• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin bu lafina anlam veremedim acaba ben mi yanlis dusunuyorum?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
53
Ben yaklasik 2 yildir evliyim ama tayin olmadigi icin esimde 26 saatlik uzak bir yerde yasamaktayim belli aralikla gorusuyorduk cogu zamanda esim izni az oldugu icin ben ailesiyle birlikte kaldigi eve giderdim ama ailesiyle kalirdik.bu yaz karar verdik eve cikalim bir ev tutalim kendi evimiz olsun tayin isleride devam etsin istedik bu surecte. Bu ara eltim geldi eve bakmaya bana aynen sunu dedi sen niye eve ciktin kaynanamgilde de kaliyordun orada da kalamaz miydin dedi. bende evimin artik kirada tek kaldigim evin satildigini bulundugum sehirde ev bulamadigimi ani bir kararla ev kiralamak istedigimi esimin calistigi yere tasinmak istedigimi soyledim. Bana bu lafimin ardina, esyalarin kaldiysa memlekettekk koy evine neden tasimadigimi sordu. Iyice sok oldum o koy evi bizim belli donem sadece gittigimiz bir yer yazda yaza ve koy evide bize ait degil dedemlerin ortak mali. neden ev tasinmama bu kadar laf etti aklima art niyet geldi. birde size sormak istedim acaba ben mi art niyetluyim?

Onu ne ilgilendirir. Kayınvalidene temizliğe gidicek diye korktu o evden çıkmana herhalde böyle işine geliyordu belki de yada bilemem eltiler içten içe menfaatli davranır birbirlerine güvenme

Onu ne ilgilendirir. Kayınvalidene temizliğe gidicek diye korktu o evden çıkmana herhalde böyle işine geliyordu belki de yada bilemem eltiler içten içe menfaatli davranır birbirlerine güvenme
ben birsey anlamadim kayinvalidem omlarim yasadigi sehirdeydi zaten onun cocuguna bakiyor. bizde tasinirken onlarda tatil amacli geldiler bu sirada bana soyledi kendisiyle fazla icli disli degilim ayri sehirlerde yasiyoruz muhabbetimiz sinirlidir ozel gunlerde falan yani. burada tatile geldiklerinde tam biz tasiniyorduk o surectede kayinvalidemide alip bir yere 3 gunlugune denize gittiler yani tasinmada yardim falanda olmadi onu gectim bende evlenmiisz 2 yil olmus biz zahmet insan ayni evde yasasin benimxe evim olmayacak mi ben insan degil miyim?

bu laf bana tuhaf geldi her evlenen ayni eve cikmak ister bunda ne var tayin isim olmadi gecikti ama bende zorluk yasadim neden esimle bir evimiz olmasin insan olan bu sekilde duusnur benim sahsi fikrim

eltine bundan sonra tek söylecegin kelimeler: hıhı evet, benim canim öyle istedi, ben böyle seviyorum olsun bak ondan sonra hayat nasil mükemmelesiyor :halay:tabi kulaklarini da ondan gelen seylere kapaman lazim

Ay klasik fesat elti işte kafaya takmayın ama nacizane şu tavsiyeme de kulak verin bir daha herhangi birşeye yorum yaptiginda şimdi ki gibi açıklama yapmayin hatta tatlı tatlı tersleyin siz alttan alıp açıklama yaptıkça o kendini birşey sanıp tepenize biner biraz dış gösterin ki kuyruğunu kistirip haddini bilsin ona mı kalmış nerde kalicagin esyani nereye.koyacagin 😤😉

Back
X