Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Duyarlılık artsın diye konu açtınız değil mi

Gerçek değil deyin lütfen

Sen canının kıymetini bilmezsen kimse bilmez

Hamilesin beş aylık

Tüp bebekle sahip olunmuş ve kv ye temizlik yapıyorsun

Gelemem malum hamileyim yaz geç ne gerek var

Burada benim eşi şöyle iyi böyle iyi yazmayı sevmem

Lakin tüp bebek henüz test yapılmamışken bayramdı ve beni ailesine götürmedi

Bir şey uzatırlar tut al vs derler ters bir hareket olur o an tutamam kaldıramam vs diyemezsin diye

Ne cam kapı silmesi yatın evinizde

Sağlıkla kucağınıza alın

Ya bu kv.evine bayram temizligini de kk.da gordum. Ustelik hamilesiniz caniniza yazik degil mi ya? Elti cok merakli ise temizlesin muhattap olmayin.
Ben de oyle. Kv'ye temizlige gidilmesi gerektigini ne cevremde ne ailemde gordum.

Yok arkadaş. Gık çıkartmasınlar, anca oturup üzülsünler.

Merhaba benim henuz cocugum yok hamileyim giden cocuklar eltimin

Canım o eltin burada üye olsa keşke .çok büyük satasasim geldi bazen saç baş yolmak istiyorum
Nasıl sessiz kaldin cevap verip yirtmadin mi ortaligi

Erkeklerin de ağzında şey var gibi sessiz kalması beni çıldırtıyor

Hiç birşey demedi.Ben sadece bu son bundan sonra gitmeyeceğim temizpige dedim sessiz kaldı. Üstelik eltimin dediklerini anlattiktan sonra gitme demesini beklerdim.yinede insanlik bende kalsin dedim geldim

Ben hamile İken kendi evimi zor temizledim.Bir kere çok yüklendim ,yoruldum .Kanamam oldu..Bir de gidip kayinvalidenin evini temizleyecegim.Canimi da çocuğumu da sokakta bulmadım.Canim isterse oturarak bir şeyler yaptım.İstemezse bardak bile tasimadim..Hiçbir şeye mecbur değilsiniz..

Yok yanlis hergun git temizlige kaynananida arada yika pakla hatta yukari eltinin evide söyle bir allah seni neyapmasin emi kiz ben haileyken 9 ay kendi camlarimi bile silmedim sen delimisin nie gittin o bebek Allah korusun düsse sence eltin kaynanan tinlicakmi az akilli ol bee gitme sakin gitme git otur sonra finn birak laf atsin benim cocuguma birsey olsa bedelini senmi odicen birak baslarim temizligine de ve cik evine gec kim aksama kadar batiriyorsa o temizlesin bir zahmet

Hiç birşey demedi.Ben sadece bu son bundan sonra gitmeyeceğim temizpige dedim sessiz kaldı. Üstelik eltimin dediklerini anlattiktan sonra gitme demesini beklerdim.yinede insanlik bende kalsin dedim geldim
Yahu du erkelerden ne diye onay bekliyorsunuz gideilirmiyim deme gidiyorum de alabilirmiyim degil alacam gitmicem ayol kendi kararini kendin ver annesine yengesine hizmetci istiyosa tutsun kücuk prens

Kendi kaynana ile yaşıyormuş elti, konu sahibi ayrı evde. Kıskanmıştır.

Bilmiyorum Ben Allaha havale ettim.Bebegimide ana emanet dedim yaptim umarim birgun ilahi adalet yerini bulur suraya yazacak oyle cok seyim varki hangi birine konu acayim...
Eminim yazsam kk da en cok yorum alan konu olur zirve yaparim.
Alttan alma birak ciksin kavga ben hizmetci gelmedm de bagir cagir yahu benmi paçcozum iyimi yapiyom kotumu bilmiyom senede 1 giderim kayganaya eltiye hicccccccccccc ceekemem bir laf yoktu iki laf soktu esimle koptuk o bonom annom soyolor ha sktir lan annesi sayilirmis al basina junior kaynana simdi ben anneme gidiyom gelicenmi güle güle aslan parcasi annan gillere selam söyle.....ezdirme kendiniiiiiiii ezerler sen alttan aldikca haa bu sessiz vur gitsin

Öyle kayınvalideyi de öyle eltiyi de bi güzel haşlarım daha da muhatap olmam.Eltin kim sana emri vaki yapiyor?Ya bide ne olur şu kayınvalideleri şımartmayın eli ayagı tutuyorsa yapacak temizligini.9 senedir kv ile altlı üstlü oturuyorum.Bir kere temizlige inmedim.Hasta olur o başka.Ama masallah kayınvalideler ellerinde telefon gelin ev temizleme derdinde.Herkes kendi evini temizlesin.O eltinede fazla pasif kalmışsın sen bi parla bak nasıl uzak duracak.Bir daha da asla gitme canım kimse icin değmez.

Yorumunuz icin tskr ederim.Haklisiniz eltime gore kv evi buyuk evmis ve mecburmusuz ne diyim bu son oldu bur dahkine inceldigi yerden kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…