Eltimden nefret ediyorummm!!!

Guaronas

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
92
27
38
Arkadaşlar benim eltimle büyük bir problemim var ama nedense problem binmişim gibi karşılanıyor ben 2 senelik gelinim eltimse 7 ilk başlarda bana çok iyi sayılmasada iyi davranıyordu ama nikahımdan sonra değişti bn arada mesafe olsun isteyen biri olarak cok sık görüşmek istemedim fakat tatile gittiğinde hasta oldugunda yola gittiğinde hep aradım hep ben aradım evine gittim ama onu hep ben davet ettim artık cok sıkıldım ve bunu eşimle paylaştım eşim onu zaten hiç sevmez yolda görünce eşime bile slm vermeden geçer yalandan bi gülüşü var zaten kayın validemde sürekli onu aramamı ona gitmemi ama onu benim çağırmamı ister en sonunda isyan ettim ve o 7 yıllık gelin demezmi bana okadar severimki kayınvalidemi buzlanmana kadar kırılmasın diye her dediğini yaptım şimdi söylermisiniz siz olsanız bu insanla görüşürmüsünüz

Örnegin çağırıyorum ertesi gün yolda karşılaşınca beni tersliyo evime geliyor misafir gibi oturuyor başkasının evinde dört dönüyor evine grtiğimizde konuşmuyor ama arkamdan yalandan ağlıyor bana gelmiyor beni aramıyor diye ve ona her gittiğimde eşimin eski sevgililerinden bahsediyor daha sayayın mı:)

Kaynımda cok iyi biri ve yarın herkesi yemeğe çağırıcam annemleri kayınvalidemi büyük bekar kaynımı onları çağırmak istemiyorum ektim yüzünden ne yapcam bilmiyorum kayınvalidem beni haksiz görecek yine bizi geçen zorla gönderdi onlara suratıma zar zor baktı sanki ona bişey yapmışım gibi o bana ters davranıyor

Görüsme diyecegim ama sonucta akrabasiniz..Bence zamanla düzelir..Ben eltilerimle kardes gibi oldum..Siz kendinizi bozmayin..

Bence cok abartiyorsun sonucda eltin görümcen kayinvaliden degil mecburiyetin olsun ben olsam ondan once sirt cevirirm merhaba merhaba cogu zaman onuda demem bukadar kasilmana gerek yok o yokmus gibi davran

son zma
son yazdigi s atilarlari anlamadim ama eltinin yaptigi bariz bi sinirliligi goremedim canim belki senin bu biraz mesafeli olma durumunu yanlis anlamisdir ilk izlenim boyle olunca gerisi degelmistir baglantiyi koparmak veya kavga etmek yerine sakince ona neden boyke oldugunu eger istemiyorsa icinden gelmiyorsa bir sure gorusmemenizin daha dogru oldugunu soyleyebilirsiniz onemli olan nasil bi tutum sergileyeceginiz dedigim gibi sakince ve yumusak bir dille konusursaniz sorunun cozulebilini

Ilk başta ben çok iyiydim ama onun kıskançlıkları başladı eşim biraz varlıklı ve oda tek gelindi ben gelince işler değişti zaten eltim umrumda bile deyil katın validemin ona karşı olan haksızda olsa bağı kayın validemde oturuyoruz diyelim oda birşey için geldi iyiakşamlar demeden çeker gider ve kayın validem ay olsun der ben yapsam nekadar ayıp der şimdi siz olsanız bu kızı yemeğe cağırırmısınız

canım var ya inan seninle aynı yoldam geçtim aynı şeyleri yaşadım benimde eltimle aramda 10 sene var ben daha evlerine gelin gelmeden nişanlıyken başladı ama hep kayınvalidem onu hoş tutuyordu altlı üstlü oturduklar için korkuyodu ondan aman aram bozulur aman oğlum küser torunları göremem el neder bana hep dertte yanıyodu hiç yüzü gülmüyo ben onu anca bu kıvaa getirdim 10 yıldır onun yüzünden 1 paket sigara içiyorum diye bana hep sabır aman kızım aman kızım bide bizimkilerde ortak ama nasıl onlar ortalıktan bol keseden harcarlardı 1 giydiğini bir daha giymez hep yeni kıyafetler halı üstüne halı herşeyi sıfır yenilendi bende ortalıktan harcanmasın herkesin kesesi ayrı olsun dedim buda küsmede bir sebep oldu aşırı benciller ben sabrettim o saçma şeylere dolmuş facede paylaştığım yazılara bozulmuş beni sildi küstü bide bi güzel hakaret etti ben hiç bişey diyemedim 2 yıldır küsüz ama ben haklı olduğum halde küslüğün faturası bana kesildi kayınvalidemle aram çok iyi ama ona yalakalığa devam 3 yıllık evliyim bi yeni gelinliğimi bilmedim o küsmesin darılmasın kızmasın diye mevlüte cemiyete akrabalara hep onunla gidiyor banada haber vermedi demeyim diye sende gel dicem ama gelmessin hep aynı laf saldım ne hali varsa görsünler

canım eşimde aynı çok ağladım o bana küstü diye eşim de bana sana milli piyango vurdu sen ne üzülüyosun dedi bana 10 yıldır canımıza yetti sinir hastası oldu annemle babam dedi çok şükür ben küssem ben suçlu olurdum o küstü korkularından suçlu bulunmuyor neyse canım benimde çocuğum olmuyor çocuklarını hiç sevmezdi yanımızda ay canım oğluşum kızım falan diye domuşuk tu zaten ama geçen kayınvalideye gittim merdiven başında nasıl bağırıyor oğluna canım evladımmm oğlummm annecimm benim oy oy diye salaktım bende bana duyuruyo ne diyim Allaha havale ediyorum

velhasıl kelam ben sana diyim senin elti bu fesatlıkla küslük çıkarır merak etme ama sen küsme o zaten küser sabret

ay acayip kıskanır sizi demek ki hiç takmayın daha kıl olsun.

Bende öyle yapıyorum inanırmısım zerre kadar umrumda deyil üstelik benim onu kıskanmam daha yerinde olurdu dünya tatlısı iki cocuğu var kayınvalidem cocuğu oldu diye arabada aldı ona ay ama B'nde hiç kıskançlık yok:) o daha benim olmayan cocuklarıma nispet yapıyo:) bugünü atlattım ama kayınvalidem surat asmadı onuda çağırmadım şimdi yarın onlar yemek veriyormuş :) benden uzak olsunda aman:)

Ay tatlım gerçekten ay

Ay tatlım gerçekten ay
Ay tatlım gerçekten aynı bizede onlar harcar kıs tatiline defalarca gider benim eşim çalışır lafa gelince kaynım çok çalışıyor olur ben sana birşey diyimmi kayınvalidene saygısızlık yapma bırak onda yatıp kalksın istersen sana uzak olması aslında en iyisi sen eşine sakın yansıtma bunalmasın

Bırak allahından bulur insallah herşeyi yapda bu cok acı bişey bu cok can açtıyor kuzum sen dert etme allahım çifter çifter versin sana insallahhhhhh bak benim anneminde 3 yıl olmamış amcam çok hava atmış suan onun 3 evladıda hayırsıZ benim aileme olan düşkünlüğüme imrenecek haldeler dert etme Allah neylerse güzeleyler

canım benim yok asla saygsızlık yapmam benim yapımda yok ararım sorarım o aramssa ben yine ararım hiç buğz etmiyorum onu tutuyosun falanda demedim ama kendi küstüğü halde onu tutuyosun demiş gerçekten ruh sağlığı bozuk eşimin dediği gibi milli piyango vurdu bana çok üzüldüm ağladım ama atlattım 2 yıl olucak küseli arada barışın falan diyor kayınvalide ve eşimin ananesi yok o kin tutmazmış nasıl tutmuyo acaba kayınvalidemi kullanıyoda ondan haftaya sünnet düğünü var çağırmadı bak ben olsam beni zorlarlardı çağır çağır diye ama ona yok ilah gibi korkuyorlar ne diyim eşimde benden önce farketti onun huylarını biliyormuş zaten ama tabi büyük bi olay oldu ilk zamanlar üzüldüğümden ve ona cevap veremediğimden ona anlatıyyodum ısıtıp ısıtıp kızıyodu bırak şunu ya diyodu ama şimdi kalmadı aaaa onunlamı evlendim benüzüldüğüm günlere yazık görümcem yok kaynanamda arkadaş gibi eltim kadını korkuttuğuna kaynanalık yapamamış alışmamış yani bana da yapmıyo kaynanam elti eltim kaynanam gibiydi bakalım bekar kaynım var inşallah güzel yürekli iyi niyetli bi eltim olur inan samimiyetimle söylüyorum ona hiç önyargıyla bakmadım bi ablalık bekledim ama yoktu ne diyim hırslarına yenik düştü

Bırak allahından bulur insallah herşeyi yapda bu cok acı bişey bu cok can açtıyor kuzum sen dert etme allahım çifter çifter versin sana insallahhhhhh bak benim anneminde 3 yıl olmamış amcam çok hava atmış suan onun 3 evladıda hayırsıZ benim aileme olan düşkünlüğüme imrenecek haldeler dert etme Allah neylerse güzeleyler
benimde en büyük kaynım ayrıldı eşinden o kızda bunu çok sevmiyormuş diyorumki yeni gelen olursa vakalım o ne yapcak ahaha insan ister istemez bukadar kötü bir insan olurmu diye kendini sorguluyor sonra etrafına bakıyorsun kızı sevmeyen çok:) bir kaynanam tapıyor:) torunları bahane etmelerinide anlamıyorum valla ben seninle aynı derdimiz resmen ama eltin yokmuş gibi davran çıldırsın ben öyle yapıom ertesi gün alerjisi azıyor hertarafı kızaroyor hahahahhaah

zaten yok bitti 2 yıldır kafam rahat ohhh misss hiç yüz yüze bile gelmedik o kadar soğudum ki yüzünü göresim yok aynen benim eltide iyi bilinmiyo beni zaten kat atıp evin üstüne alcaklardı daha ben yeni gelinken o fikirden caydılar baktılar bunun hareketlerine tabi kendileri zor anlaşıyor ohh kurtuldum bide aynı binada otursaydım her gün kahrolurdum orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…