Çok kızgın ve ofkeliydim acikcasi esime anlattim esimde madem oyle gitme vs demedi.Tepki verseydim sayet konu büyürdü soyleki isin icine kv kp.kayin ve iki kardes yani esim ve kaynim da girerdi bayram oncesi cozum yolu bulamadiklari gibi iyice dallandirip budaklandirirlardi sonrasi mi bayramı gectim benim sagligim skntiya girerdi çünkü benim anksiyetem var.kendimi gauet savunabilir had bildirirdim fakat dedigim gibi dahada icinden cikilmaz hal alip ucu yine beni sıkıntıya sokacaktı. He suan cektigim sanci ve bel agrisi(fitigim var) kimin umurunda kimseni.o yuzden kendime soz verdim bundan sonra esim ister desteklesin ister desteklemesin hak eden hakettiği tavrı gorecek.Ben yinede insalik bende kalsin dedim igne deligi kadar yer kalmadi birtek uc cam birde supur sil kaldi.Bu son olsun Allah bilsin dedim yaptım ve sondu kv ararsa aradigindada söyliyeceğim yapabiliyorsan yap yoksada yardimci alin ben kendi isimi yapamiyorum diyeGitmenize ben de kizdim acikcasi. Elti kim ki onun lafiyla gidiyosunuz? Benim merak ettigim esiniz ne dedi? Eltinizi azarlasaniz sen kimsin ki bana emir veriyosun deseniz esiniz kizar mi?
ne çirkef bi eltiymiş o. eşinin sessizliği de bişeydir sessiz kalmak yerine ters cevaplar da verebilirdi. yerinde olsam o eltiyle de arama baya bi mesafe koyarım ne telefonunu açarım ne mesajına cevap veririm. uzak dur en güzeliÇok kızgın ve ofkeliydim acikcasi esime anlattim esimde madem oyle gitme vs demedi.Tepki verseydim sayet konu büyürdü soyleki isin icine kv kp.kayin ve iki kardes yani esim ve kaynim da girerdi bayram oncesi cozum yolu bulamadiklari gibi iyice dallandirip budaklandirirlardi sonrasi mi bayramı gectim benim sagligim skntiya girerdi çünkü benim anksiyetem var.kendimi gauet savunabilir had bildirirdim fakat dedigim gibi dahada icinden cikilmaz hal alip ucu yine beni sıkıntıya sokacaktı. He suan cektigim sanci ve bel agrisi(fitigim var) kimin umurunda kimseni.o yuzden kendime soz verdim bundan sonra esim ister desteklesin ister desteklemesin hak eden hakettiği tavrı gorecek.Ben yinede insalik bende kalsin dedim igne deligi kadar yer kalmadi birtek uc cam birde supur sil kaldi.Bu son olsun Allah bilsin dedim yaptım ve sondu kv ararsa aradigindada söyliyeceğim yapabiliyorsan yap yoksada yardimci alin ben kendi isimi yapamiyorum diye
Sakın gitme Birdaha okadar zorluklarla evlat sahibi olcaksın bunun vebalini nasıl alacaklar utanazlar sana bebeğine birşey olsa ? Bu arada bel fıtığım var demişsiniz bende hamileyim benimde bel fıtığım var doktor Size doğum şekli için birşey dedimi bana sezeryan önerdiler siz ne yapacaksınızKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Ya seni hizmetçi diye mi aldılar. Çok bilen o eltin mi ne gitsin. Ayrıca kocan birşey derse çok istiyorsan kendın gıt de. Ezdırırsen kendınk daha çok ezilirsinKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Fakat benim bel fitigim var ve ustelik hamileyim.Bu bayram temizligine msj atmis gun belirlemis su gunler kv evine temizlik yapacam gel demis bende tm pazartesi dr randevum var gelemem sali baslayalim ama camlara cikamam dedim kiyamet koptu.vay ben zaten bir-tek bayramdan bayrama temizlige geliyormusum yapamaya mecburmusum kendi evimde nasil cam siliyormusum.Bende mecbur degilim yapiyorsam mecbur oldugim icin degil istedigim icin yapiyorum dedim.Aksama kadar cocuklari ve kendisi yasiyor bu evde benim geldigim haftada bi kac gun sayili saat mevzu bu da degil Gelemem yaomam demedim sonucta.Ayrica kv elini asla hicbirseye sürmüyor kp kahvaltiyi hazirlar kalkar yaparlar aksama kadar elinde telefon asla birsey yapmaz bi 10 gunde bir yalan yanlis supuruyor o kadar.somucta kv eli ayagi tutuyor yapabildigini yapabilir dizleri agriyormus.Yani bi buzdolabini silmek yada evi ufaktan toparlamakla diz agrisi ne alaka benimde fitigim var ve bu genc yasimda evimi oturarak süpürüyorum. Cok canim skldi yinede geldim kapilari sildim buzdolabi mutfak dolabinin altları kv yatak odasi mobilyasini sildim Ama artik temizlige gelmemeye karar verdim.Kv dizi agriyorsa eltimde yapmak zoruna gidiyorsa versinler senede 2 kere parasini temizletsinler. Bu sekilde de soyledim esime bu son gidisim diye.Ustelik tup bebekle hamile kaldim 3 yil bu ani bekledik onceki gun tartismadan dolayi yogun sancidan oturu sanirim stresten oldu hastahanede kaldim 5 saat ve belimin agrisini katmiyorum bile.yinede kalktim geldim saydigim isleri yaptim sizce yanlismi düşünüyorum
Su eltilKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
bu büyük elitler kendini bi halt zannediyor ağızlarının payini verin mutlaka bir iki cevap vermeyince saf sanıp yükleniyorlar iyyy eltim aklima geldi nefretlikKizlar eltim altli üstlü ayni binada oturuyor benim evim ayri Sadece yatmaya evine cikiyor 2 cocugu var sabah uyaninca cocuklar kv indiriyor.kendi cikip uyuyor islerini yapiyor sonra iniyor.Kv bazen haftada 3 4 kez bazen haftada bir gidiyorum.Bayramlarda elimden geldigince temizlige geliyorum ayrica kis ve bahar temizliginede.
Ben sordum pek onemsemedi acikcasi hemen hemen herkeste var fitik dedi.Son aya yakin tekrar soracagimSakın gitme Birdaha okadar zorluklarla evlat sahibi olcaksın bunun vebalini nasıl alacaklar utanazlar sana bebeğine birşey olsa ? Bu arada bel fıtığım var demişsiniz bende hamileyim benimde bel fıtığım var doktor Size doğum şekli için birşey dedimi bana sezeryan önerdiler siz ne yapacaksınız