Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Hic bir gelin kv evini temizlemek zorunda degil ! Bu ne yahu ?? Okudukca gözlerime inanamiyorum.Size mi güvenmiş?? Yapamayacak kadar kötürüm mü? Günde günde yapsin.Kac yasinda ? Madem bu kadar merakliysa ,telefona ,internete ödeyecegi ,ödedigi paralarla temizlikçi tutsun da yaptirsin.Telefonla ergenler gibi ilgilenirken genc ,temizlik yapamayacak kadar yaşlı kv nizden burdan nefret ettim.

1) Eltiniz kötü niyetli iyi niyetli olsa şu durumda siz gitseniz bile yapma demeliydi.
2) Kayınvalideniz kötü niyetli 2 gelini birbirine sokmus kendi keyfini yapiyor
3)Eşinizde pasif ve umursamaz çünkü benim eşim asla bu durumda beni onlarla muhatap bile etmezdi. Hatta hadlerini bildirirdi
4)Kusura bakmayin ama sizde sonrasinda onlarin emriyle gittiginize göre sizde korkak ve pasifsiniz. sen o karnindaki bebegi düsürdügünde vah derler senin canin yanar. Eltin simdi evde galibiyet turlari atiyordur bak nasil getirdim ayagima diye.

O laflardan sonra gıdıp o ıslerı yapınca sana o lafları soyleme yuzunu buluyor. Eltı kımkı sıze emır verebılıyorr ne demek yapmak zorundasın. Keske gıtmeseydın bak kızınca nasıl geldı oda mecbur yapacagını kabul etmıs demıstır eltı o yuzden bıdahakıne soz sahıbı olacak( oyle sanacak yanı). Aradıgında pardonda o evde aksama kadar yasayan sensın oturun kv yle temızleyın ben hamıleyım hastayım hemde, hıc bısey yapamam cok ıstıyorsan sende yapma deseydın. Sana carladıgındada haddını bıl sen kımsın bana emır verıyorsun yapacagım varsada artık yapmam deyıp kapatsaydınn ve gıtmeseydın bıdaha arayamazdı aranızada mesafe gırerdı. Esınede anlatırken bana boyle soyledıler dıyıp uzuldugunu bellı etme anlatırken. Bana boyle dedı x bende agzının payını verdım ve o oyle yaptıgı ıcın gıtmıcem kendını ne sanıyorsa benımle ne hakla oyle konuyorsa de soru sorma fikrini sorma sadece kendı dusuncenı ve aldıgın kararı soylekı ona sadece senı tastıklemem yada tastıklememek kalsın. Yorum fırsatı verırsen senden yana olmaz

Yaprak dökümü dizisindeki hayriye hanima dönmüş. O da aman tadımız kaçmasin diye burnu b..k tan çıkmiyordu

Lütfen kırılmayın ama size çok sinir oldum bu ne pasiflik. Ben aylardır gebe olmayı hayal ediyorum.. Tüp bebek ile kavuşmuş birisiniz bel fıtığınız da var ve evi temizlemeye gidiyorsunuz vallahi elimi deymem.bi de emir verir gibi konuşuyor o kim ki ya o lafların üstüne nasıl gidersiniz Kendi çocukları ile kaldığın evin temizliğini size yüklüyor. Hamilesin sen gelme demesi lazım bu saatten sonra gebe halimle bana kendi vakit geçirdiği evi temizletti der daha da temizliğe gitmem doğursam da gitmem. Elti kötü ama kayınvalide de kötü belli kızım sen hamilesin gelme diyemedi mi hadi onu da geçtim eşiniz süs bitkisi mi o evde benim karım ne zor hamile kaldı ne işi var temizlik ile diyemedi mi çok kızgınım

Herkes evini kendi temizlesin. Temizleyemiyorsa bu isi parayla yapan insanlar var. Ben anlamiyorum kaynana evi temizlemeyi ya

Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, benim ikinci evliliğim ikisinde de asla kayınvalide evi temizlemedim, temizlemem de az yiyip temizlikçi tutsunlar. Hele ki hamile iken bana imasını bile fena yapardım. Siz de yapmayın artık.

Kv yatalak hasta değil maşallah ki yatalak bile olsa bakıcı fln tutulur yardım açısından . Kimse Kimsenn evini temızlemek zorunda değil ayrıca Eltiye ne oluyor yani o kim ki ve sizde neden ses etmıyorsunuz ona takıldım sanki mecburmus gibi bir de bu zamana kadr yapmışsınız. Hamile olun yada olmayın yapmaya mecbur değilsinz. herkes yerini ve haddini bilsin lutfen bilmeyene de bildirin..

Eltiniz fena, kayinvalide ondan fena. Eşiniz niye birşey söylemiyor? Bebeğinize birşey olsa eltinizin canımı yanacak sanıyorsunuz? Gitmeyin temizliğe. Temizliğe gitmek ne ayrica. Siz hizmetçisi misiniz? Yapsın kendisi yapamıyorsa tutsun bir gündelikçi.

Sorun çıkartırlarsa '' Ayyyh sancım tuttu, fenalık geliyor '' diye ayıl bayıl. İyi misin ya, zaten güç bela çocuk sahibi olmuşsun. Ödleri kopar zaten birşey olacak diye, elleşmezler. Sen gelinsen karnındaki kendi canları sonuçta.

Alistiran kendisi ufacik birseye el atsa kv birak ben yaparim diyor sonrada tutmus bana ben birlik oturuyorum benim cocuklarim burda diye hep ben yapmak zorumdamiyim diye kavga cikariyor

Evt canım i evde o yaşıyorsa, onun evi o yapacak. Sen niye yapıyorsun. Hadi kv rica etse, git sil belki ama eltiye ne oluyor. Ben olsam karnım ağrıyor diye hastaneye giderdim. Doktor kesin istirahat verdi, tehlikem var derdim,bir daha benden kimse iş istemesin, bebeğime birşey olursa diye . Azcik nazlı olun.

Bak canısı annem ameliyat oldu. Hastaneden gelecek, annemin evini ben temizledim( silme, süpürme) Üstelik üç yaşında kızım , karnım da ikizler vardı. Gelini çağırmak hiç aklıma gelmedi. Kimse kv evini temizlemek zorunda değil. O evi ondan çok ben kullanıyorum. Benim annemin evi.

hamile iken ben kendi evimi temizleyemiyordum düşük riskim vardı. biri dicek de gel temizle burayı... oldu paşam =)
hamilesiniz siz. yapmak zorunda değilsiniz. hamile olmasanız bile yapmak zorunda değilsiniz. eltiye bak kraldan çok kralcı.. gün belirlemiş hanımefendi çağırıyor... kv yatalak olur çok yaşlı olur yazık dersin yapılır. hatta onda bile maddi imkanım varsa kadın ayarlarım gönderirim temizliğini yapar ayda 1-2 kez. ama sizinkinin dizleri ağrıyorsa alacak ağrı kesicisini yapacak temizliğini..

kv yerine de koysam kendimi... deli miyim elin insanlarını evime sokup kendimi de muhtaç konuma düşürmeye hiç niyetim olmazdı... ne bileyim Allah beni yaşlanınca da elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç bırakmasın. ben kendi yolumda çocuklarım kendi yolunda ilerlesin. Allah ne beni onlara ne onları bana muhtaç etmesin. sağlıklı huzurlu olsunlar uzak bile olsalar gık demem..

not: bu arada senin en önemli konun şu anda çocuğun.. sen onu korumakla görevlisin bi anlamda. çünkü karnındaki sana muhtaç... ona göre hareket et bence.

Bu kayınvalideleri anlamıyorum gerçekten oğullarını evlendirme sebepleri gelinleri temizlikçi olarak kullanmak mı önce kim yapıyordu ne değişti? Eltin zaten düşünceli biri olsa seni temizliğe çağırmazdı hadi en kötü ihtimal yetişemiyor ya da başka bir şey bilmiyorum sen hamilesin iş bölümü yapalım sen oturarak yap diyebilirdi ki buna bile gerek yok. Senin ne kadar çocuk istediğini bilip çabalarını görüp bu şekilde davrandıysa art niyet bir çekememezlik ararım. Ne olmuş bu bayram temizliği o yapsa yani. Keşke Katibin Ruhu yazdığı gibi sancım geldi ay bir şey oldu falan deseydin.

Şuan senin önceliğin bebeğin. Gerekiyorsa abart her şeyi yok oram ağrıdı temizlikten beri kendime gelemedim falan Allah korusun sana ya da bebeğe bir şey olsa. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil

Hamileyken mümkünse kendi evinizde bile kendinizi yoracak şeyler yapmayın. Eşinizden destek isteyin. Şartlar normal olsaydı açıkçası çocuklarınız gittiği için nezaketen gidip temizliği yapmanız yerinde olurdu . Ancak şartlar uygun değil. Kim ne derse desin siz kendinizi asla yormayın eğer olur da eşiniz karşınızda olursa çok istiyorsa kendisi gidip temizlesin. Morelinizi hiç bozmayın.

Kusura bakmayın ama şaştım kaldım yazdıklarınıza.. Hem tüp bebekle hamile kalıyorsunuz hem kayınvalidenize gidip alt üst ne varsa temizlik yapıyorsunuz. İyi misiniz gerçekten.. Neden eltinizle sorun çıkmasın diye korkuyorsunuz ki. Çıksın efendim çıksın.. Çıksın ki herkes ona göre davransın.. Kv akşama kadar elinde telefonla oynamayı biliyorsa evi silip süpürmeyi de biliyordur muhakkak.. Çok yanlış yapmışsınız ayrıca hadi eltiniz dengesiz kayınvalideniz de demiyor mu bu kadın hamile üstelik tüp bebekle o kadar emekle oldu ne olur ne olmaz temizlik yapmasın diye.. Siz hatalısınız bence. Bundan sonra umarım bebeğinizi düşünerek hareket edersiniz

Asla ve asla temizliğe gitmiyorsun. Ben hamileyim, üstelik tedavi ile hamile kaldım. O eve senede bir geliyorum. Sabahtan akşama orada oturan sizlersiniz deyip mevzuyu kapat. Hatta kendi evine de temizlik için bir hanım çağır. Kim kime emir veriyor yaa? Sabah sabah sinirim bozuldu.

Allahım herkese böyle görümce nasip et. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…