Allah tabiki de gorur goruyor.Ahhhh..
Malesef esler ve kp kesesi bir.Ben tek basima temizlikci gelsin dedigimde isin icine kp.ve kayinda giriyor.isin trajikomik yani temizletelim diyince eltim kaynimdan icin kizar diyor.yani dogal olarak kendi yapmayı kabul ediyor. Hem kendi kabul ediyor yapmayi ustune banada.mecbursun diyor.yani yapmiyorsan yada istemiyorsan yapma yada.soyle esine temizlikci tutulsun ama nato.kafa nato mermer bu son olsun dedim kendi kendime Yaka silktim artik inanin Allah görüyor ne diyim
Aynı durum bir dahaki bayram temizliğinde yine olamayacak mi peki?Benim oyle bir takintim olmadi yasamim.boyunca.kimsenin ovgusune alkisina ihtiyacim yok oldugi icinde gelmedim.gelmeseydim sorun kat be kat buyuyecek ve yaptigim temizligin verdigi yorgunluktan cok yasadigim stres daha cok zarar verecekti isin iconde olmayinca kolay yargılanabiliyor.
Gıtmıs yapmis.Gitmeyin tabiki.
Birini tutup yaptirsinlar. Ha param yok diyorsa da gitsin oğullari yapsin.
Gitmeyin tabiki de eltiyede ayrı acıdım
Eminim onunda canı burnunda
Evet o kisma cok kizdim. Gelmeyeceğim deyip gitmek nedir hem de şu halde. Azicik sözlerinin arkasinda dursalar.Gıtmıs yapmis.
Acıyorum ben elimde değilAcımayın. Ben de başlarda çok acırdım eltime. Yıllarca hizmet etmiş bunlara ezilmiş yazık günah diye. Baktım ki zihniyet aynı. Hizmet etmenin doğru olduğunu düşünüyor ki kendisi de bunu yapıp, diğer eltinin de buna devam etmesini istiyor. Yanlış olduğunu düşünse arayıp emir vermek yerine "ben de çok şikayetçiyim ne yapsak oturup konuşsak mı bize de yazık" vs diyerek çözüm yolu bulur. Ama tek derdi işleri tek yapmamak.
Ben gittim eltime dedim, bak bunca yıl kendini yok yere hırpalamışsın. Bunca yıllık zihniyet değişmez ama biz değiştirebiliriz. Olmazsa aramızda para ayarlayıp temizlikçi tutalım bu stres de olmaz hem dedim. "niye ben enayi miydim bunca yıl yaptım, sıra sende" dedi ahshjs. Ben de siz eğitilmezsiniz yemin ederim diyerek konuyu kapattım. Acımayın o yüzden.
Eltim ile Eltiniz kardeş olmalı evet!!!Acımayın. Ben de başlarda çok acırdım eltime. Yıllarca hizmet etmiş bunlara ezilmiş yazık günah diye. Baktım ki zihniyet aynı. Hizmet etmenin doğru olduğunu düşünüyor ki kendisi de bunu yapıp, diğer eltinin de buna devam etmesini istiyor. Yanlış olduğunu düşünse arayıp emir vermek yerine "ben de çok şikayetçiyim ne yapsak oturup konuşsak mı bize de yazık" vs diyerek çözüm yolu bulur. Ama tek derdi işleri tek yapmamak.
Ben gittim eltime dedim, bak bunca yıl kendini yok yere hırpalamışsın. Bunca yıllık zihniyet değişmez ama biz değiştirebiliriz. Olmazsa aramızda para ayarlayıp temizlikçi tutalım bu stres de olmaz hem dedim. "niye ben enayi miydim bunca yıl yaptım, sıra sende" dedi ahshjs. Ben de siz eğitilmezsiniz yemin ederim diyerek konuyu kapattım. Acımayın o yüzden.