Eltim ile başım dertte

Ceyda744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
8
1
39
Yaz tatili için yaylaya geldik evimiz çok büyük ( 3-4 aile birlikte kalıyoruz ) Kocamın kardeşi maden işçisi ama kocamla kardeşi pek geçinemez sevmezler birbirlerini ( kardeşi çalışmada yani yaylada değil ) ama eltimle kocamın hiç sorunu yok . Benimde eltimle sorunum yoktu . Biz geldiğimiz günden beri benle düşmanca , sertçe bakışıyor . Yayla yeri olmasına rağmen sadece dar tayt veya etek giyiyor . Ben ne giyersem aynı tip kıyafetler giyiyor artık nedeni kocama benden güzel oldugunu göstermek felanmı istiyor anlayamadım . Eltimle aramız iyice açılmıştı birgün eltim ben kocam ve görümcem oturuyorduk , Görümcem bana abla işleri yaparken zorlanıyorsan söyle hemen yardıma geleyim dedi. Baldızım hemen daldı konuya : Bu şehirde büyümüş güç kuvvet ne gezer iş vermeyin tek bildikleri güzelim güzelim demek dedi. Öyle diyince kocam güldü. Ben sinirlendim güç kuvvet sendekinden fazladır istersen gel kanıtlayayım dedim ayağa kalktım . Oda hemen ayağa kalktı birbirimize girmeden kocam geldi oturttu ikimizide . 15 dakika sonra beni içeri çağırdı kocam ve bir sürü laf söyledi ne yapıyorsun sen onunla öyle konuşamazsın falan filan . Acaba kocam ile eltim arasında birşey varmı . Ve ben görümcemin ve kocamın gözünde yenilmiş durumdamıyım eltimle kavga etmelimiyim. Kocam için ağzını yırtarım ben o çiyanın .

Son düzenleme:
Baldız görümce oluyor galiba. Benimde eltim normalde kapalıdır eşarbını güzelce bağlar. Ayrı sehirlerdeyiz. İlk kez evlerine gittik. Arkadaş odasına girdi esarbiyla çıktı saçlar dağılmış süslenmiş kotlar giyilmiş. Ben hic umursamadım. Sende salla . kendini küçük dusurmussun bence. Ne o kavga etmeye falan kalkmalar.

Kendimi küçük düşürme değil ya kaç kez saç baş girecektik o kadar nefret ettik birbirimizden .

Şimdi birincisi, eltiniz size düşmanca davranıyor gibi geliyor. Belki bir yanlış anlaşılma olmuştur neden doğrudan sormuyorsunuz?
İkincisi, size ne eltinizin giyiminden?
Üçüncüsü, siz kadınsanız baldızınız olamaz :) Baldız erkeğin eşinin kız kardeşidir. O sözü eltiniz söyledi herhalde?
Dördüncüsü, şaka yapmış çocuk gibi düello ilan etmek de nedir?

yaylada 3-4 aile kalıyorsunuz ama elti (baldız) tayt giyiyor Siz bir takılmaya güç kuvvet senden fazladır diye mahalle karısı gibi kavgaya tutuşuyorsunuz
Kocanız sen onla öyle konuşamazsın diyor ,ama siz ağız yırtıyorsunuz

Bence siz erkeksiniz ama maalesef fazla safsınız ,şimdi sevgiliyle film seyretmek varken bunlarla uğraşıyorsunuz ..
Yazık la kimin çocuğuysa

Şöyle söyleyeyim sayın Metisa Her fırsatta size laf söylense ve her fırsatta kendi ile beni karşılaştırsa nasıl bir cevap verirdiniz. Hem dediğim gibi biz yokken öyle giyinmiyor biz geldikten sonra bir anda o tarz giyinmeye başladı

Özünde anlaşılabilir ve iyi bir insan olduğunu düşünüyorsam kenara çeker dostça konuşurdum. Yok durumunu sıkıntılı görüyorsam yokmuş gibi davranırdım.

Sn. Metisa sanırım yazdıklarımı dikkatsizce okudunuz , kaç kez saç baş kapışmanın eşiğinden döndük ve bunu o teşvik ediyordu . ne dostluğu :) ne iyi niyeti gerçekten güldüm

Sn. Metisa sanırım yazdıklarımı dikkatsizce okudunuz , kaç kez saç baş kapışmanın eşiğinden döndük ve bunu o teşvik ediyordu . ne dostluğu :) ne iyi niyeti gerçekten güldüm
Yok orayı gördüm de ben olsam işler o noktaya gelmezdi gibi geldi ondan öyle yazdım. E sahiden nasıl oldunuz o kadar? Saç baş kavga neyi çözer?

Kendimi küçük düşürme değil ya kaç kez saç baş girecektik o kadar nefret ettik birbirimizden .
Bence seni kiskaniyor. Hic muhattap olma catlasin hirsindan ,o sehirli ne anlar agir isten filan demiş yanlis hatirlamiyorsam boyle demesi daha iyi iste. Boşver sen kocanin gözünde agir ol yeter yani ne lafin ardina dusuyorsun ki.

Kocanin ona oyle soyleyemezsin demesi beni de bozardi baya ama sen gayet sacmalamissin. Bir kere eltinin oyle soylemesine bu kadar sinirlenmen bunu gec bunu acikca gostermen seni aciz gucsuz duruma dusurdu. Kiza kafayi yesen bile caktirma. Asil o zaman o kafayi yer. Ne kocanin ne de kendi gozunde kendini dusur. Senin onun ihtiyac duydugu laf sokuslara ihtiyacin yok.

yanında kocanla samımı ol yayladasınız ne guzel dag yturuyusune cık ayrıca uzun bı sure orda kalmak zorundamısınız ne oyle ıc ıce gıdın tek basınıza huzurlu tatılınızı yapın nedır bu maaıle bırarada olacagız telaşı

Siz yokken nasil giyindiğini nereden biliyorsunuz? Kamera mi taktiniz eltinize?

Ayağa kalkmak ne ya :) kalkıyorsan oturmayacaksin KARDEŞ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…