Eltim Kv evini temizlemeye mecbursun dedi kavga cikardi

Gitmenize ben de kizdim acikcasi. Elti kim ki onun lafiyla gidiyosunuz? Benim merak ettigim esiniz ne dedi? Eltinizi azarlasaniz sen kimsin ki bana emir veriyosun deseniz esiniz kizar mi?
Çok kızgın ve ofkeliydim acikcasi esime anlattim esimde madem oyle gitme vs demedi.Tepki verseydim sayet konu büyürdü soyleki isin icine kv kp.kayin ve iki kardes yani esim ve kaynim da girerdi bayram oncesi cozum yolu bulamadiklari gibi iyice dallandirip budaklandirirlardi sonrasi mi bayramı gectim benim sagligim skntiya girerdi çünkü benim anksiyetem var.kendimi gauet savunabilir had bildirirdim fakat dedigim gibi dahada icinden cikilmaz hal alip ucu yine beni sıkıntıya sokacaktı. He suan cektigim sanci ve bel agrisi(fitigim var) kimin umurunda kimseni.o yuzden kendime soz verdim bundan sonra esim ister desteklesin ister desteklemesin hak eden hakettiği tavrı gorecek.Ben yinede insalik bende kalsin dedim igne deligi kadar yer kalmadi birtek uc cam birde supur sil kaldi.Bu son olsun Allah bilsin dedim yaptım ve sondu kv ararsa aradigindada söyliyeceğim yapabiliyorsan yap yoksada yardimci alin ben kendi isimi yapamiyorum diye

ne çirkef bi eltiymiş o. eşinin sessizliği de bişeydir sessiz kalmak yerine ters cevaplar da verebilirdi. yerinde olsam o eltiyle de arama baya bi mesafe koyarım ne telefonunu açarım ne mesajına cevap veririm. uzak dur en güzeli

Herkes kendi pisliğinden sorumlu niye başkasının bilmem nesini siz temizliceksiniz..zaten hamilesiniz ki normalde de bi iki kere baştan savma yapıverin Benin temizliğim bu diye ayyy çok sinirlendim

Bazen insanların saf anları oluyor.ona denk gelmişsiniz bence.

Kimsenin evini temizlemek zorunda değilsiniz.içinizden gelir yardım edersiniz o ayrı mesele.

Teklifi yapan her kimse kendi temizlesin.es olabilir elti olabilir görümce olabilir.ayrım yapmıyorum

Valla ben olsam hamileyim bel fitigim da var kusura bakma ziyarete gelirim ama temizliğe karışmam derdim
Belim.agriyor yasak vs
Ki benim de belim ağrır is yerinde bile dosyalari tek tek tasirim gecen müdür dedi bunlar agir degil diye ama kollarim koptu dedim cok agirlar tek tek götürebilirim
Kendinizi yormayin yapabileceginizin uzerinde hic bir gram bile sorumluluk almayin
Sahsen biri bana evini temizlemiyor musun dese, cam silemem ben der cikarim isin icinden
Şu rezil olma korkusunu da aşın yaa bana ne kv ne demis elti ne demiş komsu ne demiş
He he de gec

Sakın gitme Birdaha okadar zorluklarla evlat sahibi olcaksın bunun vebalini nasıl alacaklar utanazlar sana bebeğine birşey olsa ? Bu arada bel fıtığım var demişsiniz bende hamileyim benimde bel fıtığım var doktor Size doğum şekli için birşey dedimi bana sezeryan önerdiler siz ne yapacaksınız

Ya seni hizmetçi diye mi aldılar. Çok bilen o eltin mi ne gitsin. Ayrıca kocan birşey derse çok istiyorsan kendın gıt de. Ezdırırsen kendınk daha çok ezilirsin

Su eltil
bu büyük elitler kendini bi halt zannediyor ağızlarının payini verin mutlaka bir iki cevap vermeyince saf sanıp yükleniyorlar iyyy eltim aklima geldi nefretlik

Ben sordum pek onemsemedi acikcasi hemen hemen herkeste var fitik dedi.Son aya yakin tekrar soracagim

Hayır temizlemek zorunda değilsin.
Kendini ezdirme. Kendisi oturuyorsa o evde gününü geçiriyorsa o temizlemek zorunda, sen değil. Oldu kayınvalidenin oğluyla evlendik diye her işlerini yapalım, neyiz biz kadrolu temizlikçi gelin falan mı.

Valla kendi temizliğimi zor yapiyorum bir de kv eviyle ugrasamam
Yapmak zorunda değilsiniz. Hele su olaylardan sonra yapmayin da zaten.

Tüp bebekle ne zorluklarla hamilesiniz ve kvalideye temizliğe gidiyorsunuz. Şimdiye değin yapmanız hata akıl işi değil. Eşiniz neci oluyor siz diyemiyorsanız o söylesin benim karım hizmetçiniz değil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…