yapmamışda bana yapılan buna yapılmamış ve düğünlerinde kavga cikartmislar diye (kavgayı eltim ve ailesi çıkartıyor eşinin kuzenleriyle) eltimde kayinvalidem gille düğünde sirfbu yüzden tartıştı.dedikleri ise ona niye bu kadar altın takıldı kendine niye takilmadi ve gelinliğimi niye satin aldim ve neden eve degilde otele gittim dugun gecesi.sizce delirmelimiyim yoksa gormezden mi gelim ben hiç muhatap olmadım sadece dinledim tartismalarini ama hiç hoş değildi.Bu arada gerçekten çok saygısız biri asla basedemem diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?