Yaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok . Benimde eltimle sorunum yoktu . Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor . Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor . Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım . Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Baldızım hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım . Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide . 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan . Acaba kocam ile eltim arasında birşey varmı . Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın .
yaylada 3-4 aile kalıyorsunuz ama elti (baldız) tayt giyiyorSiz bir takılmaya güç kuvvet senden fazladır diye mahalle karısı gibi kavgaya tutuşuyorsunuz
Kocanız sen onla öyle konuşamazsın diyor ,ama siz ağız yırtıyorsunuz
Bence siz erkeksiniz ama maalesef fazla safsınız ,şimdi sevgiliyle film seyretmek varken bunlarla uğraşıyorsunuz ..
Yazık la kimin çocuğuysa
Evet baldizinla kocan arasinda bir şey var yoksa bir insanin giyim tarzi neden değişsin dimi?Akasya Biliyoruz herhalde öncedende tanıyordum yayladada insanlar konuşuyor ne oldu bir anda böyle giyiniyor diye.
aklımdakini okudunyaylada 3-4 aile kalıyorsunuz ama elti (baldız) tayt giyiyorSiz bir takılmaya güç kuvvet senden fazladır diye mahalle karısı gibi kavgaya tutuşuyorsunuz
Bence siz erkeksiniz ama maalesef fazla safsınız ,şimdi sevgiliyle film seyretmek varken bunlarla uğraşıyorsunuz ..
Yazık la kimin çocuğuysa
yaylada 3-4 aile kalıyorsunuz ama elti (baldız) tayt giyiyorSiz bir takılmaya güç kuvvet senden fazladır diye mahalle karısı gibi kavgaya tutuşuyorsunuz
Yazık la kimin çocuğuysa
her atara pat diye dalıyor musunuz siz ? eltiniz ortayı yapmış sizde pek güzel golü atmışsınızYaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok . Benimde eltimle sorunum yoktu . Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor . Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor . Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım . Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Baldızım hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım . Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide . 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan . Acaba kocam ile eltim arasında birşey varmı . Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın .
Baldız görümce oluyor galiba. Benimde eltim normalde kapalıdır eşarbını güzelce bağlar. Ayrı sehirlerdeyiz. İlk kez evlerine gittik. Arkadaş odasına girdi esarbiyla çıktı saçlar dağılmış süslenmiş kotlar giyilmiş. Ben hic umursamadım. Sende salla . kendini küçük dusurmussun bence. Ne o kavga etmeye falan kalkmalar.