dediğim gibi cekimime gelinlik giyip gelceğini söyleyen bi kadının beyaz abiyesine sasıramıyorumBen olsam saçından önce giyeceği gelinlik gibi elbiseye takardım
sizin eltide cok iyiymis gercekten bende oyle yaptırcam vallahi istemediğim şeyleri söylicem ondan yaptırsınİğrendiğin şeyleri beğenip yaptircakmışsın gibi anlat o da aynını yaptırsin..kuaförüde en berbat saç yapanı öv senden once oraya gitsin..ayol tanıdık kuaförün var mı soyle eltine şekil yapsın...ay benimkide benim kına geceme özenmistim benden kücük bide..trakya topuzu var ua yandan bukleli ben ondan yaptirmıştım ben 3 yıllık evliyim git videomda gör aynini yaptir..ben orjinal çıt cıt yaptım o gitmis naylon sac almış makinaya girince o saclar bukle olcağima garip oldu eridi..kuaförün majineyi bile bozucaktı salak...
düşünmedim değil :)Ha birde duğunde akraba çocukları varsa söyle hain bir plan ama vişne suyu falan içen bir çocuk olsun ufakliķ bi çocuk senin eltinin uzerine sıkıversin yanlişlikla..kaza bu yademi ama hemde gorunmez kaza tüh tüh...
İllallahhh böyle eltiden yaaaa......bi insan bu kadarmı belli eder kıskandıgını.daha önceki konunda tam emin değildim ama artık tamamen eminim eltinin senle yarıştıgından.cok kompleksli cok ilginççç yani hani tamam anladık kıskanıyonda bu kadarda acık etmeeseymiş:) bence bi laf cakmanın zamanı gelmişte geciyooooorrrrr:) sen lafını cak o yinede yapar zaten yapacagını ve komik duruma düşer.keşke kocası vazgecirmeseymiş gelinliğini giyseymişte rezil olsaymışşşşşşşselam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
ben olsam döverim net
düğün günüm bitanecik olmasa rezil olsun isterdim ama düğünümde tek gelin kalıyım :) çakılcak lafları düğünde ablalarım kuzenlerimden bekliyoruzİllallahhh böyle eltiden yaaaa......bi insan bu kadarmı belli eder kıskandıgını.daha önceki konunda tam emin değildim ama artık tamamen eminim eltinin senle yarıştıgından.cok kompleksli cok ilginççç yani hani tamam anladık kıskanıyonda bu kadarda acık etmeeseymiş:) bence bi laf cakmanın zamanı gelmişte geciyooooorrrrr:) sen lafını cak o yinede yapar zaten yapacagını ve komik duruma düşer.keşke kocası vazgecirmeseymiş gelinliğini giyseymişte rezil olsaymışşşşşşş
iyiliğinizi hak etmeyenlere karsı cok iyi bi insan değilsinizdir :) bende düşünüyorum son çare vişne suyu olsun :)Aman yarabbi eltinin ağzından burnundan kıskançlık fışkırıyor. Bşr insanın gelin olduğu an en özel anlatından biridir hayatında sayılı defa bir olayda başrol oynar insan. Eltineden sizden rol çalmak için yırtınıryo ve bu kadar kendini düşürüyor bilmiyorum ama düğünde herkesin yorumu şu olacak" bu kız niye gelin gibi giyinmiş?" Yada "gelini kıskanmış hahhah" dolayısıyla içiniz rahat olsun. Ama ben çok iyi bir insan değilim dolayısıyla ben olsam düğünden önce o elbisenin başına bir şey gelmesini sağlardım:)
canımsın :) düğünden sonra laf sokma kursuna savunma derslerine baslıyormKonularinizi meraktan okudum okurken bile gıcık oldum.sinir olduğum insan tipidir kibar kibar laf sokan insanlar :) tamam ayni model ayni sac ama ikiniz farklı insanlarsiniz senin hayalini o daha önce giymiş diye hayalinden vazgeçme .sonuçta sen sensin oda kendisi. Ayrıca da biraz laf sokmayı öğren bence. İlerde bu eltiyle lazim olur
kendiside güzel bi kadın bide ama tamamen farklıyız fiziksel özellik olarak. ruhsal olarakta tabiyuh yaa sizi kıskanıyor hatta eminim çocuklarına kocasına sürekli ben mi güzelim o mu güzel ? ay bu da gelin hıhh ben geçnliğimde ne güzel gelin olmuştum havalarında ve o ailenin en güzel kadını hatta en güzel gelini olduğunun tahtını sürdürmeye çalışıyor. Siz de öyle bir güzelleşin ki sol da sıfır kalsın o eski gelin koltuguna otursun haddini bilsin. Size düğününüzde nasıl kıskanç bir şekilde süzeceğini tahmin ediyorum. Ayrıca düğünde yanınıza gelip ilgileniyor mu gibi yaparsa suratına bakmayın dönün totonuzu havalı havalı gezin aahhahaahaa
ama bizim sorunumuz ikimizinde saçları salık ve arkadan taçlı olucak oda oyle yaptırmııs tabi o cagının geregi asırı krepe ve minik minik kalıplı dalgasını yaptırmıs benimki daha doğal bişey olucak ama onun düğününde topuzdu benim salık yada benimki salık oda kendi gelin tacıyla topuz yaptırsa bile bu kadar takılmazdım :) bembeyaz kuyruklu abiyesiyle birlikte bide :)konudaki yorumları daha okumadım da benim bir akrabam da kardeşinin düğününde,kendi düğününde yaptırdığı saçı yaptırmıştı tacıyla birlikte.çünkü düğün saçı kendisine çok yakışmıştı.
kendiside güzel bi kadın bide ama tamamen farklıyız fiziksel özellik olarak. ruhsal olarakta tabiilk gelin havalarında olanları hep duymustumda ikinci gelinle ikiz olmaya calısanı ilk görüyorum
bencede görümcenizde büyümeden evleninayy Allah kolaylık versin benim sevgilim Allahtan tek erkek öle uyuz bir elti adayım yok
küçük bir göcümce var o da büyüyene kadar evlenrim ben
ilk gelinin değil son gelinin havası ve borusu öter ailede senin elti de bunu kaptırmaya pek yanaşmıyor anlaşılan