Ben de oyle. Kv'ye temizlige gidilmesi gerektigini ne cevremde ne ailemde gordum.Ya bu kv.evine bayram temizligini de kk.da gordum. Ustelik hamilesiniz caniniza yazik degil mi ya? Elti cok merakli ise temizlesin muhattap olmayin.
Allahım herkese böyle görümce nasip et. amin
Yok arkadaş. Gık çıkartmasınlar, anca oturup üzülsünler.Siz gerçekten nasıl tiplerle evleniyorsunuz anlamıyorum ki.
Benim eltim bana bunu diyecek yapacak. Ve kocam sessiz kalacak. Bende tüp bebekle hamile kalmaya çalışıyorum. Yani tutarsa olurda değil kv evini temizlemek. Elimi kolumu kaldırtırsa kırarım kafasını o kocanın. O kadar iğne ilaç vs. alıyım. Üstüne iş gördürmeye çağırılayım.
Ay geldi gelenlerim. Sanki bana demişler gibi.
Gidip yapacağına kocanın kafasını temizleyip, ütüleseydin keşke.
Merhaba benim henuz cocugum yok hamileyim giden cocuklar eltiminHamileyken mümkünse kendi evinizde bile kendinizi yoracak şeyler yapmayın. Eşinizden destek isteyin. Şartlar normal olsaydı açıkçası çocuklarınız gittiği için nezaketen gidip temizliği yapmanız yerinde olurdu . Ancak şartlar uygun değil. Kim ne derse desin siz kendinizi asla yormayın eğer olur da eşiniz karşınızda olursa çok istiyorsa kendisi gidip temizlesin. Morelinizi hiç bozmayın.
Bu sondu karar verdim gitmeyeceğim artık.Evet malesef o kadar laf saydi yinede bayram önü konu buyumesin diye sesimi cikarmadim.
Kizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Hiç birşey demedi.Ben sadece bu son bundan sonra gitmeyeceğim temizpige dedim sessiz kaldı. Üstelik eltimin dediklerini anlattiktan sonra gitme demesini beklerdim.yinede insanlik bende kalsin dedim geldim
Yok yanlis hergun git temizlige kaynananida arada yika pakla hatta yukari eltinin evide söyle bir allah seni neyapmasin emi kiz ben haileyken 9 ay kendi camlarimi bile silmedim sen delimisin nie gittin o bebek Allah korusun düsse sence eltin kaynanan tinlicakmi az akilli ol bee gitme sakin gitme git otur sonra finn birak laf atsin benim cocuguma birsey olsa bedelini senmi odicen birak baslarim temizligine de ve cik evine gec kim aksama kadar batiriyorsa o temizlesin bir zahmetKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Yahu du erkelerden ne diye onay bekliyorsunuz gideilirmiyim deme gidiyorum de alabilirmiyim degil alacam gitmicem ayol kendi kararini kendin ver annesine yengesine hizmetci istiyosa tutsun kücuk prensHiç birşey demedi.Ben sadece bu son bundan sonra gitmeyeceğim temizpige dedim sessiz kaldı. Üstelik eltimin dediklerini anlattiktan sonra gitme demesini beklerdim.yinede insanlik bende kalsin dedim geldim
Kendi kaynana ile yaşıyormuş elti, konu sahibi ayrı evde. Kıskanmıştır.Bu kayınvalideleri anlamıyorum gerçekten oğullarını evlendirme sebepleri gelinleri temizlikçi olarak kullanmak mı önce kim yapıyordu ne değişti? Eltin zaten düşünceli biri olsa seni temizliğe çağırmazdı hadi en kötü ihtimal yetişemiyor ya da başka bir şey bilmiyorum sen hamilesin iş bölümü yapalım sen oturarak yap diyebilirdi ki buna bile gerek yok. Senin ne kadar çocuk istediğini bilip çabalarını görüp bu şekilde davrandıysa art niyet bir çekememezlik ararım. Ne olmuş bu bayram temizliği o yapsa yani. KeşkeKatibin Ruhu yazdığı gibi sancım geldi ay bir şey oldu falan deseydin.
Şuan senin önceliğin bebeğin. Gerekiyorsa abart her şeyi yok oram ağrıdı temizlikten beri kendime gelemedim falan Allah korusun sana ya da bebeğe bir şey olsa. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil
Alttan alma birak ciksin kavga ben hizmetci gelmedm de bagir cagir yahu benmi paçcozum iyimi yapiyom kotumu bilmiyom senede 1 giderim kayganaya eltiye hicccccccccccc ceekemem bir laf yoktu iki laf soktu esimle koptuk o bonom annom soyolor ha sktir lan annesi sayilirmis al basina junior kaynana simdi ben anneme gidiyom gelicenmi güle güle aslan parcasi annan gillere selam söyle.....ezdirme kendiniiiiiiii ezerler sen alttan aldikca haa bu sessiz vur gitsinBilmiyorum Ben Allaha havale ettim.Bebegimide ana emanet dedim yaptim umarim birgun ilahi adalet yerini bulur suraya yazacak oyle cok seyim varki hangi birine konu acayim...
Eminim yazsam kk da en cok yorum alan konu olur zirve yaparim.
Valla o zaman kimse kusura bakmasın o laflardan sonra sizin gidip yaptığınız şeyleri bile gidip yapmazdım bundan sonra ne gider gelirim ne de temizliğini yaparım .Merhaba benim henuz cocugum yok hamileyim giden cocuklar eltimin
Yorumunuz icin tskr ederim.Haklisiniz eltime gore kv evi buyuk evmis ve mecburmusuz ne diyim bu son oldu bur dahkine inceldigi yerden kopsunO laflardan sonra gıdıp o ıslerı yapınca sana o lafları soyleme yuzunu buluyor. Eltı kımkı sıze emır verebılıyorr ne demek yapmak zorundasın. Keske gıtmeseydın bak kızınca nasıl geldı oda mecbur yapacagını kabul etmıs demıstır eltı o yuzden bıdahakıne soz sahıbı olacak( oyle sanacak yanı). Aradıgında pardonda o evde aksama kadar yasayan sensın oturun kv yle temızleyın ben hamıleyım hastayım hemde, hıc bısey yapamam cok ıstıyorsan sende yapma deseydın. Sana carladıgındada haddını bıl sen kımsın bana emır verıyorsun yapacagım varsada artık yapmam deyıp kapatsaydınn ve gıtmeseydın bıdaha arayamazdı aranızada mesafe gırerdı. Esınede anlatırken bana boyle soyledıler dıyıp uzuldugunu bellı etme anlatırken. Bana boyle dedı x bende agzının payını verdım ve o oyle yaptıgı ıcın gıtmıcem kendını ne sanıyorsa benımle ne hakla oyle konuyorsa de soru sorma fikrini sorma sadece kendı dusuncenı ve aldıgın kararı soylekı ona sadece senı tastıklemem yada tastıklememek kalsın. Yorum fırsatı verırsen senden yana olmaz
öyle olur hep zaten. gelinler de fenaKıymetimi bilen yok ki....
öyle olur hep zaten. gelinler de fena