Eltim ile başım dertte

Yaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok . Benimde eltimle sorunum yoktu . Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor . Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor . Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım . Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Baldızım hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım . Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide . 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan . Acaba kocam ile eltim arasında birşey varmı . Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın .

Kırmızıyı yazmayaydın iyiydi.

Erkekmisin sen la??
Sayinlar felan, baldizim helede.. kadinlar boyle konusmaz.
Kac erkek yolcu ettik biz, dikkatimi cekti; erkekler sayin kelimesini kullaniyor.

yaylada 3-4 aile kalıyorsunuz ama elti (baldız) tayt giyiyor :110: Siz bir takılmaya güç kuvvet senden fazladır diye mahalle karısı gibi kavgaya tutuşuyorsunuz o_O
Kocanız sen onla öyle konuşamazsın diyor ,ama siz ağız yırtıyorsunuz :KK14:

Bence siz erkeksiniz ama maalesef fazla safsınız ,şimdi sevgiliyle film seyretmek varken bunlarla uğraşıyorsunuz ..:63:
Yazık la kimin çocuğuysa :KK59:

Bacanak bak hele hatun zeki iste vermis cevabini napacan

Cevap Oldumu ayni lugattan konu sahibi baya acaba yahu:KK58:

yaylada 3-4 aile kalıyorsunuz ama elti (baldız) tayt giyiyor :110: Siz bir takılmaya güç kuvvet senden fazladır diye mahalle karısı gibi kavgaya tutuşuyorsunuz o_O

Bence siz erkeksiniz ama maalesef fazla safsınız ,şimdi sevgiliyle film seyretmek varken bunlarla uğraşıyorsunuz ..:63:
aklımdakini okudun :KK70:

Eltin niye kocana bu kadar merakli olsun
Giyim tarzi oyledir taytta giyer etekte senin kocan var diye giymeyecek mi
Baldiz derken bir de ??

hay Allah iyi guldum ya :KK70: :KK70: :KK70:

Yaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok . Benimde eltimle sorunum yoktu . Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor . Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor . Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım . Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Baldızım hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım . Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide . 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan . Acaba kocam ile eltim arasında birşey varmı . Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın .
her atara pat diye dalıyor musunuz siz ? eltiniz ortayı yapmış sizde pek güzel golü atmışsınız :KK14: biraz ağırlığın olsun şekerim öyle galeyanlara gelme neden hanım efendiliğinden ödün veriyorsun ki

Kavga etmek falan hic yakistimi size hanfendiliginize cok ayip olmus esinizde utanmistr bence

Baldız görümce oluyor galiba. Benimde eltim normalde kapalıdır eşarbını güzelce bağlar. Ayrı sehirlerdeyiz. İlk kez evlerine gittik. Arkadaş odasına girdi esarbiyla çıktı saçlar dağılmış süslenmiş kotlar giyilmiş. Ben hic umursamadım. Sende salla . kendini küçük dusurmussun bence. Ne o kavga etmeye falan kalkmalar.

Bunu okuyunca sinirden tansyonum cikti....... Nefret ederim! Nefret! Nefret! Nefret!

kocanıızın parasına kıyın ve asıl güzelliğin kimde olduğunu gösterin, artık herşey o kadar çok ki hele ki büyük şehirde değilseniz çoook daha ucuz bir sürü şey... giyinin süslenin, zayıflayın, güzel güzel kokular sürmeler, hanımefendiliğin kitabını yazın, gözü korkarsa zaten hiçbirinizin yanına yaklaşamaz, üstüne de bir börek açıp iki tencere sarma patlattınız mı, çanına ot tıkamış olursunuz:KK66:

X