Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Şimdiye kadar gitmeniz hata. Eliniz o evde yaşıyor mecbur temizleyecek. Kendi evi ayrı olsun bakın bakalım elini sürüyor mu, asla gitmeyin canınıza yazık.

A a! Siz bu insanlara ne yaptınız da bu rahat konuşmaları yapabiliyorlar. Ne münasebet. Sakın elti kişisi ile konuşmayın, herkes haddini bilsin. Lütfen biraz kendinize önem verin lütfen ya da bebeğinize önem verin. Sizin göreviniz bu mu hayattaki? Mesafe iyidir, kavga da etmeyin ama çooook uzun bir süre mesafeli olun.

Vallahi eskide kaldı sanıyorum hep böyle şeyler hala daha burda görüyorum devam ettiğini. Hasta olsa bi nebze anlardım da resmen gelin değil hizmetçi almış gibi bu ne? Bu arada bu saatten sonra eltine vereceğin en güzel cevap gitmemek olur bence bırak kendi yapsın çok meraklıysa söylene söylene cam silsin utanmaz

Yok canım estağfurullah çok severim kendisini.
zaten karşılıklı anlayış hoşgörü olduğu sürece kimse kimsenin sınırına girmediği, müdahale etmediği sürece sorun olmuyor.

kendi görüşüm; bizim kültürde gelin alma diye bir muhabbet var. sanıyoruz ki oğlumuz kardeşimiz evlendiğinde gelen kişi bizim ailenin de ferdi. öyle bişi yok ki! o sadece o kişinin eşi... yani tabiki soframızda evimizde yeri var, tabiki yabancımız değil o anlamda anlaşılmasın ama herşeyden öte onun farklı bir aile yapısından gelebileceğini kabullenemiyoruz. gelinin damadın karşı tarafın annesine anne demesi saçmalık mesela... sevgiden içinden gelir der bişi diyemem ama ister desin ister demesin o, onun annesi değil.. olamaz da! fazla beklentiye giriyoruz. gelinim tabiki yapacak gibi... yani kendi kızından bekleyebilirsin, büyütmüşsün emek vermişsin. ama karşı taraf içinden gelirse yapar gelmezse yapmaz... yapmak zorunda değildir! yapmadı diye kötü de değildir! aynı şey damatlar için de geçerli. aradaki saygıyı koruduktan sonra o evli kişileri ayrı çekirdek aile olarak kabul etmekte fayda var bence. onun ayrımına varmak lazım. belli ki siz o sınırı iyi tutturmuşsunuz

Gitmeseydiniz hakliydiniz gittiginiz icin maslesef suclusunuz.madem gidecek halin yok niye gittin? Eltimin pisligini asla temizlemem kv temizlemek istiyorsa temizlesin.uzaksiniz madem niye eltinizle ayni seviyede goruluyorsunuz is konusunda.uzak duracan gitmeyecen temizlige kararlivolacsn cam silmem koltuk silerim demeyeceksin.ya gidince mirin kirin etmiycen ya da gitmeyecen.yani gitmeniz hata

Malesef kv kp kari koca iliskisine dahi karisir sorun cikartir sonra bosanma anlasmazlik huzursuzluk olunca boşanan anlasamayan esler ilan edilir.Kv gecen gun babanin evindeki X'i unut sen artik burada baska bir X olacaksin olmak zorundasin benim ailem nasilsa sende ona uymak zorundasin dedi dusuncenin kirligine bakarmisiniz bu kadin oyle yetismis bu düşünce yapısını ne soylenirse soylensin degistirmek malesef imkansiz

belli yaşa gelmiş insanlar... cahil gelmişse cahil gidecek yapacak bişi yok. düzgün şekilde yanıtını verip kapatın konuyu...değiştiremezsiniz çünkü onları.. bundan sonra da sınır koyarsınız. insanlar o sınıra göre hareket etmeleri gerektiğini öğrenirler.

esiniz, eltiniz, kayinvalideniz, kayinpederiniz, hatta eger ki bilip de bir sey demiyorlarsa sizin aileniz hepsi merhametsiz de,

sucun bir kismi da sizde, bunu yazin bir kenara.

o bebek suan size emanet ve uzun yillar da oyle olacak,
annesi bugun onu korumamissiniz, benim bebegime bir sey olursa ben bu riski almiyorum dememissiniz,
kusura bakmayin ama bunun sucunu baskasina atamazsiniz.

onceliginiz bebeginiz olsun

Çok haklısın canım. Saygı olduktan sonra sıkıntı değil. Önemli olan saygıyı kurabilmek. karşılıklı beklenti içinde olmamak .

Bazı gelin hanımlar ben gelin yapmak zorunda değilim, ama onlar anne para versinler, ev alsınlar zihninde oluyor. Onlara sinir oluyorum.

Kocasından

Doğru mu okuyorum sancınız tuttu hastanede kaldınız ve oradan kalkıp temizliğe mi gittiniz ? Hadi öncekileri yaptınız ama bu nasıl oluyor ? Eşinizin haberi yok muydu ? Ya da sancım var hastanedeyim gelemem nasıl demediniz. Böyle şeyleri okudukça çok üzülüyorum ve kendi sorunlarım büyük görünürdü aslında sorunum yokmuş yani onu anlıyorum

Hiç de yanlış düşünmüyosun asıl bu zamana kadar gidip yaptığın kabahat sana mı güvendiler herkes kendi evini temizlesin elden ayaktan düşseler amenna ,sonuçta seninde rahatsızlığın var ve bebek sahibi olucaksın allah nasip ederse ve umutla beklediğin bir bebek sakın ama sakın kendinden ödün verme

Sen neden hamile halinle gittin ki üstelik kıymetli bebekmiş tüp bebek süreci kolay olmasa gerek.Tam tersi onların sana sorması lazım var mı yapılacak iş yardım edelim iki canlısın diye.Bel ağrısı nasıl bir şey biliyorum 11.haftada bir başladı hala çekiyorum kolay değil

Doğal yolla hamile kalmış olsanız bile gitmek zorunda değilsiniz biliyorsunuz değil mi?
Kendi canınızın kıymetini siz bilmezseniz başkası hiç acımaz.
Acımasızlar ki zaten, sizden bekliyorlar.
Eğer sizin yerinizde eltiniz olsaydı, "siz birlikte yaşıyor sayılırsınız birlikte de temizleyin banane " derdi emin olun.
Eşiniz bile düşünmüyorsa siz kendiniz düşüneceksiniz. Herkes yaşadığı yeri temizleme becerisine sahiptir. Değilse icabına parası ile baktırır. Ne bu gelin aldık diye temizlik bedavaya geliyor kafası.Ezin o kafaları.

Temizlemek zorunda değilsiniz. Eltiniz çok meraklıysa temizlesin. Üstelik hamilesiniz. Sizin yerinizde olsam hayatta temizlemem. Ben kendi evini zor temizliyorum. Bide kv evini mi temizliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…