Eltim ile başım dertte

Ayy kötü bi şaka gibisiniz..

Yav konu fake midir bilemem ama böyle elti olayı benim de başıma geldi.. ilk evlilik yılımızda.. benim küçük elti tesettürlü; ne zaman onlara gitsek hep uzun uzun benim kocaya bakmalar, kocam ne dese kakir kakir gulmeler, namaz kılacak abdest almış; kollar bacaklar cibil cibil sivali yanımıza gelip orda havluyla kurulanmalar felan.. daha neler var da neyse.. bi gün dayanamadım çektim kenara verdim fırçayı; dedim kocam cısss!! O gün bu gün mesafeli hep.. eyi de etmişim..

Ayy kötü bi şaka gibisiniz..
eğer seviyeyle bu işer yürüseydi bugün Bergüzar Korelin yok efendim Demet Şenerin rezilliklerini konuşuyor olmazdık öyle bir durum varsa bile önlemini alması gerek insanın. Madem hanımefendi kocasını istiyor ve kıskanınıyor bence bu şekilde davranmalı. ne oldu siz şimdi bu mesajla çok mu seviyeli oldunuz. işte insanların önce aynaya bakmaları gerek ama nerdeeeeee

Ben size seviyeden bahsetmedim.
Siz kendiniz seviyenizi göstermiş oldunuz bu yazdıklarınızla,
Ayrıca Demet Şenerle Bergüzar Korelin sizin deyiminizle rezillikleriyle hiç alakadar olmadım,çok enteresansınız.İyi günlerrr

Neden bahsettiniz acaba vallahi çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…